Announcement

Collapse
No announcement yet.

2012 NBA Playoffs

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dok je LeBron u prime-u ne moze da bude bolji jer ima samo jedan segment igre u kojem je bolji u svemu ostalom je jaci LBJ.

Comment

• THUNDERRRR
      KD najbolji igrac lige.

Durant-Ring-Roc4Life.jpg
      Last edited by Miletić; 05-06-12, 11:07.
      VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Ako prodje San Antonio, pricace se kako je Parker trebao da uzme MVP nagradu, ali su ga zakinuli.

Comment

• Originally posted by Emil_LBJ View Post
          Ako prodje San Antonio, pricace se kako je Parker trebao da uzme MVP nagradu, ali su ga zakinuli.
          Parker, Durant i Rondo - svi su bolji od zvaničnog MVP-a i svi su pokradeni. Sve je to namešteno.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
          sigpic
          RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
          - 4xMVP -

Comment

• Sve su to kompleksi nize vrijednosti. Ubise ih
            The Chosen One is the only MVP...MVP for life!

Comment

• Ja se ne secam da je iko rekao da su Rondo/TP bolji od LBJ-a.

Za Duranta je bilo, ali za ovu dvojicu ne bas.Mojne da se za****vamo.
              sigpic

Comment

• Originally posted by RRondo9 View Post
                Ja se ne secam da je iko rekao da su Rondo/TP bolji od LBJ-a.

Za Duranta je bilo, ali za ovu dvojicu ne bas.Mojne da se za****vamo.
                Govorili ste svi da su vasi najomiljeniji igraci trebali da uzmu MVP, a da je Lebron smece. Ne pravdajte se sad nista. Ne govorim ja ovo samo za sinoc, nego za citav Plejof, pa i kraj regularne sezone sta se sve komentarisalo ovde. Mada hvala bogu pa te stvari odlucuju poznavaoci kosarke a ne par Lebronovih hejtera. Sram vas bilo.

Comment

• OK, sjasite malo sa price o LeBronu, samo cete jos vise ljude iznervirati. Normalno da je najbolji igrac lige, to svako iole realan vidi. Samo su Bryant, Rose kada je zdrav i Durant tu negde blizu. Nije jos uvek medju najboljima svih vremena, ali ima on jos da igra, svakako da vec ima svoje mesto u istoriji.

Ali samo vas molim da promenite temu, toliko zanimljivih i lepih stvari u PO ove godine, niko nema pojma ko je favorit, evo svi smo vec videli SAS sa trofejom pa ce verovatno ispasti sutra uvece. Ili mozda nece, ovo je tako nebulozan play off. Zanimljivih taktika, kontriranja, prilagodjavanja, mnogo tema za razgovor, a ovde samo o Heat i Jamesu. Smoriste i Boga i ljude, i vi sto ga obozavate pa ga branite kao da vam je brat najrodjeniji i vi sto ga potpuno neopravdano hateujete na svakom koraku.
                  Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Ni ja se ne sjecam da je neko sa foruma juce rekao nesto u vezi ovoga, ja mislio da je ova prica zavrsena, ne znam sto pokretati ovo ponovo.
                    sigpic

Comment

Sram vas bilo.
                      Koga sram bilo, svako ima pravo na svoj stav pa bio on i pogresan, nije Lebron sveta krava pa da se ne sme udariti na njega.
                      Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Originally posted by Reise View Post
                        Ni ja se ne sjecam da je neko sa foruma juce rekao nesto u vezi ovoga, ja mislio da je ova prica zavrsena, ne znam sto pokretati ovo ponovo.
                        Pogledaj temu "uzivo komentarisanje" i bice ti jasno sto se pokrece. Licno ja, kad god neko kaze nesto protiv Lebrona na ovom forumu, ja cu odgovoriti. Ja da trpim vise necu gluposti sto se toga tice. Ako popijem ban, popice ga i taj sto je hejtovao, pa opet i to mi na neki nacin ide u korist. To je to, da ne smaram vise. Samo da kazem, ovo se odnosi na ove novajlije koji mrze iz dna duse svaki njegov uspeh.
                        Izvinjavam se na off-u.
                        Edit: Jeste sveta krava kosarke. Sram bilo ove sto traze bukvalno svaki njegov Turnover da kazu kako je ocajan igrac. Nije se odnosilo na vas, rekoh vec. Lebron je olicenje danasnjeg i buduceg sporta. Sramota je pisati nebuloze o njemu i vikati da je zbog toga los. Eto opsirnije objasnjenje sto sam napisao to.
                        Last edited by Emil_LBJ; 05-06-12, 11:34.

Comment

• pricu pokrecu bivsi fanovi Klivlenda, sada strastveni navijaci Majamija na bilo koji pomen drugog igraca, pogotovo nekog kao sto je Durant, tu su da podsete sve ko je "zvanicni" mvp... takodje su svi vrhunski poznavaoci psihologije, te uspesno dijagnostikuju komplekse kod onih koji misle drugacije od njih, a u svoje dvoriste ne gledaju

izvinjavam se na off-u, to je to necu vise pisati na ovu temu
                          VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Originally posted by Valentinik Rossifumi View Post
                            pricu pokrecu bivsi fanovi Klivlenda, sada strastveni navijaci Majamija na bilo koji pomen drugog igraca, pogotovo nekog kao sto je Durant, tu su da podsete sve ko je "zvanicni" mvp... takodje su svi vrhunski poznavaoci psihologije, te uspesno dijagnostikuju komplekse kod onih koji misle drugacije od njih, a u svoje dvoriste ne gledaju

izvinjavam se na off-u, to je to necu vise pisati na ovu temu
                            Hahhahahahahaaaaa... Pa mi jedini i gledamo u "svoje dvorište" za razliku od većine drugih. Ako navijamo - navijamo samo za Heat, pljujemo ili hvalimo - samo igrače Heat-a.
                            Što se tiče Cleveland-a, naravno da sam navijao za njega jer je Lebron igrao za njega i to je ovde apsolvirano. Nećemo se vraćati na to.
                            Last edited by Branislav; 05-06-12, 11:41.

sigpic
                            - 4xMVP -

Comment

Sve su to kompleksi nize vrijednosti. Ubise ih
                              The Chosen One is the only MVP...MVP for life!
                              kakav crni chosen one, kakvi kompleksi... on da je neki izabran ne bi ulazio u 28. godinu bez nba prstena,
                              igrac koji igra 3 cetvrtine ne moze se nazivati najboljim igracem, njegov kvalitet cini 50% snaga
                              o inteligenciji da ne pricam ,0 ko kuca, ceo majami nema gram mozga u glavi ko se bavi kosarkom
                              i gleda playoff zna o cemu pricam....
                              i posle pricamo o kompleksima pa ne znam ja koga muce kompleksi i ko je i dalje ringless...

Comment

• Originally posted by BojanLFC View Post
                                kakav crni chosen one, kakvi kompleksi... on da je neki izabran ne bi ulazio u 28. godinu bez nba prstena,
                                igrac koji igra 3 cetvrtine ne moze se nazivati najboljim igracem, njegov kvalitet cini 50% snaga
                                o inteligenciji da ne pricam ,0 ko kuca, ceo majami nema gram mozga u glavi ko se bavi kosarkom
                                i gleda playoff zna o cemu pricam....
                                i posle pricamo o kompleksima pa ne znam ja koga muce kompleksi i ko je i dalje ringless...
                                Dobrodošao Bojane, uživaj na forumu i što više postova o tome kako je košarkaški IQ Lebrona = 0.

sigpic
                                - 4xMVP -

Comment

Working...
                                X