Iskreno, kada cujem strane komentatori, prenosi kod nas mi uopste ne fale. Vise naucis za sat vremena od Jeffa Van Gandhija nego za ceo zivot od Sarenca i slicnih likova. A u danasnjem svetu brzog interneta i gomile kvalitetnih streamova, uopste mi ne treba da bilo sta pratim na TVu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2012 NBA Playoffs
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostStigli su ih posle toga na 6 razlike. Give man the credit.
Мито, добродошао на форум, могу да ти кажем да су управу ова двојица што кажу да је некад боље пратити на стриму, јуче сам се уверио у то, поготово ако знаш енглески.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostIskreno, kada cujem strane komentatori, prenosi kod nas mi uopste ne fale. Vise naucis za sat vremena od Jeffa Van Gandhija nego za ceo zivot od Sarenca i slicnih likova. A u danasnjem svetu brzog interneta i gomile kvalitetnih streamova, uopste mi ne treba da bilo sta pratim na TVu.
Comment
-
-
onda cemo da se strimujemo ne samo kazem da je tuga sto ne prenose vishe utakmica... ja znam za atdhe i fromsports a tu je uglavnom ocajna slika... ako znate neke strimove da ne trazim ovde jer ima 70 strana, napisite bio bi vam veoma zahvalan ipak veceras LEBRON GAZI treba to negde gledati poz svima na forumu i hvala unapred ;)
Comment
-
A ugašen je onaj dobri stari p2p forum...
Stvarno, ljudi, ako nađete neki baš dobar strim prosledite nam ga.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Углавном има добрих стримова на http://www.firstrowsports.eu/ или http://www.rojadirecta.me/
Иначе, Мито, је*о те Леброн.
Чисто за добродошлицу.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
www.eventosppv.me
Dobrodosao Mito, sto se dobrodoslice tice, pridruzujem se Urosu xD uzivaj na forumu ;)Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Dobrodošao Mito, uživaj u ostani aktivan na forumu.
Btw., što se tiče ovih dobrodošlica gde se spominje Lebron, nemoj se puno obazirati. U mom socijalnom okruženju koje je malo, u stvari mnogo starije po godinama od ovog na forumu već odavno vlada mišljenje da je Lebron najtalentovaniji košarkaš kojega je NBA liga ikada imala.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
Comment