Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nole, idi u peršun!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gledao sam kraj prvog seta i ceo drugi. Nije bio neki naročiti kvalitet igre. Jakub zbog dobrih servisa nije dao neku šansu. Novak nije mogao mnogo u uslovima 88% vlažnosti. Imao je i problem sa okom.

Teško je sa 38 godina. Novak nema te neke stvari koje postoje kad si mlad. Brzi oporavak tokom samog meča. Eksplozivnost. Jakub je dobar ali ništa specijalno. Jednostavno godine su to. Ne može se uvek nadoknaditi tehnikom i taktikom.

Na šljaci, Novak tek nema šanse. Defanziva mu je iz kvartala u kvartal sve slabija. Odavno on nema kontra napad.

Ali bolje da igra, nego penzija. ❤️

Comment

• никад му та киша није донела добро...шта да се ради..чекамо ту стотку и даље...
      sigpic

Comment

• Originally posted by Kule View Post

Izvini, ali, zar će komentatori Arene sada da vode tenis? I šta će biti sa Viškom i Govedaricom? Nisam ispratio taj deo priče. Znam da Arena preuzima sadržaj SK.
        Vodiće koga postave.. Viško skoro sigurno neće preći tamo, ostali neko će preći.

Comment

• Pala je i ta stotka konacno!

Comment

• Biće još!!!
            sigpic

Comment

• Biće, biće... Još GS da budu deljivi sa 25

Comment

• Није луд да јури више ГС,, мало има ових од 250,, бар још '3'-4 комада, оно , рекреативно, да их зајебава, ха ха ха
                sigpic

Comment

• Dobar Novak.

Comment

• Odlično pumpao Novak. Pravi izbor igre protiv Zvekija. Sve je funkcionisalo odlično. Ne bih mogao reći koja bi ovo bila brzina? ;)
                    Deluje jako stabilno, ima veru u sebe i čini se fino fizički spreman. Sad protiv grešnika, nisam ga gledao niti jedan meč, ali čini mi se na osnovu rezultata da ulazi jako u prva dva seta i tu želi da reši meč. Moguće da mu fali energije. Nadam se da mu Novak poremeti stanje na terenu, a to zna i ume.

Comment

• Činilo se da je mogao, ali ipak je trebalo mnogo više. Svaka čast care, najbolji si!

Comment

• Jedva se ulogovah na forum, gledam finale RG 2025 Siner Alkaraz, trenutno je 2:0 za Sinera, ovo nije normalno kakav je ovo robot, Alkaraz je suvišpe neozbiljan, arogantan. Takođe, imam utisak da Siner ima previše snage za Karlosa, razvaljuje servisom i osnovnim udarcima. Ne znam za vas, ako vas ima još, ali meni deluje teže dobiti Sinera na travi, ako ga je Novak ovde jedva jednom brejknuo, kako li će na travi tek?!

Comment

• Kakva nam je sudbina, šta možemo očekivati od Novaka u skorijoj budućnosti? Hoće li da juri priliku za 25. GS i tokom sledeće godine ili će na AO da skine rukavice?

Comment

• Koja je ova pobeda? da li će stići Federera sa pobedama po GS*? 103
                            sigpic

Comment

Working...
                            X