Announcement
Collapse
No announcement yet.
2012 NBA Playoffs
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostNije Rondo svaki plejmejker kao sto je bolji asistent od vecine plejmejkera i bolji skakac i ludilo defanzivac mora negde da mu se uzme. Ako bude pogadjao konstantno ovako jumpere bice najbolji plej lige.
Comment
-
Originally posted by RRondo9 View Post2010 NBA Finals, game 7.
'Nuff said.
Comment
-
Ima li kraja ovom klinackom prepucavanju? Dosta vise, kvarite temu, na privatne pa isterujte mak na konac do prekosutra, za koga se krade, da li je LeBron precenjen i slicne besmislene price. Pokvarili ste jednu temu koja je jako lepo pocela, nadam se da ste zadovoljni.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Ovde na forumu je uvek vatreno.Mi ipak pratimo košarku a ne bilijar XD,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostLast edited by JimJarmush; 01-06-12, 21:50.
Comment
-
Originally posted by MarkedOne8 View PostOvde na forumu je uvek vatreno.Mi ipak pratimo košarku a ne bilijar XDNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Džejms i Vejd su jako dobri igrači.U najboljim godinama i kidaju, pogotovo Džejms, ALI... veliko ALI... da li oni nemaju samopouzdanja ili što bi se reklo muda, da li misle da nemaju kvalitet pa zbog nekih razloga traže i prihvataju pomoć sudija... zato su mi se zgadili kao igrači.Ne mrzim ih.Nisam hejter ali volim da se zajebavam na njihov račun kao što oni vole da se zajebavaju sa košarkaškim pravilima.Džejms pravi korake i postiže poene.Setite se u PO-u prošle godine.Mislim da je bila Game 4 u pitanju u TD Gardenu.6 koraka je napravio i sudije to nisu svirale.O čemu pričamo onda?
Ja sam Garneta 2004. mrzeo.On je prvi i poslednji sportista koga sam stvarno mrzeo.To je bila baš ona Game 7 protiv Kingsa.Nisu mogli nikako da ga zaustave.Od tog danas mi je omiljeni igrač.Takva borbenost i neviđena energija.Bilo bi lepo da osvoji još koji prsten sa Seltiksima.Jeste da ima 36 godina ali može još 4 da izgura bez problema.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Ja samo kazem da da se energija koja se trosi na trazenje sudijskih gresaka usmeri na prepoznavanje setova i tendencija u nekoj utakmici pa posle njihovo istrazivanje na internetu da bi nam svima bilo bolje. Mozda bismo nesto i naucili jedni od drugih Ali hajde, ja sam idealista i nemam ponekad realan pogled na svet. Bolje ovako da se vrti konstatno jedna potpuno besmislena prica.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by MarkedOne8 View PostDžejms i Vejd su jako dobri igrači.U najboljim godinama i kidaju, pogotovo Džejms, ALI... veliko ALI... da li oni nemaju samopouzdanja ili što bi se reklo muda, da li misle da nemaju kvalitet pa zbog nekih razloga traže i prihvataju pomoć sudija... zato su mi se zgadili kao igrači.Ne mrzim ih.Nisam hejter ali volim da se zajebavam na njihov račun kao što oni vole da se zajebavaju sa košarkaškim pravilima.Džejms pravi korake i postiže poene.Setite se u PO-u prošle godine.Mislim da je bila Game 4 u pitanju u TD Gardenu.6 koraka je napravio i sudije to nisu svirale.O čemu pričamo onda?
Ja sam Garneta 2004. mrzeo.On je prvi i poslednji sportista koga sam stvarno mrzeo.To je bila baš ona Game 7 protiv Kingsa.Nisu mogli nikako da ga zaustave.Od tog danas mi je omiljeni igrač.Takva borbenost i neviđena energija.Bilo bi lepo da osvoji još koji prsten sa Seltiksima.Jeste da ima 36 godina ali može još 4 da izgura bez problema.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Sta ste se vise zakacili za James-a, kao da vam je familiju pobio. Dajte bre ljudi skinite se sa coveka. Ne sviraju mu korake, pa sta? Ne sviraju ni Griffin-u faul u napadu, koji pravi u 95% situacija, pa nisam nikako video da ga neko pljuje, vec mu se svi klanjaju nakon svakog zakucavanja i novog "postera". Kakav hate na coveka koji vama nista uradio nije. Mozes ga voleti ili mrzeti, ali kosarkaske kvalitete mu ne mozes jednostavno osporiti. Covek je najjaci kosarkas na svetu u ovom trenutku, just deal with it. Kao da su Wade i James jedini igraci kojima se pomaze.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by T-Mac View PostHodas po ivici, kad ne moze lepo, moracemo da upotrebimo druge mere. Smatraj ovo zadnjim upozorenjem, niko vise ne zeli da cita ovakve stvari.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
sigpic
Comment
Comment