Announcement

Collapse
No announcement yet.

2012 NBA Playoffs

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• posto sam na poslu, nemam vremena za dublju analizu (posebno predzadnjeg napada majamija),
    ali u pauzi za klopu (da, da, truli zapad ) samo da izbacim ovo:

5>2
    It is not the violence that sets a man apart.
    It's the distance he's prepared to go.

Comment

• A, stanite, sta ste ocekivali kad su sastavljali tim? Da pored Lebron-a, Wade-a i Bosh-a koji igraju za skoro max ugovore tu budu i recimo Melo? Hibbert? CP3? Ili ces praviti ekipu koja poseduje balans i dubinu kao sto je SA ili ces imati centralizovanu ekipu oko 2-3 extra igraca. Kukanje za nekom posebnom pomoci je sad toliko pateticno da nema dalje.
      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Slazem se potpuno, ovo je rizik koncepcije sve ili nista na nekoliko igraca. I oni mogu da se povrede i onda ode sezona.
        Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Ko kuka, ovo je izazov, sad treba da stegne muda ako je pravi, ako nije nek ispadne na ovakvom istoku.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
            Ko kuka, ovo je izazov, sad treba da stegne muda ako je pravi, ako nije nek ispadne na ovakvom istoku.
            Nisam rekao da ti konkretno kukas, ali cele sezone vecina place kako je klupa raspad, kako ne mogu nista da pogode, kako ovo, kako ono, a realno jedini covek koji tu moze da se pljuje je Mike Miller jer je placen cak mislim malo vise i od Korver-a. Mada ruku na srce, covek je imao toliko problema sa povreda da nije ni cudo sto nije ni blizu svog nivoa.
            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Ako ih nije sramota ispasti od Pacers-a, onda neka ispadnu. Sto se tice klupe, vecina su suteri kojima je posao da pogadjaju otvorene suteve, sada sto to ne rade je druga stvar. Miller igra toplo-hladno..kada bi bio malo konstantniji, bilo bi lepo. Samo ne znam sto JJ, realno najbolji suter Heat-a ne igra vise. On najbolje koristi otvorene situacije koje mu stvaraju Wade i James...Spo ima izgleda neke druge ideje.
              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Ma ispascemo sigurno, mozda jos jednu do kraja dobijemo, ali 4-1 ili 4-2 to je otprilike to. Mi tesko dobijamo meceve u neizvesnim zavrsnicama, a njih mora biti. Nismo uspeli da odbranimo domaci teren i sada se oprastamo od ove sezone. Frustrirajuce je da pored ovakve sezone LeBron ispadne u 2R na nikad losijem Istoku, a kakvih bi nam samo monstrouznih partija pruzio do kraja Playoffa!

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                  Ako ih nije sramota ispasti od Pacers-a, onda neka ispadnu. Sto se tice klupe, vecina su suteri kojima je posao da pogadjaju otvorene suteve, sada sto to ne rade je druga stvar. Miller igra toplo-hladno..kada bi bio malo konstantniji, bilo bi lepo. Samo ne znam sto JJ, realno najbolji suter Heat-a ne igra vise. On najbolje koristi otvorene situacije koje mu stvaraju Wade i James...Spo ima izgleda neke druge ideje.
                  A jbt kao da od Bobcatsa ispadaju. Ne mozete toliko omalovazavati tim koji je imao samo 4 pobede manje od Heata.
                  sigpic

Comment

• Ma sta me briga koliko su manje pobeda imali. Pacers-i su ekipa kao Hawks-i. Nikada nista nece napraviti, to se nece ni promeniti. Wade i James ako ne mogu da ih izbace, bice bruka. Sinoc su pobedili zato sto je Heat igrao katastrofalno, a ne sto su oni igrali dobro. Na kraju je Miami sam sebe pobedio.
                    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

Ma sta me briga koliko su manje pobeda imali. Pacers-i su ekipa kao Hawks-i. Nikada nista nece napraviti, to se nece ni promeniti. Wade i James ako ne mogu da ih izbace, bice bruka.
                      Izgleda da nece ni Miami.
                      Pacersi dugo nisu imali ovako kompletan tim,ne mozes ih porediti sa Atlantom.
                      sigpic

Comment

• Pacers-i imaju losiji tim od Hawks-a. A, ti nisi ni gledao mec, tako da ne znam ni sto ti odgovaram.
                        sigpic

Comment

Pacers-i imaju losiji tim od Hawks-a. A, ti nisi ni gledao mec, tako da ne znam ni sto ti odgovaram.
                          Po sastavu mozda (i samo mozda), ali po igri nikako. Jedan od najnezgodnijih protivnika za Miami. Tacno su napravljeni onako kako ne treba, tvrdoglav tim sa jakom odbrano, atletama koje makar donekle mogu da pariraju onim zverima i Hibbertom koga niko iz Miamija ne moze da iskontrolise. Puno ce krvi propisati da ih izbace.
                          Svaka utakmica koju spuste na mali broj poena bice jako kriticna, a sada bez Bosha ce ih biti u ovoj seriji. Bar jos 2, 3.
                          Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

Pacers-i imaju losiji tim od Hawks-a. A, ti nisi ni gledao mec, tako da ne znam ni sto ti odgovaram.
                            Gledao drugo poluvreme.

Covece,Atlanta vec godinama ima skoro isti tim,Pacersi su po prvi put nakon dugo godina sastavili dobar i moras im dati priliku da se dokazu.Evo ih,na dobrom su putu.Tako da ih ne mozes porediti sa Atlantom,bez obzira ko ima bolji tim.
                            Last edited by Black Mamba 24; 16-05-12, 19:12.
                            sigpic

Comment

• Atlanta je igrala bez najboljeg visokog igraca, tako da ih jedna sezona ne cini losijim od Pacers-a. Videcemo kako ce se serija zavrsiti, ali ja smatram da ce biti tuzno ako Heat od njih ispadne. Samo moje misljenje.
                              sigpic

Comment

• Nije sramota ispasti od Pacersa bez Bosha.

Comment

Working...
                                X