Announcement
Collapse
No announcement yet.
Biciklizam
Collapse
X
-
Menjsov je odvezao najbolje ovogodisnji Djiro i zasluzeno je prvi a da li ce istu formu imati i na Turu videcemo. Definitivno je Lens glavni vozac Astane i zbog cinjenice da se Mekjuan nece pojaviti na Turu pa ce tako biti glavni pik svog tima za zlatnu osmicu[/quote] Kao prvo sve cestitke Menjsovu a sto se tice TDFa mislim da je iluzorno ocekivati bolji plasman od 3eg mesta jer su Evans, Contador, Schleck znatno odmorniji od Menjsova a drugo Mekjuan je clan Katjuse a ne Astane i Lance definitivno nece biti prvi vozac vec ce pomagati Contadoru kao sto je Leipheimeru na Giru
Comment
-
Odg: BICIKLIZAM
I pazi uopste nije prosao lose, mislim da je bio 12. nisam siguran. Problem je sto su u Astani 4 momka koja mogu da osvoje Tour ili barem imaju potencijal da budu u Top 5. To su Contador, Lens, Leipheimer i Kloden. Pogresili su u selektiranju tima jer 4 zvezde na jednom mestu... to ne pije vodu. Sastre je zato otisao iz CSC-a, jer nije vise mogao da se bori sa bracom i zato je sad u Cervelu glavni.
Steta sto vise ne postoji US Postal, kasnije Discovery jer je tu Lens oduvek bio bog i batina.
Zna li neko gde je Levi vozio prosle godine? Ja mislim da je bio u Gerolsteineru ali nisam siguran.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
Comment