Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kup Radivoja Koraca

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by T-Mac View Post
    Al' je Hemofarm propao ko zeton.
    Greota...Zao mi Soneta

Comment

Originally posted by bice View Post
      Videcu bas sta ce Partizan da osvoji,jedino Kup Koraca ako ih Radnicki pusti. ;)
      Cisto da se osvrnem na jedan citat kojeg se idalje secam, a verujem i vi.

Nego, sa -20 vratise se Vrscani na -8, bice gusto.

Comment

Krenuo Hemofarm solidno , ubacili 2 trojke i vratili -5 ali evo odlicna odbrana Zvezde i kako stvari stoje veciti u finalu
        Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

Slusati razocaranog Dendu-neprocenjivo
          sigpic
          http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

Zamalao hladan tus...

Comment

e kad je bilo 5 razlike prvi put,iz onako lezeceg polozaja,samo se naglo digoh i rekoh 'jebo te bog' !! ali dobro je uozbiljise se u trenutku i smirsmo se sve a sada ale ale ale ooooooooooo,grobare da karamoooo.....

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
              sigpic

Comment

Ovo je bilo blizu. Ne sme ovako da prestane svaka kretanja kada se vodi malo vise i da krene slepanje i zabusavanje u odbrani. Trebali bi svi da dobiju dve vaspitne od Pesica, pa bas da vidim ko ce se praviti pametan sledeci put. No, sada Partizan, realno bicu zadovoljan ako se ne obrukamo.
                A za Hemofarm mi je ranije bilo zao ali sada mi nije ni najmanje, ovaj grad ne zasluzuje takav klub. Ne racunajuci 3 jace utakmice godisnje, nikad nije bilo vise od 1000 gledalaca, atmosfera je bila pozorisna, ne racunajuci one koji su hteli da se uvuku gde ne treba Misi Babicu kada je bio glavni. Lajonsi su procvetali od kako su pobegli za Kragujevac.
                Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

Bogomi Nebojsa,ja se time necu zadovoljiti,nego pobjedom samo..

sigpic

Comment

Ubedjen sam bio da Partizan danas dobija.S obzirom da znam sa kakvom je atmosferom otisla ekipa u Nis i da su se posebno spremali da pociste Radnicki iz razloga sto laju i sto su umislili da su bolja ekipa.Celoj toj prici i mediji su dosta kumovali pa se pred pocetak utakmice stekao utisak da je Radnicki blagi favorit sto naravno je daleko od istine,em zbog kvalitetnijih kosarkasa em zbog duze i kvalitetom daleko bolje klupe.
                    Znam ja da mnogi jedva cekaju da Partizan padne i ne osvoji neki trofej i zato se cesto osporavaju rezultati al to su vec pisanja sa namerom i zli jezici.Partizan je prvi i iznad svih ovih 10 godina zato sto je kvalitetom rada i igraca koji igraju ispred svih,sve ostalo ne treba mnogo ni komentarisati.

Comment

Svako ko kaze da je siguran da ce Partizan da pocisti Zvezdu, ni sam ne veruje u to. Zvezdasi nisu godinama bili ovako nalozeni i zude za bilo kakvom "nagradom". U ovakvoj formi takodje nisu bili godinama (koja boles' ). Kari jede Jovanovica za uzinu,ali nema igrace koji mogu da pojedu Vladine. Prema tome 50%-50% su sanse. Ja sam navikao na trofeje,pobede i "stoka" razlike. Ali sam svestan da ce sutra biti pipavo. Nadam se da cemo pobediti.

Comment

Nisam siguran da ce Partizan da pocisti Zvezdu al sam siguran da dobija,odnosno osvaja trofej.Partizanu je proslog meseca falila prodor igra kako bi se napravila slobodna pozicija za sut,to su dobili dolaskom James-a s kim ce play-evi Zvezde imati vece probleme nego Radnicki.Zvezda ima na svojoj strani samo boljeg trenera,sve ostalo je na strani Partizana.Pesic je lepo rekao od ove ekipe rezultate treba ocekivati tek sledece godine i to uz par pravih pojacanja na 1 i 5.

Comment

Originally posted by Layzick View Post
                          .Zvezda ima na svojoj strani samo boljeg trenera,sve ostalo je na strani Partizana.
                          ajde malo objektivnosti,molim te care!

sigpic

Comment

Moje misljenje,a koje je objektivno videcemo.

Comment

Originally posted by Ljuba90 View Post
                              Svako ko kaze da je siguran da ce Partizan da pocisti Zvezdu, ni sam ne veruje u to. Zvezdasi nisu godinama bili ovako nalozeni i zude za bilo kakvom "nagradom". U ovakvoj formi takodje nisu bili godinama (koja boles' ). Kari jede Jovanovica za uzinu,ali nema igrace koji mogu da pojedu Vladine. Prema tome 50%-50% su sanse. Ja sam navikao na trofeje,pobede i "stoka" razlike. Ali sam svestan da ce sutra biti pipavo. Nadam se da cemo pobediti.
                              Nece biti "stoka" razlike kao sto smo navikli al bas da su sanse 50-50 to nije tacno,imamo bolje igrace od njih na svakoj poziciji i pobeda ne bi smela da se dovodi u pitanje,jedino ako nas Jovanovic ne zajebe sa njegovim taktickim zamislima.

Comment

mi smo u naletu,prva stvar..a druga stvar,Pesic..trece..najvece srpske nade,2 najtalentovanija 2 igraca igraju bas u Zvezdi!Nedovic i Milutinovic..iskreno i na drugim pozicijama smo odlicni,Bojan Popovic igra fantasticno,Lazic je usao u formu...a kod vas nesto nisam zapazio nekog da mogu da kazem 'ovoga se treba bojati'..da nece mozda Katic da zakuca haha..koja je ono vezara ruku na srce

sigpic

Comment

Working...
                                X