Announcement

Collapse
No announcement yet.

2012 Moto GP Commercialbank Grand Prix Of Qatar - Losail

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Sandra46 View Post
    Jakim motorima????Izvini ,ali jednostavno MORAM da te ispravim.Posto i sam kazes da pratis od 2007.potrazi sta je bilo pre toga.Osim 2000.-2003.na Hondi,sve ostali titule Rossi je osvojio na ubedljivo nekonkurentnoj Yamahi,koju je on vremenom doveo do savrsenstva.Tako da Yamaha na kojoj je Lorenzo osvojio titulu je Rossijevo remek delo.Samo to sam morala da ti napisem jer si rekao "jakim motorima",a to nije tacno. Pozz
    Upravo tako.Slažem se sa ispravkama.
    ,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"

"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
    I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"

sigpic

Comment

• Originally posted by Ares View Post
      Ja mislim da je budala svaki onaj koji dovede bilo koju Rosijevu titulu u pitanje,i opusteno ne bi trebao da gleda motogp vise nikad!!!
      Bar da nas sa ovog dela foruma ne sramoti pred ostalim forumasima koji nas posecuju..

Originally posted by somi007 View Post
      Hahahahaha....kako ovaj Stoner kenja....motor ide brze,tezi je na kocenju i na dodavanju gasa i zato ga je ruka bolela pa je jadnicak izgubio trku....hahahahahah....pa da,Lorenco i Dani su vozili trku bez ruku....Stoner je dobar vozac ali kad ga neko omlati na stazi odma place ko devojcica....
      ..facat!
      sigpic

Comment

• ..jos jednom da postujem,i da se dopunim..a tice se Stonera i Horhea(jedini koji mogu postati novi Rossi)..po meni,kazem po meni jer neko sigurno nece deliti moje misljenje,a to je da nisu oni tu,Mgp bi bio Srpski sampionat(ne bukvalno,i da mi ne zamere momci koji voze u nasem sampionatu)..izuzetni vozaci i fajteri, i to mi se jako dopada kod njih,kad osete da mogu,zele protivnika na kolena da stave,sto ja licno jako cenim..i o tome sam pisao u proslosti..ono sto mi se ne dopada kod njih,je ako kojim slucajem nesto ne ide kako treba,tuku sva crkvena zvona,raznorazne izjave i objasnjenja sto je to tako trenutno,a to nema veze sa realnoscu,vec sa samom psihom.neodmerenim izjavama i jednog i drugog u proslosti,sam ih doziveo pre svega kao nekog ko nema dovoljno hrabrosti da prizna trenutnu situaciju u tom momentu(zasto je to tako nzm,ali pretpostavljam da su ambicije u pitanju i prevelika samouverenost,a u tome prednjaci Stoner),nedostaje im neka ljudskost,harizma,moral..nekako mi se cini da nisu cak ni originalni,nisu nekako sve svoji,zele nesto a ni sami nisu definisali i izgradili tu putanju do cilja..samo iz tog razloga i iskljucivo iz tih razloga,ja ih nevolim..Horhea i nekako,ali Stonera nikako..naravno,to opet nema veze sa njihovim umecem na samoj masini,agresivnoscu i zeljom za necim vecim nego sto trenutno imaju,ali moje licno i subjektivno misljenje da ce bas to i da ih spreci da postignu ono sto bi verovatno postigli da imaju i one druge vrline..zao mi je sto Rossi ima nekonkurentan bajk,ima on jos toga da pokaze i njegovim kolegama i svetu navijaca i fanova iako je na kraju karijere,bila bi to velika satisfakcija kako za Stonera,tako i za Horehea da se nadmecu sa njim i jos po nesto nauce i izvuku pouke iz tih duela..ovako se bojim da ce ih sagoreti nihov sopstveni plamen zelje..no,to ostavimo za neku buducnost,vreme ce pokazati da li ce biti veliki i veci od doce..zelja mi je samo da imamo sto vise ovakvih trka i duela kao u Kataru i neizvestan sampionat do kraja..da nije onaj SB,ohladio bih se za ovaj ludi sport koji neizmerno volim.
        sigpic

Comment

• Originally posted by MarkedOne8 View Post
          Vidi se da si gledao svega dve-tri trke u MotoGP-u.Imao je problem sa rukama i u Asenu pre dve godine, i prošle godine u Mizanu.Videćemo šta će da kaže Lorenco kad ga Stoner oduva pred domaćom publikom.
          Daaaaa....bolela ga je ruka pre dve godine u Asenu i prosle godine u Mizanu zato sto je zavrsio obe trke na 3. mestu....jako interesantno...hahahahaha

Comment

• stoner je cesto placljlivko ako cemo realno cesto se nesto lose osecao kada ga nije islo

Comment

• Šta dalje, sad imamo pat pozicuju?

