Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kup Radivoja Koraca

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dodao sam vam jednu, nebitno, zabroji se čovek, jbg, nisam ja kriv što nas je sahranilo ono magare iz Užica, šatro veliki Zvezdaš i njegova ekipa sa 12 miliona duga i nisam kriv što se za nas lepe sve političari secikese.

No opet usled svega danas nisam ja taj koji kuka, kuka neki drugi čika, krivo mu sopstveno postojanje. Dobij Dule tehničku i protiv Zvezde, pokaži da si lud, pokaži da je ceo svet protiv tebe, sudija, Cibona, Zvezda, država Srbija, ULEB, EL, pokaži nam to Dule da te poljubim u dupe to debelo.

EDIT: Zaboravio sam i doktore i medicinsku nauku i ona se odjednom ukrotila protiv institucije.
    Last edited by Brajkula; 07-02-14, 13:01.

Comment

• A vidi ti ta likovanja xD. Ni kup jos nisu uzeli, a ponasanje kao da su osvojili evroligu. Ne znaju ni za koga navijaju, ali bitno u svakoj recenici pljuju po instituciji zvanoj Dusko Vujosevic.

Comment

• Čekaj ko je sada institucija ? pkk ili Duško Vujošević ? Ili je Duško Vujošević > pkk ?

EDIT: I niko se ovde nije uzdigao, pročitaj pažljivo, nigde nije napisano da smo mi uzeli Kup, to nije ni poetna, već su pojedini ovde već unapred krenuli da umanjuju nečiji uspeh u ovosezonskom kupu čije ime nosi ova tema jer eto ne vide svoj tim kao osvajača zbog povreda. Pročitaj pažljivo, da bi uhvatio poentu.
        Last edited by Brajkula; 07-02-14, 13:13.

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
          Čekaj ko je sada institucija ? pkk ili Duško Vujošević ? Ili je Duško Vujošević > pkk ?

EDIT: I niko se ovde nije uzdigao, pročitaj pažljivo, nigde nije napisano da smo mi uzeli Kup, to nije ni poetna, već su pojedini ovde već unapred krenuli da umanjuju nečiji uspeh u ovosezonskom kupu čije ime nosi ova tema jer eto ne vide svoj tim kao osvajača zbog povreda. Pročitaj pažljivo, da bi uhvatio poentu.
          A ko je to umanjio uspeh ili bilo sta rekao? Citaj ti pazljivo.

Receno je samo da nemamo nikakve sanse jer Tarence ne igra, bez njega Megu ne mozemo dobiti a ne vas. Jedino da Bogdan uvali 60 poena 3 puta. Ne vidim tu nista nerealno ali vi opet pricate ono sto vam odgovara cisto da biste izbacili standardnu dnevnu dozu visedecenijske frustracije.
          sigpic

Comment

• Pa naravno da je išlo u kontekstu, povređeni smo, nema šanse, ali da nismo, lagano. Msm nećemo da se igramo masne fote, imaš i primer kada smo mi bili pred gašenjem, ja nzm da li se iko od naših pojavio u javnosti, neki navijač izašao i rekao "Jbg da nismo mi u kanalu....bla, bla, bla". To ti je tumačenje kada se čita pažljivo. A što se frustracije tiče ? Ne kuka Brajkula, ne predlaže Ciboni da se fuzioniše, ne smeta mi što je neki klub medijski zastupljeniji od mog, ne smetaju mi ni Grobari, ni Zabranjeni, ni kada čovek više klub izađe i iznapušava jednu tribinu i favorizuje drugu jer jbg njegova je konačna, jbg više nego klub je, ne smeta mi ni kada dobijete Fener, ni kada prođete u top16, dakle boli me polni organ za "instituciju", ako me razumeš, samo ne dam na svoje.

Comment

Pa naravno da je išlo u kontekstu, povređeni smo, nema šanse, ali da nismo, lagano. Msm nećemo da se igramo masne fote, imaš i primer kada smo mi bili pred gašenjem, ja nzm da li se iko od naših pojavio u javnosti, neki navijač izašao i rekao "Jbg da nismo mi u kanalu....bla, bla, bla". To ti je tumačenje kada se čita pažljivo. A što se frustracije tiče ? Ne kuka Brajkula, ne predlaže Ciboni da se fuzioniše, ne smeta mi što je neki klub medijski zastupljeniji od mog, ne smetaju mi ni Grobari, ni Zabranjeni, ni kada čovek više klub izađe i iznapušava jednu tribinu i favorizuje drugu jer jbg njegova je konačna, jbg više nego klub je, ne smeta mi ni kada dobijete Fener, ni kada prođete u top16, dakle boli me polni organ za "instituciju", ako me razumeš, samo ne dam na svoje.
              Ja opet ne vidim da je iko rekao da bi uzeli kup i zdravi, vec samo da sada nemamo sansu. U suprotnom bi je imali. Vama se sve prividja da vas neko provocira. Niko rec o jebenom kupu rekao nije, dosao Duka i okacio Duletovu izjavu. Ja dalje rekao da Bogdan i Jo ne mogu sami da uzmu, sto i ne mogu i onda ulecete i ubacujete drugima reci u usta iako vam niko rec rekao nije niti ga zanimate. Tako svaki bogovetni dan na svakom portalu ili forumu, ne znam odakle vam snage i vremena. Bukvalno niko rec nije rekao o Zvezdi i kupu niti bilo sta zapoceo. Nas kup ni ne interesuje u ovom trenutku, samo da se ne povredi jos neko o cemu smo i pisali. Ne znam sta ljudi treba da rade. Da se zalecu i kazu da vas bijemo stoka razlike u ovoj situaciji? Mi cemo odigrati maksimalno s onim cime raspolazemo i to je to. Realno je da izgubimo 15-ak razlike u finalu bez Tarensa i to ce ti reci svako ko iole poznaje kosarku.

