di li nam je sad Duka da vidi ovo
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2012 NBA Playoffs
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Koliko je ovo samo cudna partija bila...
Prvo Boston patosira Heat sa trojkama u 1., zatim udje ona niza postava i -8, pa opet ovi dignu na 14-15, pa u 3. Wade ulazi u ritam i egal, a onda u 4. svi u areni u problemu sa faulovima, onda trojka za izjednacenje (gde se pokazalo koliko ga timovi i treneri smatraju bezopasnim u crunchu), a onda ona mizerna akcija za pobedu. U OT-u jos cudnije, gde ovaj nastavlja da se gubi po terenu, dobija 6. i napolje, madafaka takodje, i onda cuveni Wade ima otvorenog Chalmersa za pobedu, ali sujeta bato...
Tokom cele utakmice sam se smejao.
Nista sad, obojica po monster game i mozda se izvuce nesto.
Comment
-
Koliko ja vidim Pietrus je izasao na hedge ali ga je mrzelo da se vrati, pustio mu je sut i ovaj je pogodio.
To je jedna varijanta, a druga je da je LeBron izasao preko kapice na 45, a Pietrus se zakopao u mestu ocekujuci da udvoji Wade-a.
Comment
-
Moradoh da skinem ovo pa da gledam ponovo zaspao sam na 20 razlike nisam mogao da gledam. Losa partija mvp-a, jako losa, ne mogu da dobiju a da on odigra ovako.
@Clutch sut koji je pogodio je maltene bezvredan. Da je radio tokom 47 minuta ono sto treba dobili bi utakmicu. Koliko su samo jebeno precenjeni sutevi u zadnjem minutu.Last edited by LBJmvpFORlife; 04-06-12, 10:57.
Comment
-
Ma igrao je dobro, samo sto nije nista htelo da udje. Bice bolje u sledecem mecu. Igrao je vrhunski prvo poluvreme i u drugom bio dobar. Vise srece drugi puta, iako je steta za dve propustene prilike.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostIgrao je vrhunski prvo poluvreme i u drugom bio dobar.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Imao 9-13 sut iz igre. Jedini je igrao u napadu na nivou, Rio pogodi jednom, pa onda naredna dva napada ga nema nigde.
Jbg, 19 poena u prvom poluvremenu, pa se mogu i zanemariti tri izgubljene.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostImao 9-13 sut iz igre. Jedini je igrao u napadu na nivou, Rio pogodi jednom, pa onda naredna dva napada ga nema nigde.
Jbg, 19 poena u prvom poluvremenu, pa se mogu i zanemariti tri izgubljene.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Wade je drugo poluvreme odigrao dobro. Da je barem malo bolje u prvom, al' jbg..sigpic
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostUh, brate sa ovim se bas ne bih slozio, imao je dosta izgubljenih lopti i bio je u onom patkobolja fazonu koji ga povremeno uhvati. U drugom je bio sjajan nema zbora, ali prvo je bio katastrafalan i medju glavnim je razlozima sto je Boston onako vodio.
@Videh da si se ispravio.
Comment
-
Ono sto je bar meni fascinantno je da je Boston pojacao odbranu tek kad je Miami to uradio i potpuno preokrenuo utakmicu. Isto kao sto sam znao da ce se Heat kad-tad vratiti, tako sam znao i da nema sanse da se odlepe nakon sto dodju do egala. Mada, napad Miami-a u zadnjim minutima regularnog dela i produzetka je bio ISO, ISO, ISO, ISO i cuveno ja tebi, ti meni.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by T-Mac View PostOno sto je bar meni fascinantno je da je Boston pojacao odbranu tek kad je Miami to uradio i potpuno preokrenuo utakmicu. Isto kao sto sam znao da ce se Heat kad-tad vratiti, tako sam znao i da nema sanse da se odlepe nakon sto dodju do egala. Mada, napad Miami-a u zadnjim minutima regularnog dela i produzetka je bio ISO, ISO, ISO, ISO i cuveno ja tebi, ti meni.
Comment
-
Pricao sam ja o tome tokom cele utakmice, Lebron je vecinski broj poena dao nakon kretnji bez lopte, a s obzirom da je on skoro pa jedini shot creator za druge (s obzirom da Wade dribling skoro iskljucivo koristi za sebe), izostale su otvorene pozicije za druge. Sad, HoopData i Reference jos nisu odradili boxscore-ove da ti kazem tacno koliko je Lebron-ovih koseva iz igre bilo na asistenciju, ali sam siguran daleko vise od sezonskog proseka.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Ali dosta mi je cudno koliko se malo LeBron spusta na post u ovom PO-u. Cudno mi je iz razloga sto je u regularnoj bio u top3 fg% iz igre ledjima.
Takodje mi je neobjasnjivo koliko ga je dobro Garnett cuvao par puta kada su preuzimali.
Jos jedna zanimljiva stvar je koliko mu oscilira sut sa poluodstojanja. U g3 je punio sa 6-7 metara, a juce su ga cuvali u stilu Ronda. Nestalo je ono cuveno hard left dribble, pullup.
Comment
Comment