Carlo Pernat:
              ... there are no spaces in either Honda or Yamaha.

http://www.gpone.com/index.php/20120...urce=GPone.com

Lin Jarvis: "Valentino Rossi back in Yamaha is not an option"

http://www.twowheelsblog.com/post/87...-not-an-option

To što se fabričkog tima tiče. Tech 3 sledeće godine ima jedno zagarantovano mesto za Bredlija Smita. Znači Kal i Andrea će voditi borbu za to drugo mesto i eventualno jedno mesto u fabričkom timu ako Ben podbaci. Yamahina filozofija 2 + 2 ne ostavlja ama baš nikakve nade da bi Vale dobio njihovu mašinu.

Comment

• bolje i da nevozi nego da se trosi na tom ducatiju i fizicki a najvise psihicki

Comment

• Rosi je lud ako se vrati u hondu ili jamahu. Da predje preko svega sto je doziveo od njih. Zasto? Da bi osvojio jos neku titulu ili pobedu i dokazao sta? Da jos ZNA DA VOZI posto neki koji prate motogp od Katra 2012 sumnjaju u njegove vozacke sposonosti ili razmazenim navijacima podario jos koji trenutak za pamcenje (od njega ih je bilo i previse). E sad da treba da ode iz dukatija treba. Gde? Pa ako nema gde postoje i drugi sampionati (wsbk, wrc, f1...) Jedna sezona relaksacije bi mu dobro dosla. Kad mogu Sumi i Raikonen sto ne bi i on. A vec 2014 dolaze valjda bolji dani za motogp. Suzuki? Sto da ne. Pa Melandri se preporodio kad je otisao iz dukatija. Sta da je te godine imao fabricki kawasaki?

Comment

• Originally posted by crni View Post
                    E sad da treba da ode iz dukatija treba. Gde? Pa ako nema gde postoje i drugi sampionati (wsbk, wrc, f1...) Jedna sezona relaksacije bi mu dobro dosla.
                    Realno ne bih volio da ode u WSB jer bi ucinio ga samo nezanimljivim,gledati Rossia kako nize sve pobjede ipak nije uzivanje.

2010 kada se povrijedio prvo je vozio yamahu iz superbajka (kao trening da vidi koliko je oporavljena ta noga ) u Brnu ja mislim odradio jedan dan i bio brzi za 0.5-1 s od kvalifikacionog vremena postavljenog predhodnog vikenda u WSB.

A gdje bi otisao naredne godine??? Mozda na Randijevu Apriliju ako naprave solidan rezultat i razviju motor ove sezone.
                    Last edited by mirzacale; 10-04-12, 18:56.
                    Robin van Persie: “I received many proposals to leave Arsenal, but my heart speaks louder and will not let me leave.”

Comment

• Originally posted by Rossini View Post
                      ..jos jednom da postujem,i da se dopunim..a tice se Stonera i Horhea(jedini koji mogu postati novi Rossi)..po meni,kazem po meni jer neko sigurno nece deliti moje misljenje,a to je da nisu oni tu,Mgp bi bio Srpski sampionat(ne bukvalno,i da mi ne zamere momci koji voze u nasem sampionatu)..izuzetni vozaci i fajteri, i to mi se jako dopada kod njih,kad osete da mogu,zele protivnika na kolena da stave,sto ja licno jako cenim..i o tome sam pisao u proslosti..ono sto mi se ne dopada kod njih,je ako kojim slucajem nesto ne ide kako treba,tuku sva crkvena zvona,raznorazne izjave i objasnjenja sto je to tako trenutno,a to nema veze sa realnoscu,vec sa samom psihom.neodmerenim izjavama i jednog i drugog u proslosti,sam ih doziveo pre svega kao nekog ko nema dovoljno hrabrosti da prizna trenutnu situaciju u tom momentu(zasto je to tako nzm,ali pretpostavljam da su ambicije u pitanju i prevelika samouverenost,a u tome prednjaci Stoner),nedostaje im neka ljudskost,harizma,moral..nekako mi se cini da nisu cak ni originalni,nisu nekako sve svoji,zele nesto a ni sami nisu definisali i izgradili tu putanju do cilja..samo iz tog razloga i iskljucivo iz tih razloga,ja ih nevolim..Horhea i nekako,ali Stonera nikako..naravno,to opet nema veze sa njihovim umecem na samoj masini,agresivnoscu i zeljom za necim vecim nego sto trenutno imaju,ali moje licno i subjektivno misljenje da ce bas to i da ih spreci da postignu ono sto bi verovatno postigli da imaju i one druge vrline..zao mi je sto Rossi ima nekonkurentan bajk,ima on jos toga da pokaze i njegovim kolegama i svetu navijaca i fanova iako je na kraju karijere,bila bi to velika satisfakcija kako za Stonera,tako i za Horehea da se nadmecu sa njim i jos po nesto nauce i izvuku pouke iz tih duela..ovako se bojim da ce ih sagoreti nihov sopstveni plamen zelje..no,to ostavimo za neku buducnost,vreme ce pokazati da li ce biti veliki i veci od doce..zelja mi je samo da imamo sto vise ovakvih trka i duela kao u Kataru i neizvestan sampionat do kraja..da nije onaj SB,ohladio bih se za ovaj ludi sport koji neizmerno volim.
                      Čekaj čekaj.Šta tebe toliko zabole briga šta Stoner kaže posle trke?!!!Da smo u vreme kada nema interneta i svih medija, ne bi ti za to nikada ni čuo.,,Jak si na rečima, a slab na delu." to je slogan kojim trebaju da se vodi vozači po tebi?Ili da budu diplomate?Proćiće i Rosi, doći će neki novi lik za koga će te vi navijati i mrzećete sve koji pobeđuju vašeg baš kao što sada radite.Mrzite Stonera jer je na tom osakaćenom motoru osvojio titulu i dosta pobeda, a na Lorenca ne obraćate toliko pažnju iako je imao interni timski sukob sa Rosijem.Hoće li ovo što vi trućate i balavite pomoći Rosiju?Hoće li usporiti Stonera?Neće.Stoner će opet da osvoji titulu a vi ćete da ga pljujete.Srećno vam pljuvanje.
                      ,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"

