Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nole, idi u peršun!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nije ispunio cini mi se, igrace.
    sigpic

    Comment


    • Originally posted by notorious View Post
      Olju sam pitao Aludiram na OI jer ne znam da li je ispunio uslov, vjerovatno jeste pa je i bolje da preskoči.
      Mislila sam da je ispunio, naravno, zato sam i napisala.
      sigpic

      Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

      Comment


      • sigpic

        Comment


        • Čitam neke ankete i tekstove na stranim sajtovima i po glasanjima i po analizama Đoković već sad uživa u priznanju najboljeg svih vremena. Lepo su navedeni razlozi i statistika gde se pokazuje da broj gs titula Federara značajno je nabudžen u kako oni kažu slabijoj eri tenisa, 12 ih osvojio, dok je Novak osvojio skoro sve protiv Federera, Nadala, Mareja. Mnogo je razloga, a i realno zvuči. S tim što po toj logici i Nadal spada u igrače bolje od Federera. Tu se pokazuju njegovi negativni rezultati protiv njih dvojice i gubljenje u finalima GS. Uvek će biti polemike ali činjenica je da Rodik i Hjuit, Soderlig, matpro Agasi 35 god nisu ekipa za porediti sa ovim, što govore Fedovi rezultati. Jako zanimljivi tekstovi.

          Comment


          • To mi nema logike, kako je Agasi mator i ne racunaju se te titule, a Federer sad u tim godinama nije, a Novaku se racunaju. Jedno je sto ja ne volim Agasija, ali on je bio vrhunski igrac i trajao je mnogo dugo jer je bio predobar, ne toliko kao Federer ali svakako najveca moguca klasa.
            sigpic

            Comment


            • Originally posted by Uroš View Post
              Čitam neke ankete i tekstove na stranim sajtovima i po glasanjima i po analizama Đoković već sad uživa u priznanju najboljeg svih vremena. Lepo su navedeni razlozi i statistika gde se pokazuje da broj gs titula Federara značajno je nabudžen u kako oni kažu slabijoj eri tenisa, 12 ih osvojio, dok je Novak osvojio skoro sve protiv Federera, Nadala, Mareja. Mnogo je razloga, a i realno zvuči. S tim što po toj logici i Nadal spada u igrače bolje od Federera. Tu se pokazuju njegovi negativni rezultati protiv njih dvojice i gubljenje u finalima GS. Uvek će biti polemike ali činjenica je da Rodik i Hjuit, Soderlig, matpro Agasi 35 god nisu ekipa za porediti sa ovim, što govore Fedovi rezultati. Jako zanimljivi tekstovi.
              Statisticki, Novak je u samom vrhu. Borg i Rafa su bolji. Medjutim, Novak je previse propustio da osvoji. U jednom trenutku je bio 6:7 u finalima GS-a. (Iza RG 2014.) Od tada je 5:1.

              Ne mozete zamisliti sto bi slem znacio za njega i njegov prestiz.

              Comment


              • Originally posted by Vladan View Post
                To mi nema logike, kako je Agasi mator i ne racunaju se te titule, a Federer sad u tim godinama nije, a Novaku se racunaju. Jedno je sto ja ne volim Agasija, ali on je bio vrhunski igrac i trajao je mnogo dugo jer je bio predobar, ne toliko kao Federer ali svakako najveca moguca klasa.
                To su reči stručnjaka. Da je to bio Agasijev poslednji slem. Ne znam ni o kom slemu se radi, iz radoznalosti sam čitao. Kad se radi o velikoj četvorci piše da je Novak u međusobnim susretima najbolji. Uvek će se pričati o tome. Ne može se napraviti prosta šema kriterijuma. Mnogo faktora je u igri. Jedno je očigledno, da pojavom Nadala i posle Novaka, Federer ima 5 titula koliko sam ukačio, to je negde od 2009.
                Dakle ima zanimljivih uglova za posmatranje i nije sve u statistici. Ali da jača trojka nije bila, mislim da nije. Pri najboljem tenisu, mislim da bi mali prednost dao Nadalu u ondosu na Đokicu, klanje, a Feda bi na treće mesto. Ovo je već lično moj doživljaj. Ali kakva trojka. Čast je gledati ih. Posle njih biće čudno.

