pogledaj i drugi link i necitaj samo naslov
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kup Radivoja Koraca
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
-
haha nevjerovatni bolesnik Nikolic..pa vise odluka je zapravo u najmanju ruku sumnjivo u njihovu korist,i odakle mu obraz za ovakve skandale od izjava!Da nije sralo onog drvosjece od Marinovica,i da nasi ludaci nisu u nastavak u fazonu 'lako cemo' ne bi ni bilo ove drame..haha mrtvi Radnicki, o Boze,pazi molim te te izjave
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Originally posted by Duka View Posthaha nevjerovatni bolesnik Nikolic..pa vise odluka je zapravo u najmanju ruku sumnjivo u njihovu korist,i odakle mu obraz za ovakve skandale od izjava!Da nije sralo onog drvosjece od Marinovica,i da nasi ludaci nisu u nastavak u fazonu 'lako cemo' ne bi ni bilo ove drame..haha mrtvi Radnicki, o Boze,pazi molim te te izjaveНе постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
paaa nemoj tako....nemoj!Bezveze pricas..Sjetimo se Nikolica kako je ispsovao Radonjica iz cista mira,mnogo stvari prica da to veze sa zdravim razumom,pusti to sto govoris,to je tako otrcano!
sigpic
Comment
-
Originally posted by cleoo View Postpogledaj i drugi link i necitaj samo naslov
Comment
-
sta smo docekali da delije pljuju svog bivseg trenera, mozda si ti u pravu a ja nisam pa su muta i dule 0 od trenera, a to sto je jedan bio pomocnik selektora u trenutku kad je ova nacija pisala svoje najvece kosarkaske uspehe a drugi 12 godina sampion u toj naciji
a o obradovicu necemo on nas je pustio da procemo u top 16 i nikad nista nije napravio u kosarciНе постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Comment
-
Trener FMP-a Milan Gurović izgubio je živce u jednom trenutku sredinom poslednje četvrtine tokom polufinalnog meča Kupa Radivoja Koraća sa Mega Vizurom zbog vređanja iz lože, iza klupe na kojoj je sedeo u Pioniru.
Mladi trener nije mogao da istrpi uvrede na svoj i račun porodice, pa je hteo i da krene ka tom delu tribine, u čemu su ga sprečili saradnici iz stručnog štaba.
Obezbeđenje i policija su brzo reagovali, a epilog je sedmoro izabčenih osoba iz Pionira, među kojima su bile i dve devojke, kao i Miloš Ninković, predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda?!?!?
Koja komedija majku ti luduHome Is Where The Heart Is... My Home, My City, My House..#HeatLifer DWade
Comment
-
Mega Vizura u ipak laganom ritmu savladala FMP. I ocekivao sam da ce tako biti,naravno.Ovo veeceras ce moja Zvezda dobiti sa pola gasa i upisati jos jedan osvojen kup...sve je to lijepo ali titula u ABA i domacica je primarno.
sigpic
Comment
-
Originally posted by jevta1992 View PostTrener FMP-a Milan Gurović izgubio je živce u jednom trenutku sredinom poslednje četvrtine tokom polufinalnog meča Kupa Radivoja Koraća sa Mega Vizurom zbog vređanja iz lože, iza klupe na kojoj je sedeo u Pioniru.
Mladi trener nije mogao da istrpi uvrede na svoj i račun porodice, pa je hteo i da krene ka tom delu tribine, u čemu su ga sprečili saradnici iz stručnog štaba.
Obezbeđenje i policija su brzo reagovali, a epilog je sedmoro izabčenih osoba iz Pionira, među kojima su bile i dve devojke, kao i Miloš Ninković, predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda?!?!?
Koja komedija majku ti ludu
Ninković je došao sa jednog dela na drugi kao "odbrana" za Gurovića.
Comment
Comment