Kome sutra da se nadamo u polovini, Rafi ili Stenu?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Federer se povukao. To je pojednostavilo stvari.
Najgori zrijeb za Novaka: Nishikori u 1/4 fnalu a Rafa u polufinalu. Sanse 12.5%.
Potom: Nishikori u 1/4 fnalu a Vavrinak u polufinalu. Sanse 12.5%
Sve osatlo je manje vise OK. S tim sto je najbolje Vavrinka u polufinalu a Rafa i Nishikori kod Marija. Sanse 25%.
Comment
-
Ja nesto i nisam srecan sto se Rodzer povukao. Mnogo bi bolje bilo da je igrao, jer bi onda sansa za nesto lakse polufinale bila moguca. Ovako svim srcem za Vavrinku u Novakovoj polovini, pa da ispadne pre polufinala. Opet u koliko Nisikori bude na primer u Vavrinkinoj cetvrtini vise bih voleo Svajcarca nego Japanca.
Po meni je bitno da se u cetvrtfinalu izbegne Japanac a u polufinalu Nadal. Ostalo je manje vise nebitno. Najbolje bi bilo kada bi obojica bili u Marejevoj polovini.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostJa nesto i nisam srecan sto se Rodzer povukao. Mnogo bi bolje bilo da je igrao, jer bi onda sansa za nesto lakse polufinale bila moguca. Ovako svim srcem za Vavrinku u Novakovoj polovini, pa da ispadne pre polufinala. Opet u koliko Nisikori bude na primer u Vavrinkinoj cetvrtini vise bih voleo Svajcarca nego Japanca.
Po meni je bitno da se u cetvrtfinalu izbegne Japanac a u polufinalu Nadal. Ostalo je manje vise nebitno. Najbolje bi bilo kada bi obojica bili u Marejevoj polovini.
Najvaznije je:
a)
Da se izbjegne Nishikori u cetvrfinalu
b)
Da se izbjegne Nishikori u polufinalu
c)
Da se izbjegne Nadala u polufinalu
Ako se sve troje izbjegne, onda imamo idealan zrijeb.
Comment
-
Pa to je ono sto sam i sam malopre napisao.
Ali pitanje je da li ce Vavac uopste ispasti pre polufinala i da bude u Novakovom delu zreba. Jer je svoje lose igre na sljaci za ovu godinu ispucao. Gde god je igrao, igrao je osrednje ili lose. A mora ga negde porkenjati, ostala mu ova 250-ica koju trenutno igra i RG. Ako uzme ovo - a prilicne su sanse da hoce, bice on na RG pravi.
Jedino sto je lud pa igra nedelju pred RG, ali s obzirom da skoro nigde 2 pobede nije uspeo da sveze na evropskoj sljaci svez je i spreman.sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostPa to je ono sto sam i sam malopre napisao.
Ali pitanje je da li ce Vavac uopste ispasti pre polufinala i da bude u Novakovom delu zreba. Jer je svoje lose igre na sljaci za ovu godinu ispucao. Gde god je igrao, igrao je osrednje ili lose. A mora ga negde porkenjati, ostala mu ova 250-ica koju trenutno igra i RG. Ako uzme ovo - a prilicne su sanse da hoce, bice on na RG pravi.
Jedino sto je lud pa igra nedelju pred RG, ali s obzirom da skoro nigde 2 pobede nije uspeo da sveze na evropskoj sljaci svez je i spreman.
Comment
-
Baš sam pisala Sandu, kako me ova nagađanja uopšte ne zanimaju... onoliko potencijalnih mina... mogu biti - a ne moraju. Možda me žreb malo više zanima čisto da razbijemo tu tenziju i famu oko potenciajlnoh portivnika, tako sutra krećemo u novu avanturu zvanu prognoze posle žreba... korak napred.
#tenzijaraste #idemooo #sveihistamburajLast edited by miloolja; 19-05-16, 20:28.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostMene zrijeb ne zanima, ako je na nivou i ako ga pritisak ne pojede zrijeb je nebitan.sigpic
Comment
-
Stalno se pominju Novakovi pritisci... mnozina....jedan koji prave javnost, mediji i navijaci i drugi koji on sam sebi namece i pravi. Oba su potpuno ocekivana i normalna, pogotovu kada se imaju dve cinjenice u vidu: koliko zeli ovaj trofej, a koliko puta nije uspeo da ga osvoji.
