Originally posted by Srkisa
View Post

Kad je Novak bio na dnu, sirio sam "optimizam". Sad kad je na vrhu, sirim "pesimizam".
Jucerasnji poraz nije slican porazu protiv Zvereva i pogotovo ne onom protiv Kacanova. S druge strane ima slicnosti onom protiv Aguta. Ali bogami ima i razlika. Prvo, Novak je imao dobijeni mec sa Agutom. Drugo, Agut je igrao fantasticno, Koli nije.
Glavna je slicnost da je u oba meca Novak zelio da pobijedi ali je bio nespreman da grize po svaku cijenu. Poslije Aguta sam bio zabrinut. Sad sam daleko manje zabrinut. Razlog? Poraz sa Agutom nije imao nikakav efekt na Novakovu igru u Australiji.
,govorio kako najmanje 15 igraca mogu isto tako da pobede Novaka, mogu i njih 30 kada Novak nije u top formi i motivisan kao juce,ali ako verujemo u njegov plan i da ce dostici formu i motivaciju tamo gde treba razloga za brigu je manje

Mozda trener nije mogao da dodje, nije prvi put, i potrebniji mu je Gric sada nego Vajda, mislim bio potrebniji ok.
Slijedi Miami, da je nekako doći do 1/4 ili 1/2, za dalje ne brinem.
Ide sezona šljake koja mu je trenutno prioritet, tu fizička snaga i te kako može biti faktor.. No on tako hoće, što kaže Olja.. Svi veliki šampioni imaju svoje tvrdoglavosti.. Kod njega se to neće promeniti. Rekao je da će raditi na mišićima koji su za tu vrstu podloge angažovaniji, pa ćemo videti..

Comment