"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
                      I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"

sigpic

Comment

• Originally posted by MarkedOne8 View Post
                        Čekaj čekaj.Šta tebe toliko zabole briga šta Stoner kaže posle trke?!!!Da smo u vreme kada nema interneta i svih medija, ne bi ti za to nikada ni čuo.,,Jak si na rečima, a slab na delu." to je slogan kojim trebaju da se vodi vozači po tebi?Ili da budu diplomate?Proćiće i Rosi, doći će neki novi lik za koga će te vi navijati i mrzećete sve koji pobeđuju vašeg baš kao što sada radite.Mrzite Stonera jer je na tom osakaćenom motoru osvojio titulu i dosta pobeda, a na Lorenca ne obraćate toliko pažnju iako je imao interni timski sukob sa Rosijem.Hoće li ovo što vi trućate i balavite pomoći Rosiju?Hoće li usporiti Stonera?Neće.Stoner će opet da osvoji titulu a vi ćete da ga pljujete.Srećno vam pljuvanje.

De ti meni reci koji ce biti rossi pošto vidim da dolzis iz buducnosti kad zans da ce stoner opet osvojit de mi reci koji ce bit rossi kad ce se povuci ??? kao sto vidim i ti si mi jak i to puno puno na rijecima

edit: sry za ovako malo tezi post tek sam ustao nevidim slova xd
                        Last edited by Valentino Rossi #46; 10-04-12, 19:28.
                        Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

• Originally posted by Valentino Rossi #46 View Post
                          De ti meni reci koji ce biti rossi pošto vidim da dolzis iz buducnosti kad zans da ce stoner opet osvojit de mi reci koji ce bit rossi kad ce se povuci ??? kao sto vidim i ti si mi jak i to puno puno na rijecima
                          Ma da, ja da ti kažem tako poverljive informacije, ti odeš u prvu kladionicu i dobiješ pare i to ogromne s obzirom kolika je kvota na Rosija ove godine.Povući će se sa 38 godina +- 5 godina.

sigpic

Comment

• rosi moze ducati ne moze ta ljubav ne bi trebala da traje dugo ali sta dalje za rosija, bas me zanima sta ce biti na kraju sezone

Comment

• Originally posted by AleksandarD View Post
                              rosi moze ducati ne moze ta ljubav ne bi trebala da traje dugo ali sta dalje za rosija, bas me zanima sta ce biti na kraju sezone
                              Na kraju sezone: pobjede Mugelo,Japan i Malezija podiumi Laguna,Mizano,Australia i Valensia.....produzenje ugovora i kandidatura za osvajanje titule 2013 malo da vas sviju nasmijem
                              Robin van Persie: “I received many proposals to leave Arsenal, but my heart speaks louder and will not let me leave.”

Comment

• YAMAHAY je postavio tekstove, sve je jasno mada smo to i prije znali Honda i Yamaha nece dati svoje motore Rossiu. Jedina nada je da mu ispune zelje u Ducatiu.
                                [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

Working...
                                X