ako ducati nesto ne ucini to ce ostati misterija da li vale jos moze
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2012 Moto GP Commercialbank Grand Prix Of Qatar - Losail
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Danija su do sada najvise povrede sputale, pa zbog toga nikad nije uspeo da odrzi neki kontinuitet tokom cele sezone. Setite se i prosle godine, taman kad je pobedio na sledecoj trci se povredio i propustio 4 ili 5 trka... Tako on svake godine.
Inace kad je spreman moze lagano da odradi trku, cak mnogo lakse od Stonera. Tacno je da su hiljadarke zahtevnije, mora jace da se koci, da se dodaje gas, upravo se tako Stoner preforsirao u Kataru i zato u zavrsnici nije osecao ruke. A Lorenzo i Pedrosa su objansili u zavrsnici. Cak mislim da Lorenzo uopste nije bio brzi od Danija nego je iskoristio onaj krug kad je Dani ostao zaglavljen iza Stonera i tad napravio sekund razlike i posle Dani nije imao vremena da ga stigne. Realno imali su isti ritam, mozda bi Pedrosa i pobedio zbog Hondine brzine na pravcu, ali nije bio dovoljno blizu...
U svakom slucaju, bice zanimljivo, bas me zanima kako ce Stoner resiti te probleme na sledecoj trci, jer ocigledno da su oni direktno uzrokovani voznjom.sigpic
Comment
-
-
Originally posted by darkooo View Postnavijao sam za rossija sad navijam za stonera to bi bilo kao navijam za zvezdu dok dere partizan a kad partizanu ide onda navijam za partizan. ocu piskim necu piski ajde molim te,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Originally posted by AleksandarD View Postja navijam za rosija i navijao sam za simoncelija,on je bio neko zbog koga bih nastavio da pratim moto gp kada se vale povuce,ovako sticajem svih nesrecnih okolnosti kada se vale povuce mozda ce mi wsb biti prioritetniji za pracenje od motogpsigpic
Comment
-
Originally posted by Ares View PostMalo je bezveze prestati pratiti iz tog razloga.Jos puno dobrih i zanjimljivih vozaca ce biti.Obrati paznju na moto2 i pomisli na ludili koje sledi kada predju u kraljevsku klasu.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Originally posted by MarkedOne8 View PostU pravu si.Pre svega je tu moj vršnjak Vinjales za koga navijam takođe.Markez u Moto2 deluje kao najbolji ali malo đoku.Pored celog tima iza sebe i svega toga on ne može da osvoji titulu.Ni izguravanje sa staze mu neće doveka pomagati.Mislim da se nije džabe baš njemu desilo da se najjače povredi od svih onih što su popadali u Maleziji pa da ne može da se bori za titulu.Janone mi deluje jako dobar kao i Luti koji je bio najbrži većim delom vikenda u Kataru.
Ne znam jesili ti rekao da pratis motogp od 2007 znaci pratis ili je to neko drugi rekao ; ako si ti to rekao kako to odjednom da si prije navijao za rosija :r , ako nisi izvini ondamislim nema logike
ko koga laze
Valentino Rossi #46
G.O.A.T
Comment
-
Originally posted by Valentino Rossi #46 View PostNe znam jesili ti rekao da pratis motogp od 2007 znaci pratis ili je to neko drugi rekao ; ako si ti to rekao kako to odjednom da si prije navijao za rosija :r , ako nisi izvini ondamislim nema logike
ko koga laze
SpoilerTamo neke 2004. ili 2005. otprilike sam gledao prvu trku.U tom periodu pa do 2006. sam gledao u proseku svaku petu trku.2006. sam počeo da navijam za Stonera a od 2007. redovno pratim MotoGP.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
sigpic
Comment
-
prosla sezona je bila bezveze moto gp,mislio sam da ce i ova ali ce barem biti bolja od prosle, za te nize kategorije si u pravu ima vozaca ali sta ce biti sa moto gp timovima jos se nista ne znaOriginally posted by Ares View PostMalo je bezveze prestati pratiti iz tog razloga.Jos puno dobrih i zanjimljivih vozaca ce biti.Obrati paznju na moto2 i pomisli na ludili koje sledi kada predju u kraljevsku klasu.
Comment
Comment