Primijetila Miljane,primijetila,moze se to i ljepse reci ;)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Sry okisha ,po potpisu nisam mogao da primetim da si zensko , a na ovaj Dacin komentar se necu obazirati...
Comment
-
Originally posted by MiljanVR View PostSry okisha ,po potpisu nisam mogao da primetim da si zensko , a na ovaj Dacin komentar se necu obazirati...
obicno samo citam, retko komentarisem
imam sugavi tv...ne 'vata ES pa se nerviram sto ne mogu da gledamIspisuje istoriju srpskog tenisa zlatnim slovima.
Comment
-
Iskreno, ne znam zasto vam to deluje toliko neverovatno. Podsetio bih vas na cinjenicu da je Boba Zivojinovic bio Beckerov kum (ili obratno). Osim toga, poznaju se od 10-11 godine, bliski su, mnogo blizi nego Nadal i Nole (na primer), a i logicnije je da prijatelje iz ranijeg detinjstva cuva da mu budu kumovi na krstenju njegove dece (dace Bog, imace ih, sto vise to bolje)... Bar meni jeste...
Comment
-
Originally posted by Duka View PostNovakov tenis je neprirodan
Comment
-
Originally posted by MiljanVR View PostJel mozes ovo da mi objasnis ???There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostNista lose nije rekao procitaj prvo post do kraja ;) Mislio je u fazonu kao da nije sa ovog sveta....
Comment
Comment