Originally posted by AleksandarD
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2012 Moto GP Commercialbank Grand Prix Of Qatar - Losail
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
-
-
Originally posted by MarkedOne8 View PostSlab si.'Ajde sad nazad pa pročitaj opet tačno šta sam, kako, i kada napisao pa ćeš imati odgovor (u spoileru) na to pitanje
SpoilerTamo neke 2004. ili 2005. otprilike sam gledao prvu trku.U tom periodu pa do 2006. sam gledao u proseku svaku petu trku.2006. sam počeo da navijam za Stonera a od 2007. redovno pratim MotoGP.Valentino Rossi #46
G.O.A.T
Comment
-
isto i ja tako, zato sam te i pitao, sta ako ostanu fabricki i crt a satelitske izbace? i jos gore ducati odustane, suzuki se ne vrati i samo honda i zamaha od fabrika a ovo crt, tu tek nema gledanja, ali znace se sve tek na kraju.Originally posted by Ares View PostNe znam,videcemo u toku ove godine.Iskreno,meni se ne dopada ta ideja sa CTR-ovima.Drago mi je da ima vise vozaca i timova ali bi vise voleo da si svi motori prototipovi.
Comment
-
Stvarno nemam pojma,ali pre ce povuci fabricku ekipi iz nekog "slabijeg takmicenja" kao sto je Jamaha povukla fabricku ekipu iz WSB-a isto kao i Dukati prosle godine.A ako ne gresim ove godine su je vratili.Ipak mislim da nema razloga za zabrinutost.sigpic
Comment
-
Originally posted by AleksandarD View Postisto i ja tako, zato sam te i pitao, sta ako ostanu fabricki i crt a satelitske izbace? i jos gore ducati odustane, suzuki se ne vrati i samo honda i zamaha od fabrika a ovo crt, tu tek nema gledanja, ali znace se sve tek na kraju.Robin van Persie: “I received many proposals to leave Arsenal, but my heart speaks louder and will not let me leave.”
Comment
-
I sa CRT timovima 21 vozač na gridu je relativno malo.Grid treba da je zgusnut.Stoner, Lorenco i Pedrosa kada bi startovali iz zadnjeg reda najverovatnije bi završili na podiumu.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Originally posted by L. Lawliet View Posthttp://english.gazzetta.it/Motor_spo...89629105.shtml
Jedan txt od Gazzete precizan, jasan i stavlja otprilike sve u perspektivu.
Rossini - 20-06-11, 15:30
..Vanja?ja mislim da je na pomolu veliki skandal izmedju Dukatija i Rosija...za taj ugovor 2012..ne zelim da preudiciram,ali..vreme ce pokazati da li su glasine tacne...
Rossini - 21-06-11, 01:20
..znaci ipak su glasine bile tacne..izlazi sa apsolutno novim motorom...videcemo,nadamo se najboljem..samo ako ne uspe taj bajk nesto,glasine o odlasku su neminovne..
Rossini - 21-06-11, 01:41
..i ja tako znam,da su 3 u pitanju ..ali sve to ide i govori samo u jednom pravcu..jedna sezona usaglasavanje svega i svacega,dovodjenja tog motora u vrhunsku formu,sledeca planirana za 10 titulu i kao rezerva ako se nesto nepredvidjeno desi,a treca za sigurnu 10 titulu ako se desi nesto u prethodnoj,stim sto ce,ako je osvoji odmah naredne sezone,ona treca biti samo defile Dukatija i Rosija u svrhu proklamovanja,kako samog proizvodjaca tako i do sada najveceg vozaca svih vremena,i naravno odbrana titule Dukatija...jer ne zaboravimo da Rosiju ipak pocinje odbrojavanje,ma koliko to neko hteo da prihvati ili ne.
Rossini - 19-06-11, 21:49
@Sofronije..
slazem se sa tobom da ima svugde tih stvari o kojim si ti govorio,pogotovo tamo gde se vrte velike pare,a ovde se sigurno vrte..ja sam vec pisao o tome da Rosi zeli 10 titulu i to bas sa dukatijem,italijiani jbg..,i da se posle toga povuce..to sto sad ta stvar uopste ne ide u nekom dobrom pravcu,pitanje je koliko je Rosi tu kriv..vidis sta je i sam sef dukatija izjavio..nece on dukati da bude kopija yamahe i honde..e sad sto te masine pobedjuju a originali kaskaju,to je pitanje na kome mi nemamo odg..to znaju ti ljudi tamo,ali jedno je sigurno-tu podebelo nesto ne stima i bojim se da je cak neki sukob u pitanju..na sta se to izaci,videce se,a da Rosi stoji to i mirno posmatra,nesto ne verujem...ova situacija bas deranzira Rosija,da cisto summnjam da ce on to jos dugo trpeti..nesto ce se desiti,mora da se desi..sad sta?-da li ce konacno taj motor krenuti na bolje,pa sledece sezone da se uradi nesto ozbiljnije,ili sledi razvod braka..treceg nema.
