Imam osecaj da Nisikori i Wawrinka nece da dodju do 1/4 \ 1/2
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Ajd nek svako napiše top deset pretpostavki šta će se desiti na RG, s posebnim naglaskom na Nišikorija, to je baš zanimljivo čitatiI don't know anybody who's ever played tennis like this. Since I know this sport I've never seen somebody playing at this level.
sigpic
Comment
-
-
Originally posted by topspinforehand View PostNovakovci moze pitanje? Mrsko mi citati baš sve prije napisano, mozda ste i odgovorili
Gdje bi više voljeli Rafu? U 1/2 ili finalu?
Ja kao Nadalov fan bi volio da se susretnu u 1/2, tj da je Roger u zrijebu prizeljkivao sam da se sastanu sto prije tj u 1/4.Prosle godine je Rafa trebao sto više mečeva i Novaka sto dalje u zrijebu.Ovaj put mislim da meč u 1/2 ne bi bio loš tj Rafa ima dovoljno mečeva u nogama, pristojnu formu i bitnije mu je sto prije igrat sa Novakom.Ako pobjedi Novaka u 1/2 nema šanse da ce ga iko u finalu pobjediti, ni Marej ni Vavrinka ni Kei.Ako bude mucio se u 1/4 i 1/2 finale ce biti tezi zalogaj.Da je to onaj stari Rafa, fizicki neprikosnoven, logicno bi bilo da se sa najtezim rivalom sastaje u finalu jer bi te "teze" polufinalne mečeve zapravo iskoristio da izbursi formu dodatno i ufati samopouzdanja, kao 2014 sa Marejem u 1/2.To više nije slučaj...
Comment
-
-
Originally posted by NI View PostJedina losa stvar sto je Nadal dobio sva cetiri prethodna polufinala na slemovima, 3 puta u Parizu i jednom u Uimbldonu.I don't know anybody who's ever played tennis like this. Since I know this sport I've never seen somebody playing at this level.
sigpic
Comment
-
Polako, gde ste potrcali.
I Novak i Nadal moraju prvo da doguraju do tog polufinala.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Tačno Sandu, ali samo da mečeve završava u jednom danu, ništa drugo.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment