Kelderman je talentovan vozac talentovaniji od Dumulana,samo nikako da se probije,trebalo bi njega malo favorizovari u odnosu na ovu 2 icu i davati mu sansu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Biciklizam
Collapse
X
-
Originally posted by MareLFC View PostBas me zanima sta ce uraditi SunWeb sledece godine, jer i Doumolin i Barguil i Kelderman imaju klauzulu u ugovoru da moraju biti prvi vozaci makar na jednoj GT trci u godini.Kapiram da ce Doumolina poslati na tur, jer tu uvek ima manje planina, a vise hronometara u odnosu na Giro i Vueltu.Sa druge strane, Barguil je Francuz i sigurno zeli da vozi TDF
Comment
-
E onda kapiram da Kelderman ide na Giro-Vuelta, Tom na TDF.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Sprinterice nisu naravno obavezne, samo su poželjne. Alat jeste obavezan, ali može da se kupi za 1000-1500 sve što traže... Gelovi su preporuka, mada banana i mali sendvič (valja imati i slatko i slano, ugljeni hidrati, minerali, elektroliti, sve da se pokrije) su više nego dovoljni za kraću trku. A biće i stanice za klopu koju obezbeđuju organizatori.
Comment
-
Ma ja nemam nista osim kacige, bicikl znam da mogu da iznajmim kod hotela Jugoslavija(drumski, mountain imam, ali nije neka korist) i to je to haha(dobro hajde hranu i gelove ne racunam). Pa se sada raspitujem kod drugova da li neko ima sta. Da li ce ici neko od vas?Last edited by colchonero; 13-09-17, 21:27.
Comment
-
Ja sam nesto planirao ranije ali ne bih mogao na ozbiljnije uspone zbog svoje visine i kilaze a preveliko mi je cimanje za neki osrednji nivo koji bih mogao da zavrsim pa sam odustao. U medjuvremenu i prodao drumasa... Kupujem na prolece novi drumski bajk pa ako se spustim na nekih 95kg i ako budem vozio redovno mozda sledece godine...
Послато са LG-D838 уз помоћ ТапатокаVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Posto kostaju drumasi za ovako poluamatersko. Mislim na ovo da mozes da budes konkurentan na GF i slicnim trkama ako imas dobre noge i snagu, ne na one koje voze po TDF Vuelti i Giro (i uopste na world touru).
@Bogdan
Ozbiljno??!
Znaci dolaze i profesionalci. Ja sam mislio da je ovo vise amatersko(za dobre amatere).Last edited by colchonero; 13-09-17, 21:52.
Comment
-
Matori, ti mozes da imas i krs bajk, ali da imas dobre noge.
Kiserlovski dolazi. Pogledajte sajt GF,pise ko dolazi za sada.
Ivan Stevic je jedan dan bio na ES kada bio TDF i pricao o tome i navodio vozace
Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Comment
Comment