Мало и колико-толико добрих ствари да се извуче из те повреде.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2012 NBA Playoffs
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
A, znas kako, dobra stvar ne moze biti nikako jer smo trebali da napadamo titulu, a sad ce ova ekipa morati da se menja dobrano. Sad sto ja pokusavam da budem optimistican i nadjem srecu u nesreci je druga stvar.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Zasto bi bilo kao sa Roy-em? Roy ima poremecaj kolena, Derrick-u su hvala Bogu do sad bila sasvim zdrava, i postavio sam gore da je doktor izjavio kako su jako, jako male sanse da se ponovo desi ista povreda.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Нараво да ништа добро не може да се извуче из покиданих лигамената. Него фазон, као мааало "среће" у несрећи.
Сви смо ми оптимисти. До мало пре сам капирао да не може никада да игра као пре. Сада бар неких 30-40% дајем на то да може да буде близу МВП издања. А овај доца (ко год био) не прича глупости сигурно, па могу да верујем у то.
Лакше је да верујем у добре него у лоше вести.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Nameracio sam se da odgledam obe tekme,iako sam mrtav umoran. Pomozi Boze
Bice zanimljivo videti kako ce Majami da brani Grangera i Westa i da li Haslem moze da se izadje iz ovog kanala.
U drugoj utakmici ocekujem dominaciju CP3-a i laganu pobedu Del Negrovih pulena
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostNameracio sam se da odgledam obe tekme,iako sam mrtav umoran. Pomozi Boze
Bice zanimljivo videti kako ce Majami da brani Grangera i Westa i da li Haslem moze da se izadje iz ovog kanala.
U drugoj utakmici ocekujem dominaciju CP3-a i laganu pobedu Del Negrovih pulenasigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Pustiti Hibbert-a da se izivljava koliko hoce, a D-Wade i LeBron ce zatvoriti George-a i Granger-a. Joel ce koliko-toliko otezati ovima posao u reketu. Wade i LeBron da ubace 60+ poena, bice dovoljno.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
-
jos malo oko Rose-a
nema sumnje da stvar nije odradjena do ivice perfekcionizma. primena najnovijih saznanja i tehnologija, etc.
ono sto je najbitnije u celoj prici je mozak, i kojom brzinom on moze da kordinise "stranim/novim telom".
onog momenta kad mozak dobija nervni impuls XYZ=XYZ, tad ce i Rose moci da funkcionise bez problema,
ako ne i bolje, jer je operacija uradjenja sistemom "kad smo vec tu, da vidimo sta jos mozemo da ojacamo",
sto je i sam doktor izjavio.
da malo objasnim XYZ=XYZ: nerv na ACL-u daju informaciju mozgu gde se telo nalazi u 3D prostoru (zbog toga
i tri kordinatne ose), i glavni je problem sto je memorija "ociscena" i sto moras ponovo graditi bazu podataka
(pravaca kretanja). znate svi oni foru kad zatvorite oci i dodirnete prstom vrh nosa. e pa, bukvalno je tako.
nema sumnje da ce fizikalija biti tu, i brze nego sto se misli (mlad, zdrav, sportista, telo naviknuto na trenazni proces),
jedino je pitanje motorike pokreta za koju se inace predvidja NAJMANJE 8 meseci da se vrati u predjasnje stanje.
jednom kad se vrati u to stanje definitivno je skoro sigurno da ce koleno da radi jos bolje nego sto je ranije radilo.It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
Originally posted by Reise View PostI naravno lagana pobjeda Majamija.
Wade i LeBron imaju odresene ruke da rade sta hoce, a na Rio-u, Miller-u i Shane-u je da pogadjaju sta dobiju.
Dva vrhunska igraca su dovoljna za Pacers-e.sigpic
Comment
-
Comment