Posle toliko iskustava u razlicitim situacijama na turu, ne mislim iskljucivo na French Openu, iskreno se nadam da ce iskljucivo sve zavisiti od njegove forme, mentalne stabilnosti i samih aspekata igre, da ce ga svi udarci sluziti.... odnosno da ovoga puta nece uticati kao prvo i najvaznije... vremenske neprilike i ono igranje meceva dva dana..
sto je postala neka tradicija.Last edited by miloolja; 19-05-16, 21:07.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Vladane,
Mene zrijeb i te kako zanima.
Ako je Novak u fenomenalnoj formi, zrijeb je nebitan. Ako je samo u odlicnoj, zrijeb je i te kako bitan. Razlika izmedju najboljeg i najgore zrijeba je ogromna. Najbolji zrijeb je finale protiv Nadala koji je izbacio Nishikorija i Marija. (Ne vjerujem da ce Vavrinka do polufina.) To se onda svodi na jedan mec koji Novak sigurno dobija ako nije vruc dan.
Najgori zrijeb je Nishikori, Nadal i Mari. U tom slucaju, Novak ima pune ruke posla.
Comment
-
Novakovci moze pitanje? Mrsko mi citati baš sve prije napisano, mozda ste i odgovorili
Gdje bi više voljeli Rafu? U 1/2 ili finalu?
Ja kao Nadalov fan bi volio da se susretnu u 1/2, tj da je Roger u zrijebu prizeljkivao sam da se sastanu sto prije tj u 1/4.Prosle godine je Rafa trebao sto više mečeva i Novaka sto dalje u zrijebu.Ovaj put mislim da meč u 1/2 ne bi bio loš tj Rafa ima dovoljno mečeva u nogama, pristojnu formu i bitnije mu je sto prije igrat sa Novakom.Ako pobjedi Novaka u 1/2 nema šanse da ce ga iko u finalu pobjediti, ni Marej ni Vavrinka ni Kei.Ako bude mucio se u 1/4 i 1/2 finale ce biti tezi zalogaj.Da je to onaj stari Rafa, fizicki neprikosnoven, logicno bi bilo da se sa najtezim rivalom sastaje u finalu jer bi te "teze" polufinalne mečeve zapravo iskoristio da izbursi formu dodatno i ufati samopouzdanja, kao 2014 sa Marejem u 1/2.To više nije slučaj...- 19 Grand Slams titles (84 titles)
- Most titles won on a single GS, Masters and ATP 500 (12 RG, 11 MC, 11 Barcelona)
- Winning 1 slam for 10 years in row (2005-2014)
- Clay slam (2010), Summer slam (2013), 2x Channel slams (2008,2010)
- Slams on 3 different surfaces in single year (2010), 2 slams on each surface
- The highest winning ratio on single surface (clay - 92%)
- Positive Grand Slam H2H with all big rivals
- Single and double gold medal winner (2008, 2016)
Comment
-
Biće ovo kao Goranov Vimbldon
Novak ove godine uzima RG. Ne umem da objasnim najbolje taj osećaj ( ili predosećaj), ali čini mi se da je ova godina sada ili nikada.
Sazreo je i igrački i ljudski.
Pri tom , zna da čak i ako ne osvoji karijera i život idu dalje kao i prošle godine ( zato mislim da je pritisak manji nego pre), ali ljudski um je čudo.
Federer ne igra, te žreb može biti lakši ( opet psihičko rasterećenje jer izbegava Rafu u ranijim kolima).
Kao i pred mnoge GS koje je osvojio izgubio je "manji" turnir, i tu shvatio da je i on samo čovek i da su porazi sastavni deo života i da se iz poraza nauči mnogo više nego iz pobede.
Sem toga protivnicima je dao lažnu nadu, setimo se samo Sinsinatija i Mareja, pa osvajanja USO nakon toga
Novaka jedino Novak može da pobedi, ako me razumete
@topspinforehand Ja kao Novakov navijač navijam za finale Novak vs Rafa.Last edited by Marija81; 19-05-16, 21:48.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by NI View PostPostoje i sada sanse za lako polufinale. Vavrinka da bude u njegovoj polovini i ispadne (prilicne sanse) a Nishikori i Nadal da budu kod Marija.
Najvaznije je:
a)
Da se izbjegne Nishikori u cetvrfinalu
b)
Da se izbjegne Nishikori u polufinalu
c)
Da se izbjegne Nadala u polufinalu
Ako se sve troje izbjegne, onda imamo idealan zrijeb.
Comment
Comment