Rossini - 20-06-11, 14:53
..bas tako kao sto je Vanja rekao..to nije isti dukati kao iz 2007,2008,2009,2010..drugo,taj motor je imao toliko snage,da je prosto ta snaga pojela Stonera(nekontrolisana snaga po meni,259 ks po nekim nezvanicnim podacima),i bilo je dovoljno za taj motor da staze imaju pravce dovoljno duge..nista vise...tamo gde dukati nije mogao da parira yamahama i hondama,on je bio3,4,5,ili je odustajao(nebitan razlog odustajanja)..ide sledeci post,posto je ovaj dug a trudio sam se da objasnim..
Edit Report
Rossini
Rossini - 20-06-11, 14:56
.jedino sto je sad uradjeno,koliko ja imam informacija,a to je da je snaga redukovana( na pravcu ide ko baba )da bi zastitili malo pneumatike(zato je kengur toliko i padao),i da se radi mnogo na menjacu(vidi samo kako izlazi iz krivine i kako dolazi na istu),cak mu ni najbolje kocnice koje poseduju,ne dovode ga u ravnopravan polozaj..jednostavno nemaju balans kako treba.koliko ja znam Rosi je trazio prepravku sasije,ali ovi iz dukatija to ne zele da cuju.zato je sef dukatija to i izjavio,da ne zeli Yamahu i Hondu u Dukatiju..e sad sta je dalje u pitanju,zaista ne znam niti mogu da naslutim,ali da je stanje stvari mnogo lose,to je fakat..i sto je najgore,ne vidi se izlaz..a da Rosi zna da obavlja svoj posao,to necemo da dovodimo u pitanje..pa to znas da je Yamahu iz mrtvih digao..
Rossini - 20-06-11, 15:10
..da li se secas izjave Rosija iz 2007,upucene rukovodstvu Yamahi??..pokusacu da citiram,a i potrudicu se da je nadjem..-.."ako ne dozvolite mom timu i inzinjeru da urade ono sto trazim od njih,ja odlazim.."..rezultat znamo svi....cvrsto verujem da ce tako biti neceg i u Dukatiju...vrlo brzo..to je isto bilo i u ferariju,2001(ako se ne varam),schumi je uputio ultimatum Luki i Todu,ili ce te dozvoliti Rosu da odradi svoje ili idemo zajedno!..rezultate toga takodje svi znamo..
Rossini - 15-06-11, 00:23
uuhhhh....posle svega,nemam nikakvog razumevanja,neka se teraju zajedno..mada mislim da tu rosi nije nista kriv..jos posle onog sto sam procitao o dsefu dukatija kako on ne zeli nista da menja,bez obzira sta mu je rosi preporucio,a ovaj kao zeli to da prihvati,nista ne verujem a i nemam razloga,jer sam to odavno video..mislim da je taj dukati jako los motor,jako los,cak sta vise ocajan..po mom misljenju bice opet neki tamo,5,6...ako se neko ne skrlja..sve preko toga bi bila cista premija..nesto tu podebelo ne stima,i uopste ne mislim da je rosi ne zeli rezultat,ne znam,nekako mi se cini da je taj ko ne zeli ,neko drugi..ne znam
.........to sam ja odavno govorio i pisao..ovo su samo neka od pisanija po grupi...po nekim informacijama koje ja imam,mislim da je dosao kraj..na zalost..ali da ja ne preudiciram nesto,sacekajmo...Last edited by Rossini; 11-04-12, 23:24.sigpic
Comment
-
naravno da nece..to vise nema dileme..pored 2 razgoropadjene honde i skoro razgoropadjene yamahe..podijum za dukati je u ovom(a i ne samo u ovom)sampionatu MISAONA IMENICA!!cak i u duelima sa tec3 mislim da nemaju sanse..ma pukli skroz..a na kraju,i ako su,tako im i treba..ali njih zabole uvo za Mgp,vazno da je prosle godine u dukati compani slilo vise novca(procentualno)nego za proteklih 10 god..jbg,lova je lova..sigpic
Comment
-
http://www.youtube.com/watch?v=aqkkP-UIyeY
..na ovom klipu se vide sve mane ducatija....Stoner je imao te iste probleme takodje..jedina razlika je ta sto je Stonerov ducati imao vise snage,istovetno ubrizgavanje po cilindrima i drugaciji menjac..tada je bar za nijansu bio ustimovaniji nego sada..
sigpic
Comment
Comment