Dok je LeBron u prime-u ne moze da bude bolji jer ima samo jedan segment igre u kojem je bolji u svemu ostalom je jaci LBJ.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2012 NBA Playoffs
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Emil_LBJ View PostAko prodje San Antonio, pricace se kako je Parker trebao da uzme MVP nagradu, ali su ga zakinuli.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by RRondo9 View PostJa se ne secam da je iko rekao da su Rondo/TP bolji od LBJ-a.
Za Duranta je bilo, ali za ovu dvojicu ne bas.Mojne da se za****vamo.
Comment
-
OK, sjasite malo sa price o LeBronu, samo cete jos vise ljude iznervirati. Normalno da je najbolji igrac lige, to svako iole realan vidi. Samo su Bryant, Rose kada je zdrav i Durant tu negde blizu. Nije jos uvek medju najboljima svih vremena, ali ima on jos da igra, svakako da vec ima svoje mesto u istoriji.
Ali samo vas molim da promenite temu, toliko zanimljivih i lepih stvari u PO ove godine, niko nema pojma ko je favorit, evo svi smo vec videli SAS sa trofejom pa ce verovatno ispasti sutra uvece. Ili mozda nece, ovo je tako nebulozan play off. Zanimljivih taktika, kontriranja, prilagodjavanja, mnogo tema za razgovor, a ovde samo o Heat i Jamesu. Smoriste i Boga i ljude, i vi sto ga obozavate pa ga branite kao da vam je brat najrodjeniji i vi sto ga potpuno neopravdano hateujete na svakom koraku.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by Reise View PostNi ja se ne sjecam da je neko sa foruma juce rekao nesto u vezi ovoga, ja mislio da je ova prica zavrsena, ne znam sto pokretati ovo ponovo.
Izvinjavam se na off-u.
Edit: Jeste sveta krava kosarke. Sram bilo ove sto traze bukvalno svaki njegov Turnover da kazu kako je ocajan igrac. Nije se odnosilo na vas, rekoh vec. Lebron je olicenje danasnjeg i buduceg sporta. Sramota je pisati nebuloze o njemu i vikati da je zbog toga los. Eto opsirnije objasnjenje sto sam napisao to.Last edited by Emil_LBJ; 05-06-12, 11:34.
Comment
-
pricu pokrecu bivsi fanovi Klivlenda, sada strastveni navijaci Majamijana bilo koji pomen drugog igraca, pogotovo nekog kao sto je Durant, tu su da podsete sve ko je "zvanicni" mvp... takodje su svi vrhunski poznavaoci psihologije, te uspesno dijagnostikuju komplekse kod onih koji misle drugacije od njih, a u svoje dvoriste ne gledaju
izvinjavam se na off-u, to je to necu vise pisati na ovu temuVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Originally posted by Valentinik Rossifumi View Postpricu pokrecu bivsi fanovi Klivlenda, sada strastveni navijaci Majamijana bilo koji pomen drugog igraca, pogotovo nekog kao sto je Durant, tu su da podsete sve ko je "zvanicni" mvp... takodje su svi vrhunski poznavaoci psihologije, te uspesno dijagnostikuju komplekse kod onih koji misle drugacije od njih, a u svoje dvoriste ne gledaju
izvinjavam se na off-u, to je to necu vise pisati na ovu temu
Što se tiče Cleveland-a, naravno da sam navijao za njega jer je Lebron igrao za njega i to je ovde apsolvirano. Nećemo se vraćati na to.Last edited by Branislav; 05-06-12, 11:41.
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Emil_LBJ View PostSve su to kompleksi nize vrijednosti. Ubise ih
The Chosen One is the only MVP...MVP for life!
igrac koji igra 3 cetvrtine ne moze se nazivati najboljim igracem, njegov kvalitet cini 50% snaga
o inteligenciji da ne pricam ,0 ko kuca, ceo majami nema gram mozga u glavi ko se bavi kosarkom
i gleda playoff zna o cemu pricam....
i posle pricamo o kompleksima pa ne znam ja koga muce kompleksi i ko je i dalje ringless...
Comment
-
Originally posted by BojanLFC View Postkakav crni chosen one, kakvi kompleksi... on da je neki izabran ne bi ulazio u 28. godinu bez nba prstena,
igrac koji igra 3 cetvrtine ne moze se nazivati najboljim igracem, njegov kvalitet cini 50% snaga
o inteligenciji da ne pricam ,0 ko kuca, ceo majami nema gram mozga u glavi ko se bavi kosarkom
i gleda playoff zna o cemu pricam....
i posle pricamo o kompleksima pa ne znam ja koga muce kompleksi i ko je i dalje ringless...
sigpic
- 4xMVP -
Comment
Comment