Apsolutno saglasan Imam neki utisak da je u tim kljucnim poenima Noleta vise strah da se ne izglupira pred Borisom, nego sto ga je strah od protivnika i eventualnog poraza/preokreta. A u slucaju kad Boris nije tu, ostane samo ovo drugo
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Cestitke Novaku na vecerasnjoj igri. Odigrao je krajnje racionalno sa vrlo neugodnim Belucijem, omogucio mu je lagan prvi set a onda u najkracem roku obavio ono sto mu je bilo potrebno za pobedu, i sutra spreman ceka veliki duel sa Nadalom* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Ko do sada nije razumeo strahove koje NI iskazuje u svojim postovima, mogao je večeras da prisustvuje klasiku igre Novaka u stilu ma svi ovi paceri me smaraju.
Najteže na svetu je pobediti nekoga ko nema šta da izgubi u meču protiv tebe.
Sa druge strane, taj njegov mentalni sklop već je mnoge nagnao da gube još u svlačionici
Videćemo kako će ovaj 1vi set odjeknuti u Novakovoj glavi...
Do nove titule ....Last edited by Torima; 12-05-16, 22:30.
Comment
-
-
Ground sve sem centralnog i grand standa 30 eura od sutra 18.
Juce dnevni termin Centralni sa kojom mozes sve sem GSa 80e, prekljuce 70e.
Vecernji za 1/4 kupljene pre 2 meseca 50e
Danas sam pred sam radnog vremena blagajne (posle Federera) platio 1/2 vecernji...
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Ali uslikala sam ovaj drugi deo na kraju meča
Spoiler
A evo ti ga i prvi deo statistike
Last edited by miloolja; 13-05-16, 19:13.sigpic
Comment
Comment