Originally posted by notorious
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
sigpic
-
Originally posted by Marija81 View PostJa te molim da kada me citiraš to radiš u potpunosti...Moja rečenica je glasila
Znači i dalje voli svoj posao...
Ajmo ovako..
Npr. radiš neki posao koji te čini srećnim i od koga svi lepo živite (ti i tvoja porodica ),ali vremenom se desi neki zdravstveni problem
Šta ćeš uraditi?
1.Dati otkaz i otići negde na vrh planine da meditiraš
2.Nastaviti da ga radiš jer promena karijere nije opcija ( ne znaš ništa drugo da radiš)
Ucestvujes tu i tamo na nekom turniru, zaradis fine pare, a usput imas zivot kakav zelis.
A ne da juris broj 1 ceo zivot i pritom nemas pola sata slobodnog vremena.
Comment
-
Originally posted by Zika View Postи читање залуди као и нас овде... мораћу да свратим до Алена Азарића да ме прочисти...
Ja ću ipak kod Kleopatre...Ipak je ona krunisana kraljica,da vidim šta će reći,ima li vajde bilo šta preduzimati...da li slušati Limuna i odbaciti okove...
Posebno ako mi je Mars u opziciji sa Venerom...
Ako nema vajde da ne idem dalje bez veze...
I posle mi da odbacimo okove...
Originally posted by limun View PostA npr da nastavis da radis onoliko koliko ti je potrebno i da usput meditiras jer imas vremena za sve?
Ucestvujes tu i tamo na nekom turniru, zaradis fine pare, a usput imas zivot kakav zelis.
A ne da juris broj 1 ceo zivot i pritom nemas pola sata slobodnog vremena.
Odbaci okove,gledaj širu sliku.
Šta bi ti uradio?Last edited by Marija81; 29-12-17, 15:26.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
-
Originally posted by Marija81 View PostJa u prethodnom pitanju nisam govorila o Novaku.
Odbaci okove,gledaj širu sliku.
Šta bi ti uradio?
Zbog cega bih morao da biram izmedju meditacije i karijere?
Uvek bih gledao da uskladim oba, ali ako to nekim slucajem nije moguce, normalno je da je opstanak prioritet.
Comment
-
Originally posted by limun View PostNe razumem bas najbolje tvoje pitanje.
Zbog cega bih morao da biram izmedju meditacije i karijere?
Uvek bih gledao da uskladim oba, ali ako to nekim slucajem nije moguce, normalno je da je opstanak prioritet.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by notorious View PostNije mu ni teško jer su svi s okovanim umom, dok je on svoj uspješno raskovao i sad gledamo neravnopravne diskusije. Da se bira forumaš godine bio bi to Limun bez problema, donosi kvantitet i kvalitet kroz novu filozofiju i široka shvatanja sa kojima bih rekao da je okružen da nije i tu kružnicu otvorio.
Jedino sto mogu da zamerim Limunu je to sto je ipak ucestvovao u zatrpavanju i ofovanju ove teme .... ne znam kako je sa tako slobodnim umom to sebi dozvolio. Mada i ako mu zameram, opet ne mogu da se naljutim na njega, jer ko bi onda preslisao ove "okovane"!?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostI to sto kazes sta znaju oni sa svojim okovanim umovima.
Jedino sto mogu da zamerim Limunu je to sto je ipak ucestvovao u zatrpavanju i ofovanju ove teme .... ne znam kako je sa tako slobodnim umom to sebi dozvolio. Mada i ako mu zameram, opet ne mogu da se naljutim na njega, jer ko bi onda preslisao ove "okovane"!?
Comment
-
Originally posted by limun View PostZbog cega?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by limun View PostKoji je sporan momenat?
Ako ovo nije kontradiktorno ne znam šta je,a ima toga jošŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment