Originally posted by Erik
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Academy Awards - Oscars
Collapse
X
-
Originally posted by p4p1 View PostIsto. Kad sam čuo za projekat i ideju delovalo mi je obećavajuće. Posle čitanja kritika se to promenilo, ali svejedno idem za neki dan u bioskop da ga gledam pa ćemo videti.
Govno od filma, odavno me neki film nije naterao da ga prevrtim jer je toliko naporan i dosadan za gledanje bio u nekim trenucima. Sramoti se Akademija iz godine u godinu, nije da se to ne ocekuje, ali mogli bi bar malo da smanje s tim, nece im skoditi.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
-
Originally posted by Ljuba90 View PostGledao al sam macho man i necu da priznam koliko me odusevio filmsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Taj sa Ledzerom je isto odlican, to je sve profi ekipa radila. Ledzer, Gilenhal, rezirao Ang Li, muzika sjajna, cak bih rekao (mada mozda gresim) da je graficki mozda i blazi od Call me...
Samo, Brokeback je odlican film, dobio je Oskara, sve je "zanatski" odradjeno kako treba, strasna gluma... Ali nema ni blizu emociju kakvu ima ovaj i prosto ovaj je nekako poseban film. Film koji je cista 10ka.sigpic
Comment
-
Roma je dobra, ali bi voleo da nista ne uzme. Favorit je overall najbolji, Cold War i Shoplifters su bolji strani, dosta filmova ima bolju kinematografiju... A ja imam neki osecaj da ce Bohemian Rhapsody da uzme za najbolji film.
Pantera da ne komentarisem, ako nista, MCU filmovi obicno imaju dobre efekte, a ovde cak ni to nisu uspeli da urade kako trebaLast edited by s_hyperion; 25-02-19, 02:05.
Comment
-
Pametujes joshmore previse
Ne pise se jer nije pocelo cestito
Mene toalete najvise zanimaju, ali o tome sutra...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment