Dobro je što za promenu, neko drugi a ne Sky, vuče peloton..logično je da to bude Trek, uz malu pomoć Astane. Samo su pogrešili što nisu poslali nekog sa beguncima, trebaće Bertiju na zadnjem brdu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Biciklizam
Collapse
X
-
Zapamtite da danas verovatno poslednji put gledamo napade najboljeg brdasa, po meni i najboljeg vozaca ikada...
Po poslednji put cemo danas uzivo da gledamo ono bacakanje na biciklu, stisak zuba, volju, zelju, hrabrost i najvece srce u svetu biciklizma.. AJDE ALBERTO
Comment
-
Uzima KontadorNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Al kako melje ovaj komentator, ubija me čovekNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Jos malo legendo, ajmoooooo!!!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Kako je prsoo, jos malo majstoreee, griiziii!!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
BogotacOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Steta za podijum, ali ne znam koji sportista je imao ovakav oprostajOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Lep oproštaj od velikog majstora, biciklizam dosta gubi njegovim odlaskom ...Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
Comment
Comment