Announcement

Collapse
No announcement yet.

2012 Moto GP Commercialbank Grand Prix Of Qatar - Losail

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• najmanju kilazu ima ubedljivo pa krene kao lud sa starta
    Originally posted by Valentino Rossi #46 View Post
    Dani imo start ko da ga je neko iz tenka ispalio HAHAHAHHAHAHAHAHAH frajr leti koji kralj

Comment

• Vinjales / Markez / Lorenco.. het trik za mene
      Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Odlicna trka, posebno uzivah poslednja nekolika kruga... Kako sam tek bila srecna kad je Dani obisao Stonera... Odlican je bio i Lorenzov obilazak Danija... Mnogo dobri Dovi i Crutchlow, pogotovo Cal, bas fino iznenadjenje. I Bradl ce moci da se progura, imam neki osjecaj.
        Rossi... Ne znam da li sta da komentarisem?
        Sve u svemu, predstoji nam mnogo dobra sezona ako je suditi po ovoj trci. I to izgleda da Stoner nece biti bas tako dominantan
        Mistakes make us who we are.

Comment

• Originally posted by L. Lawliet View Post
          Dani je uvijek dobar kao underdog, dok niko ne vjeruje u njega. Kad pocne pritisak onda popusti. A i ovo mu je zadnja sezona u Hondu ako ne napravi nikakav bitniji rezlutat mislim da ce ga zamjeniti bez obzira na podrsku koju ima
          Imam osjecaj da ce dani ove sezone imat vrhunske rezultate al i sumnjam da bi ga otjerali to su spanci ) ima on baš baš veliku podrsku , najvise bi volio da on osvoji titulu kad vec nema rosija ni blizu
          Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

• Kakve tri trke,ne sećam se kada su sve tri bile super.Dobri su bili na kraju i Lorenco i Pedrosa.Ali kakva trka u moto2,iynervirao sam se kada je pobedio Markez,bolje bi bilo da su pobedili Janone ili Luti(bilo bi zanimljivo za šampionat).Moto3 na kraju najgori,odlična borba za 3. mesto.Feneti,kakav start u karijeri.Gubitnici dana:Stoner i Luti.
            FORZA DANI PEDROSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sigpicFORZA BAYERN MUNCHEN

Comment

• onaj ducati kod rosija je nemocan a i hejden srecni ako su sesti,sedmi,nikada nisam voledo dukati i kada sam cuo da vale prelazi bas u njega znao sam da od tog posla nema nista,jednostavno nije konkurentan hondi i jamahi,ni za dve godine razvijanja mislim da nece stici i prestici hondu i jamahu a mozda i nikada, razocaran sam zbog rosija

Comment

• Ne znam da li ste primetili, ali ja nikad ranije nisam video Stonera ovako srecnog kad je trebao da daje izjavju za trece ili drugo mesto
                Jedini nacin da postanes mudriji je da nadmudris mudrijeg protivnika.

Comment

• kakve je probleme imao dobar dobar mada je i on razocaran mogao je winirat :P i sam je rekao
                  Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

• Koliko ljudi ovde prati i SBK?
                    sigpic

Comment

• ja poceo od prosle trke

Comment

• Pratim i ja

Comment

• 22 Aprila je Asen.Bice zanjimljivo i bas bi voleo da se i tad okupimo i komentarisemo.
                          sigpic

Comment

• sto da ne

Comment

• Imate temu za WSB, ako se vise vas dogovori da ispratite ozbiljno slobodno otvorite posebnu temu za trku, ne moze biti lose ;)
                              Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
                                Imate temu za WSB, ako se vise vas dogovori da ispratite ozbiljno slobodno otvorite posebnu temu za trku, ne moze biti lose ;)
                                Znam da ima tema za SBK,ovda sam samo hteo da bocnem i ostle forumase da se prikljuce.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X