Announcement

Collapse
No announcement yet.

2012 NBA Playoffs

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Branislav View Post
    Uz to se sada izvlači i neka jalova statistika u korist Boston-a, dok su tokom reg. dela sezone svi pričali i objašnjavali kako košarka nije statistika i kako ona ne znači ništa.
    E za ovo nisi uopšte u pravu.Colke i ja smo samo prepisali podatke od pre.Ako smo on i ja napisali nešto statistički to ne znači da tako mora da bude ili će biti.Ponavljam još jednom.Majami je imao 6-0 skor u produžecima u Playoffu do juče.Taj niz se nije nastavio.Boston ima 2 statističke činjenice koje im idu na ruku, ali to nije dovoljno.Statistika može da malo pomogne ali nije presudna.Ne može Boston (niti bilo koja druga ekipa) da izađe na teren i kaže ,,statistika je na našoj strani" i da pobede.U utakmici moraju da se pokažu muda, želja, energija, volja, znanje, kvalitet, iskustvo... da bi se igrala utakmica NBA Playoffa.Za pobedu je potrebno svega toga što sam nabrojao i još više toga, plus još neki faktor.
    ,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"

"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
    I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"

sigpic

Comment

• @Kliske

Od sve cetvorice najvise se plasim Ronda, jer ukoliko on udje u ritam, u ritam ulazi i cela ekipa Bostona, koliko psiholoski, toliko i sa kosarkaskog aspekta (suteri pogotovo, znamo zbog cega).

Tako da, ako njega sateraju u cosak i dozvole mu 10-10 umesto 20-15, Miami je u velikom bonusu.

Comment

• hvala na dobrodoslici

svako ce reci drugacije, navijaci SAS da zasluzuje 7, navijaci OKC da treba da bude 4-2... svako gleda iz svog ugla
        ipak mislim da je OKC najvise pokazao na zapadu ove sezone i pored toga sto nije bio prvi na kraju regularnog dela, ipak je tu odlucila nesto losija forma u samoj zavrsnici, a u play off-u su izbacili 2 jako teske ekipe... zasluzuju to veliko finale, nadam se protiv Bostona
        VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Ali ja objektivno gledam,jer ne gotivim ni jedne ni druge. Gledam sa aspekta zaljubljenika u kosarku NBA. Slazem se da OKC zasluzuje finale,ali zasluzuju sve cetiri ekipe koje su ostale u PO. Ko god da osvoji prsten,nece biti nezasluzeno. Posle tuzne,tuzne sezone bar gledamo ultra zanimljivu zavrsnicu.

Comment

• Originally posted by Valentinik Rossifumi View Post
            momci iz OKC su bili ovde i prosle godine, iskusniji su bar za to jedno finale... i to se vidi na njima... mislim da imaju kvalitet definitivno i da se ne plase nikoga, ukoliko odigraju na svom terenu onako kako umeju i kako su igrali prethodna 3 meca mogu da okoncaju seriju i tome se i nadam...
            I ja se iskreno nadam pobedi OKC...psiholoska prednost je na njihovoj strani...

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
              Posle tuzne,tuzne sezone bar gledamo ultra zanimljivu zavrsnicu.
              Sve tri serije neka odu u 7 i mozda oprostim Sternu i igracima ono bahacenje jesenas.
              Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• koliko god cudno zvucalo, jer su igraci SAS iskusniji i trebalo bi da budu mnogo psiholoski stabilniji, i ja mislim da je trenutno psihiloska prednost na strani OKC... jednostavno, SAS je navikao u poslednje vreme da cisti protivnike sa parketa, imali su tu strasnu seriju pobeda, a onda je to prekinuto u vrlo nezgodnom trenutku, ovi momci su im pokazali zube i naneli im 3 poraza za redom sto im se dosta dugo nije desilo... koliko god iskusni bili, ovo ih je moralo uzdrmati bar malo... dok je kod mladica iz OKC samopouzdanje nakon preokreta do neba, a zelja za pobedom jos veca...
                VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Originally posted by ЕлБиЏеј View Post

Od sve cetvorice najvise se plasim Ronda, jer ukoliko on udje u ritam, u ritam ulazi i cela ekipa Bostona, koliko psiholoski, toliko i sa kosarkaskog aspekta (suteri pogotovo, znamo zbog cega).

Tako da, ako njega sateraju u cosak i dozvole mu 10-10 umesto 20-15, Miami je u velikom bonusu.
                  Tesko da ce njega zaustaviti, u odlicnoj je formi, mislim da je ovo njegov PO....mada nikad se ne zna...mozda konacno i podbaci,a bez njega boston ne moze nista protiv majamija....

Comment

• Originally posted by Kliske View Post
                    Tesko da ce njega zaustaviti, u odlicnoj je formi, mislim da je ovo njegov PO....mada nikad se ne zna...mozda konacno i podbaci,a bez njega boston ne moze nista protiv majamija....
                    Tesko Boston igra i protiv dosta slabijih ekipa kada nije u ritmu. Kad on igra odlicno i ostatak igra odlicno i u tome je kljuc. Verujem da ce sut jos vise popraviti u offseason-u, tako da ocekujem od njega brutalnu sledecu sezonu.
                    Last edited by colke995; 05-06-12, 14:15.
                    sigpic

Comment

• Ne može se reći da je i jedna ekipa u psihološki boljoj situaciji u seriji San Antonio - Oklahoma iako Oklahoma ima sada brejk i domaći teren.Možda će Sparsi jednostavno uključiti no-emotions mod i igrati kao na drogama kao da igraju meč regularnog dela sezone.Jednostavno bez pritiska i rasterećeni.Imali su ceo dan da razmišljaju o porazu.Siguran sam da znaju kako da uđu u meč sa te psihološke strane.Isto tako i Oklahoma.Možda će glavom igrati kao u klasičnom sezonskom meču, ili će stalno razmišljati o Velikom Finalu.
                      ,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"

"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
                      I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"

sigpic

Comment

• Originally posted by MarkedOne8 View Post
                        Ne može se reći da je i jedna ekipa u psihološki boljoj situaciji u seriji San Antonio - Oklahoma iako Oklahoma ima sada brejk i domaći teren.Možda će Sparsi jednostavno uključiti no-emotions mod i igrati kao na drogama kao da igraju meč regularnog dela sezone.Jednostavno bez pritiska i rasterećeni.Imali su ceo dan da razmišljaju o porazu.Siguran sam da znaju kako da uđu u meč sa te psihološke strane.Isto tako i Oklahoma.Možda će glavom igrati kao u klasičnom sezonskom meču, ili će stalno razmišljati o Velikom Finalu.
                        SAS posle 3 vezana poraza ne moze nikako biti na istoj psiholoskoj barijeri kao OKC...

Comment

• Originally posted by Kliske View Post
                          SAS posle 3 vezana poraza ne moze nikako biti na istoj psiholoskoj barijeri kao OKC...
                          To si ipak u pravu.Slažem se sa tobom.

Ali uvek mogu da se vrate na no-emotions mod XD

sigpic

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
                            Sve tri serije neka odu u 7 i mozda oprostim Sternu i igracima ono bahacenje jesenas.
                            Zemljak, trebaju se spremati ispiti kakve crne sedme utakmice.Neka OKC i veceras ko god pobedi da zavrse u sest utakmica kako bih imao miran vikend.

Najveci problem Sparsa je bio to sto klupa koja bi trebala da bude adut koji ce presuditi ipak je vise glavni razlog zasto su sada blizu eliminacije.Tako je bilo u prethodne dve utakmice.Nikako da se potrefi da im sve funkcionise kako valja nego neko od njihove velike trojke zakaze ili nemaju pravu podrsku sa klupe.Zapravo sinoc im je najvise klupa zakazala, a Parker, Dankan i Djinobili su pruzili koliko su mogli.Neko spomenu i slazem se sa njim, trebaju da imaju ludo sutersko vece kao recimo u drugoj utakmici kako bi izborili majstoricu.OKC je izbacila dva sampiona i to ne jedva nego prilicno ubedljivo, u psiholoskoj prednosti zbog tri vezane pobede i spremni su za sledeci veliki korak, a to je veliko finale.

Comment

• kao sto je vec neko rekao,ako okc udje u mec hladne glave,trebalo bi da pobede.
                              "Nikad ne odustaj od necega sto volis"
                              Legends never die. Mamba will be back!
                              sigpic
                              HOUSE ALL NIGHT LONG

Comment

• Chris Bosh a game-time decision for Game 5

Chris Bosh (abdomen) is officially listed as a game-time decision for Tuesday's Game 5 against the Celtics.
                                There has been heavy speculation that Bosh will return, and he was able to participate in shootaround on both Monday and Tuesday. Erik Spoelstra has been cryptic with his updates on injured players all season, but the fact that he's being labeled as a game-time call bodes well for his chances of playing.

Comment

Working...
                                X