Baš sam se danas iznenadio, pozitivno za Frooma i negativno za ostale, posebno Movistar. Očekivao sam da na vrhu brda i na spustu BMC napadne jer su hvatali i brzo spajali sve na zadnjem brdu, eventualno možda Martina koji se stalno muvao oko Skya i Movistara na brdu, ali Frooma nikako nisam očekivao. Ovo je luđački odvozio, svaka mu čast, i što kažu komentatori, iz aviona se vidi da je kraj etape pripremljen i proučen, bravo za Sky.
Razočarao me Valverde, on je možda jedini mogao i stići Frooma na spustu, a on je imao i najviše za izgubiti danas, žuta majica mu je visila nad glavom, i da onako pusti čovjeka da ode nizbrdo... Znam da je na vrhu brda bio na začelju grupe, ali brzo se vratio i opet ništa nije pokušao.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Razočarao me Valverde, on je možda jedini mogao i stići Frooma na spustu, a on je imao i najviše za izgubiti danas, žuta majica mu je visila nad glavom, i da onako pusti čovjeka da ode nizbrdo... Znam da je na vrhu brda bio na začelju grupe, ali brzo se vratio i opet ništa nije pokušao.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Comment