                Comment


                • Originally posted by NI View Post
                  Novak je 2012. godine bio u jedinstvenoj situaciji. Posije pobjede na AO je imao cetiri velika turnira, od kojih mu je svaki donosio nesto izuzetno. U 3.5 mjeseca su slijedili:

                  *RG za karijerni slem i 4 slema za redom
                  *Uimbldon za 5 slemova za redom
                  *Olimpijada za karijerni zlatni slem
                  *USO za kalendarski zlatni slem

                  Nije osvojio ni jedanu od te cetiri titule. Izgubio je dva finala i dva polufinala. Bilo je to prilicno razocaranje. Niko prije njega nije bio u istoj poziciji i vjerovao sam da ni on nikada vise nece imati tu sansu. Prevario sam se.

                  Ove godine ima istu situaciju. Zelim mu da prodje potpuno suprotno od 2012. i zabiljezi pobjede na sva cetiri turnira. Bio bi to najvci podvig u istoriji tenisa.
                  Ako bi on to uradio, ja ne znam sto bi dalje igrao tenis on bi tad bukvalno presao igricu

                  Comment


                  • Dovoljno bi bilo da osvoji RG na prolece a posle sta uradi... sve je to bonus

                    Comment


                    • Originally posted by Vladan View Post
                      Osvaja jos 3 AO ,za svako slovo po jedan pehar,pa zasluzena penzija

                      Comment


                      • Originally posted by salinjo90 View Post
                        Ako bi on to uradio, ja ne znam sto bi dalje igrao tenis on bi tad bukvalno presao igricu
                        Znaci, predlazes Borg varijantu. Jedan od logicnih poteza ali ne i jedini. Recimo da moze zaraditi 30 miliona dolara godisnje. Je li to dovoljno da nastavi?

                        Comment


                        • Uoci 1/2 finala poruci dobri AIRBORNE ovo - `Jeste da je ovo sportski forum al` dok Pecke i ja ne ispusimo po paklu minimum, nista od finala...`sto mi bas zgodno dodje slagvortom za mudrovanje naredno.
                          Kvaka je da tokom tog 1/2 finala `ne puce pakla` nego svega 5/6 komada od cega dve jedva do pola a slican bilans bi i u finalu.
                          Da ne bi bilo zabune treba reci kako dnevnu dozu smanjivao nisam, nego je nesto drugo posredi.
                          `Krivac` tome je a ko drugi nego Novak.
                          Isti onaj Novak zbog koga se paklica praznila ocas posla dok su ukucani sklanjali tvrde predmete van tvog domasaja jerbo su televizori skupi.
                          Nestalo tenzije, nema nervoze nego se sve prima kao da je to najnormalnija stvar na svetu rusiti sijaset znanih i neznanih rekorda.
                          Nema vise ni one zabrinjavajuce kolicine adrenalina koja pretnjom bese za kakvom vrstom zavisnosti od istog.
                          Evo za priliku ovaj najnoviji slucaj gde se proknjizi 11-i slem uz dostizanje velikog Borga (Eeej Borga ) primi nekako ravnodusno, dobro ne bas ravnodusno ali onako prilicno mirno, bez preteranog cimanja.
                          Doslo je dakle vreme da nam glavni `krivac` vrati za sve stresove prosle tako sto pocinje blagotvorno na zdravlje uticati.
                          Sasavo to izgleda ali da nesto protiv imam, nemam, naprotiv.
                          sigpic

                          Comment


                          • i to od finala Roland Garrosa,postao je blagorodan po nas,ne kaže se džaba u porazu je pobjeda,mislim da mu je to bila prekretnica.i ja sam mislio kao i on pobijediš Nadala i tvoj je RG.shvatio je on zato je sad u finalu zakočio malo i odradio taman koliko treba

                            Comment


                            • http://www.b92.net/sport/australiano...nav_id=1091708
                              sigpic

                              Comment


                              • Da je meni neko rekao 2010-te da će Nole uzeti 5-6 GS i jos da u finalu na travi dobije Fekija, rekao bih seci desnicu do lakta. To bi bilo ispunjenje svih mojih očekivanja.

                                Mislim da je ovo sve što se dešava sa Novakom velika stvar i po meni je svaki sledeći trofej, pod ovolikim pritiskom - ogroman životni uspeh nekoga ko je trčao trku opterećen uvek nekim tegom.

                                Ako pratiš ovaj forum Nole, ja bih ti poželeo da si živ i zdrav i da si srećan koliko je svaki roditelj srećan

                                Do Dubaija .....

                                Comment

                                Working...
                                X