Announcement

Collapse
No announcement yet.

2012 NBA Playoffs

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by MarkedOne8 View Post
    Ray Allen: It was like chess.They took our queen, we took their queen.
    Rej Alen na konferenciji posle utakmice o isključivanju Pirsa i Džejmsa.
    Njihova queen u ovoj seriji sigurno nije Pirs. Rondo je kraljica

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
      Moc dvoznacnosti
      Indirektno je nazvao dva najbolja igracima homoseksualcima

Comment

• Potvrdila je statistika ono o cemu sam pricao. Lebron sinoc cak 66.7% poena dao posle asistencija, a prosek za sezonu mu je 37.4%! Isto tako, cak 15 suteva oko obruca, a samo 4 sa poludistance, i sva 4 je promasio. Wade on the other hand, samo 5 suteva oko obruca, a cak 12 sa poludistance i za 3! To vam dovoljno govori zasto je kritikovan, kao i ono da iz driblinga kreira uglavnom za sebe.
        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• koliko je samo rondo napredovao u decision making
          segmentu, pa to je strasno. sto rece doc, on je
          postao kljucni igrac onog momenta kada se stabilizovao
          u igri. toliko puno minuta u ovom plejofu na toliko
          visokom nivou niko nije mogao da ocekuje.

rondo je trenutno taj koji odlucuje seriju, koliko god
          to paradoksalno zvucalo.
          It is not the violence that sets a man apart.
          It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Sta mislite jel Parker veceras daje nad 20 poena?: )

Comment

• pa sto da ne,ali ja mislim da okc vcrs dobija i zavrsava seriju kod kuce
              "Nikad ne odustaj od necega sto volis"
              Legends never die. Mamba will be back!
              sigpic
              HOUSE ALL NIGHT LONG

Comment

• Celtics guaranteed a Game 5 win? In Big 3 era (since 2007-08), Celtics are a perfect 8-0 in Game 5s when the series is tied 2-2.
                Veoma zanimljiv podatak. Nadam se da cemo nastaviti sa tradicijom.
                sigpic

Comment

• Originally posted by colke995 View Post
                  Veoma zanimljiv podatak. Nadam se da cemo nastaviti sa tradicijom.
                  I Majami je imao do jutros 6-0 skor u playoff produžecima pa se to promenilo.Zato treba biti obazriv.Ali hajde da dodamo još ovaj podatak:
                  Od 2009. do 2011. uvek je tim koji je prvi bio domaćin gubio Game 5 kod kuće.To su redom bili Klivlend koji je izgubio od Orlanda u Quicken Loans Areni, Orlando koji je izgubio od Bostona u Amway Areni, i Čikago koji je izgubio od Majamija u United Centru.
                  ,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"

"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
                  I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"

sigpic

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                    Dobio i Miami drugu na misice i uz pomoc sudija.
                    Neka dobiju i GM5 tako, a onda idu po brejk. Ne verujem da će serija u 7 tekmi. Možda, ali i u tom slučaju Miami prolazi.

Miami je noćas odigrao solidnu odbranu u drugom poluvremenu i istopio prednost od -20. Ozbiljne ekipe koje imju prednost od +20 ne smeju sebi da dozvole da se ta prednost istopi do egala pa se još igra OT. Raspali su se kao što će da se raspadne SA ako budu oni i Miami igrali finale jer se i oni raspadaju čim se zaigra jača odbrana. Ne mogu da pogode ništa, gube lopte, nastaje opšta dezorganizacija u napadu. Nisu imali nijedan tim u PO koji igra ozbiljnu odbranu. To je sada prvi put odradio OKC kod kuće i videli smo kako su prošli. Miami može da ih brani x puta bolje od Oklahoma-e.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                    sigpic
                    RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                    - 4xMVP -

Comment

• HD rezolucija.
                      ,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"

"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
                      I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"

sigpic

Comment

• Moram da napišem nešto kratko u vezi zadnjeg napada Miami-a. Bez obzira što je akcija nacrtana za Chalmers-a, Wade ništa nije pogrešio što je uzeo šut tj. nije dodao loptu Chalmers-u. Lebron je uzeo šut za izjednačenje i OT, Wade za pobedu. Iako je promašio potpuno je opravdano to što je uradio. Sve mislim da bi MJ ili Kobe dozvolili nekom drugom, u istoj situaciji, da šutira umesto njih. Wade je kapiten, ikona Miami-a i treba i mora da uzima takve šuteve isto kao i Lebron.
                        Lebron je pogrešio što u zadnjem napadu pred OT nije ranije krenuo u realizaciju nego je dozvolio da ga udvoje pa onda napravo onaj idiotski pas ka Haslem-u.
                        U takvim situacijama ni Lebron ni Wade ne treba nikome da daju loptu već treba sve da završavaju sami.

sigpic
                        - 4xMVP -

Comment

• Gresis na toliko nivoa, al' dobro, tako misle i svi moji ortaci koji laicki gledaju. ;)
                          sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                            Gresis na toliko nivoa, al' dobro, tako misle i svi moji ortaci koji laicki gledaju. ;)
                            OK. Mogu i sa tim da se složim. Već sam naglasio da nisam nikakav stručnjak ali jednostavno smatram da odlučujuće šuteve moraju da uzimaju Wade i Lebron i da niko nema pravo da im zameri na tome. Ako su u stanju da daju po 3/4 od ukupnog broja poena i da sami iznesu tekmu onda imaju pravo i da uzimaju odlučujuće šuteve. Uostalom, koji to igrač u Miami-u može ili ima pravo nešto da im prigovori?

sigpic
                            - 4xMVP -

Comment

• Kad bi mi postali tim u kojem nije bitno da njih dvojica uzmu sut nego da ga iskreiraju. Sad ko ce da ga uzme oni ili role igraci nevazno je. To je po meni poenta ali koju ocigledno Spo ne ume da im usadi a ni da nauci ostale igrace kako da se krecu u takvim setovima. Miami ima jedan od najlosijih spacinga trenutno u NBA. To je trenerovo 100% ali bukvalno 100%

Comment

• Pobednicki sut ubek treba da preuzme onaj ko je u najboljoj poziciji. Ako je sam a Lebron/Wade sa loptom pokriven, nema mnogo filozofije, dodajes slobodnom igracu. Aman ljudi, poslednji napad ne bi trebao da se razlikuje od bilo kog drugog na utakmici, samo treba da odradis akciju tako da zauzmes najbolju mogucu poziciju. Na kraju se svakako veci deo svodi na lutriju, moze i najbolji igrac da promasi zicer. Samo je najbitnije da na minimum smanjis broj variabli.
                                Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

Working...
                                X