Originally posted by Duka
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
-
Originally posted by Duka View PostMiljane,picemo pivo ja i ti pa cemo prichat..hehhe;)
Comment
-
Prvi servis-ocaj. Defanzivnost-ocaj. Rezultat- HELL YEAH! A Kolja opet na mahove igrao kao u najboljim danima... I ajd sad, kako covek da ga ne voli!
Ulazi u drugu nedelju bez izgubljenog seta, lepa cinjenica, kao i to sto nije pokazao da ima ikakvih problema sa ramenom, narocito na pocetku. Samo lagano, ali ne sporo. Samo cvrsto, ali ne konzervativno. Samo hrabro, ali ne glupo. I 10. titula sezone je tu!
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View PostPrvi servis-ocaj. Defanzivnost-ocaj. Rezultat- HELL YEAH! A Kolja opet na mahove igrao kao u najboljim danima... I ajd sad, kako covek da ga ne voli!
Ulazi u drugu nedelju bez izgubljenog seta, lepa cinjenica, kao i to sto nije pokazao da ima ikakvih problema sa ramenom, narocito na pocetku. Samo lagano, ali ne sporo. Samo cvrsto, ali ne konzervativno. Samo hrabro, ali ne glupo. I 10. titula sezone je tu!Last edited by MiljanVR; 04-09-11, 12:57.
Comment
-
-
Nole kao Džontra...hehehehe... http://www.sportklub.info/forum/thre...l=1#post588841
... i fantastičnih ovogodišnjih 60/2!!!
Press http://www.usopen.org/en_US/video/20...000000507.html
Last edited by miloolja; 04-09-11, 13:57.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Comment
-
E, ajde prestani više da me opominješ.. i nije bio press, već highlights, pa si sad ispravio ;)
I ako neko postavi nešto što si ti već postavio... to je nebitno totalno, a ovo si ispravio, jer sam otvarala i videla.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostE, ajde prestani više da me opominješ.. i nije bio press, već highlights, pa si sad ispravio ;)
I ako neko postavi nešto što si ti već postavio... to je nebitno totalno, a ovo si ispravio, jer sam otvarala i videla.Last edited by MiljanVR; 04-09-11, 15:25.
Comment
Comment