Announcement
Collapse
No announcement yet.
Academy Awards - Oscars
Collapse
X
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostSmesan Oskar.
U bliskoj buducnosti, jedan od nacina da dodjes do Oskara ce biti da snimis film o dvoje marsovaca, jedan, naravno, crnac, drugi invalid, koji su pritom i narkomani. Ah da....i njihovi roditelji su bili grozni i zbog toga su imali tesko detinjstvo. I da, pederi su.
Honest Trailer (moram opet) objasnio
2:09
Ovo sa kovertama malo smrdi, al nebitno. Kimel je sasvim dobar bio, i nisu sva sreca previse smarali sa Trampom.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Mogao bi Stiv Mekvin mogao da napravi film koji se tice proslogodisnje i ovogodisnje dodele Oskara sa porukom na kraju ''Pravda je spora, ali dostizna''.Steta sto su svi nominovani filmovi morali zbog ovog filma da ispastaju.
Kad moram da se ovako izrazim.
SpoilerGovna jedna licemerna, najvise me iznerviralo sto im se na ovakav nacin vratilo.Izgleda da mora da se ide iz jedne u drugu krajnost.Elba je jedini zasluzio nominaciju prosle godine.Picka im materina, najlosiji film koji je osvojio Oskara u novom milenijumu nakon Arga, Cikaga i Katanca
Comment
-
Originally posted by Rondo9 View PostHoce li iko da pita kako je Viola Davis dobila Oskara za najbolju sporednu iako je u filmu ima isto ko i Denzela ili nah ?sigpic
Comment
-
Emici je bilo napisano da uzima Oskara (ne u zvezdama). Jedino mi mrsko sto Izabel nisu roknuli u sporedne... Ili bilo gde, samo da je nagrade za ono ludilo. Ljudi nisu svesni koliko ona kopleksan lik igra i sa kojom lakocom ga donosi...no dobro, vec pisao, mrzi me opet.sigpic
Comment
-
Gledao si ga?
Ma Geri dobija i treba, mada me Cercil sada ne zanima, ne verujem da cu da ga gledam uskoro, a Timotije...ufff ne mogu ni da pretpostavim kakva ga karijera ceka.
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Sta je ovo ja rts-u?
Di su Madjari? -.-
Edit: jao ovo Fargo, nisam jos gledala
Ed2: poceli Madjari
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment