Sutra ima jos jedan slican uspon ??
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Biciklizam
Collapse
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Znam da je trece kategorije, daleko je to od slicnog.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Nibali i Contador moraju da pokusaju, ne mogu u subotu da nadoknade vise od jednog minuta.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by BogdanB View PostJel to zadnjih 7km etape? Pitam da premotam
Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
I ja gledao samo zadnjhn 10-a km. Kakvo izdanje Alberta Vozio je i on hronometar prilicno dobro, mislio sam da se nece oporaviti kako treba. Kao sto ste rekli najblji brdas svih vremena, steta sto nije mladji, ovo istroseno telo ne moze vise da izdrzi
Na Angiliru Nibali bi morao da izvuce sve sto ima iz sebe nebi li nadoknadio taj minut zaostatka. A sto se tice Alberta, valjda dodje do podijuma.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostNibali i Contador moraju da pokusaju, ne mogu u subotu da nadoknade vise od jednog minuta.
Tako je!!!! napad na svu snagu.
Nitko jim neče zamjeriti ako puknu Treba barem pokušati napraviti čudo.
Svi u napad - Nibali, contador, Lopez.
u svakom slučaju zanimiva Vuelta. Odlična traza sa puno uspona.
Comment
-
Kontador je pokusao na usponu, sada je vreme za Nibalija na spustu!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Lud je KontadorOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment