Announcement

Collapse
No announcement yet.

2012 NBA Playoffs

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Iskreno, kada cujem strane komentatori, prenosi kod nas mi uopste ne fale. Vise naucis za sat vremena od Jeffa Van Gandhija nego za ceo zivot od Sarenca i slicnih likova. A u danasnjem svetu brzog interneta i gomile kvalitetnih streamova, uopste mi ne treba da bilo sta pratim na TVu.
    Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
      Stigli su ih posle toga na 6 razlike. Give man the credit.
      То јесте. Ако тако гледамо, то је одличан потез. Али јебо га ја, колико је уништио утакмицу (по лепоти) то није здраво.

Мито, добродошао на форум, могу да ти кажем да су управу ова двојица што кажу да је некад боље пратити на стриму, јуче сам се уверио у то, поготово ако знаш енглески.
      Arise, Serbia!
      You fell asleep long ago,
      And have lain in the dark.
      Now wake up
      And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
        Iskreno, kada cujem strane komentatori, prenosi kod nas mi uopste ne fale. Vise naucis za sat vremena od Jeffa Van Gandhija nego za ceo zivot od Sarenca i slicnih likova. A u danasnjem svetu brzog interneta i gomile kvalitetnih streamova, uopste mi ne treba da bilo sta pratim na TVu.
        JVG je moron brate

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
          JVG je moron brate
          U odnosu na vecinu drugih americkih komentatora (ne racunajuci Shaqa) mozda da. U odnosu na ovdasnje komentatore i strucne saradnike (Selaceka recimo) je doktor kosarke.
          Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
            nekad je cak lepse gledati preko pravog stream-a, nego na tv-u. ;)
            Gotovo uvek brate
            Originally posted by Brajkula
            Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• onda cemo da se strimujemo ne samo kazem da je tuga sto ne prenose vishe utakmica... ja znam za atdhe i fromsports a tu je uglavnom ocajna slika... ako znate neke strimove da ne trazim ovde jer ima 70 strana, napisite bio bi vam veoma zahvalan ipak veceras LEBRON GAZI treba to negde gledati poz svima na forumu i hvala unapred ;)

Comment

• A ugašen je onaj dobri stari p2p forum...

Stvarno, ljudi, ako nađete neki baš dobar strim prosledite nam ga.
                ,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"

"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
                I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"

sigpic

Comment

• Углавном има добрих стримова на http://www.firstrowsports.eu/ или http://www.rojadirecta.me/

Иначе, Мито, је*о те Леброн.
                  Чисто за добродошлицу.
                  Arise, Serbia!
                  You fell asleep long ago,
                  And have lain in the dark.
                  Now wake up
                  And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• hahahhahah iskreno sam samo cekao da neko to napise zato sam ga i stavio velikim slovima ne morate ga voliti ali ne mozete reci da lik ima najveci osecaj za kosarku od svih

Comment

• www.eventosppv.me

Dobrodosao Mito, sto se dobrodoslice tice, pridruzujem se Urosu xD uzivaj na forumu ;)
                      Originally posted by Brajkula
                      Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Dobrodošao Mito, uživaj u ostani aktivan na forumu.

Btw., što se tiče ovih dobrodošlica gde se spominje Lebron, nemoj se puno obazirati. U mom socijalnom okruženju koje je malo, u stvari mnogo starije po godinama od ovog na forumu već odavno vlada mišljenje da je Lebron najtalentovaniji košarkaš kojega je NBA liga ikada imala.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                        sigpic
                        RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                        - 4xMVP -

Comment

• Da se podsetimo proslogodisnje serije:

Nadajmo se korektnijem sudjenju nocas i naravno pobedi Seltiksa...

Comment

• go go Kings pick NO1!

Comment

• Originally posted by papekings View Post
                              go go Kings pick NO1!
                              U offseason temi smo,ipak to nema veze sa Plej Ofom

Comment

• Vazi pozeli ti meni srecu!

Comment

Working...
                                X