Neka mi neko objasni ista nerealno u tome da drugi klubovi ne mogu Partizanu i Zvezdi nista osim u slucaju da su osakaceni kao Partizan sad (a i to je pitanje) i kako Partizan sa Bogdanom, Tepicem, Daloom i Andricem na pozicijama od 1 do 3 moze da uzme kup i parira Zvezdi. Ako mi neko da validne argumente evo rec necu napisati na netu vise.
              sigpic

Comment

• Pričaj mi priče Neš...i ja sam se uključio generalno na temu, a kao osnovu uzeo samo Kup. Nebitno, nema ovo poentu, ti guraš vodu na svoju vodenicu, ja na svoju, niko neće odustati, da ne trujemo temu, pa se ćeramo kad zamiriše bagrem na proleće.

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                  Ja opet ne vidim da je iko rekao da bi uzeli kup i zdravi, vec samo da sada nemamo sansu. U suprotnom bi je imali. Vama se sve prividja da vas neko provocira. Niko rec o jebenom kupu rekao nije, dosao Duka i okacio Duletovu izjavu.
                  Ne bi to Duka nikad uradio.
                  Originally posted by Brajkula
                  Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Prosle godine ste izgubili prvenstvo i aba ligu samo zato sto vas je Dule sve djuture dobio u ovim psiholoskim igrama, bili smo slabiji na pocetku sezone tim nije ajbolje igrao ali covjek zna sta radi i uzeo ih je na psiholoskom planu, pored toga sto je sjajan strateg i trener i zna da tempira formu
                    KK PARTIZAN, Boston Celtics, ATLETICO DE MADRID

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
                      Drugi timovi skoro ne postoje, svi su po kvalitetu slabiji u odnosu na proslu sezonu sa izuzetkom Mege, a njene domete vidimo u ABA ligi gde su oni u donjoj polovini tabele dok su veciti sam vrh.Pridodamo uz to da je Zvezda sada (malo) jaca u odnosu na onu proslosezonsku i sve je jasnko ko dan.

Videces ionako kako ce na prolece i da Partizan i da Zvezda otresu sve timove iz KLS, jednu Vojvodinu Partizan dva puta prosle godine dobio kao gost, a uvek kada su gostovali tamo su tesko dolazili do pobede.Jedna od posledica za koju je bilo vremena kada ce se osetiti i kada ce liga poceti da slabi.
                      Ej Maricu prvo,dobar dan tebi i postovanje

Slozicu se ja sa tobom,to je bas tako kako si napisao...ali time se miniraju ostali,nije posteno..uostalom,to je vise iz ironije.Na kraju krajeva,ne vadi Zvezdu iz usta.
                      I da dodam,jedva cekam da vidim sta moze Crnokosa

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                      sigpic

Comment

Čekaj ko je sada institucija ? pkk ili Duško Vujošević ? Ili je Duško Vujošević > pkk ?

Rec je o dvema institucijama, svako u svojoj sferi .

Daj Jugovicu, nemoj mi sa tom patetikom. Cuj, umanjen uspeh osvajaca kupa zbog konstatacije da ce zvezda ga osvojiti jer u Partizanu ima vise povredjenih nego zdravih igraca. Ne ocekujes valjda da ce neko napisati da ce biti neizvesna borba za kup . . Pa ti si prvi otpisao Partizan konstatacijom da treba biti veliki i u pobedi i u porazu povodom komentara da su glavni igraci Partizana povredjeni. Ti si time vec uracunao Partizanov poraz. Jedino ako ti smeta sto niko ne daje sanse Megi ili Radnickom da osvoje trofej, mada i to je najobicnija patetika.
                        Last edited by Lion; 07-02-14, 16:34.

Comment

• Originally posted by PRINCE View Post
                          Rec je o dvema institucijama, svako u svojoj sferi .

Daj Jugovicu, nemoj mi sa tom patetikom. Cuj, umanjen uspeh osvajaca kupa zbog konstatacije da ce zvezda ga osvojiti jer u Partizanu ima vise povredjenih nego zdravih igraca. Ne ocekujes valjda da ce neko napisati da ce biti neizvesna borba za kup . . Pa ti si prvi otpisao Partizan konstatacijom da treba biti veliki i u pobedi i u porazu povodom komentara da su glavni igraci Partizana povredjeni. Ti si time vec uracunao Partizanov poraz. Jedino ako ti smeta sto niko ne daje sanse Megi ili Radnickom da osvoje trofej, mada i to je najobicnija patetika.
                          Ako ćeš iskreno više se plašim sutrašnjeg meča sa Radničim iz KG iz razloga što nas je baš usralo u 1/2 ABA prošle godine i što smo se poslednji put u regularnom delu ABA pre par nedelja neverovatno vratili iz mrtvih, nego eventualnog finala sa pkk, najiskrenije, ni najmanje nema laži.

Mada rekoh merimo čiji je dužu na kraju godine, jebo ti ovo ovako, nema smisla.
                          Last edited by Brajkula; 07-02-14, 17:24.

Comment

• http://www.profreetv.com/index.php?c...watch&tvid=256
                            http://live.drakulastream.eu/static/...204866920.html

Gagara kapiten, imamo 9 igraca.
                            Pa mi ovo lagano gubimo

Comment

• Gagara i Musli ima da izdominiraju najstrasnije

Comment

• Jel radi nekom stream ?

Proradilo
                                Last edited by Mr. Wolf; 07-02-14, 17:39.
                                Dayman (a-a-ah...)
                                Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                                Champion of the sun (a-a-ah...)
                                You're a master of karate and friendship
                                For everyone

Comment

Working...
                                X