Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
molja,
naravno da brojimo
22 ao, 25 ukupno...
tu je jos jedan fini niz ali cu ga malera radi postovati tek ako bude dolazio na dejvis kup.. otom-potom
ni,
pilica su tako prozvali njemci jer je bio vanredno disciplinovan, hladan i profesionalan sto bas i nije glavna odlika dalmatinaca i juznjaka generalno
on sam nije imao trenera a takmicio se do svoje 40. da ne govorimo o salatarama koje im je donosio kao selektor
uostalom kad ti germani denu nadimak prus, msm sta reci
Originally posted by NI View Postko su komentatori? Pogotovo ko je djevojka?
Comment
-
Originally posted by NI View PostDell Boy,
Da li znas ko su komentatori? Pogotovo ko je djevojka?
Evo nisam video da ti je cssr odgovorio ko je misteriozni zenski reporter...hm Bartoli pa onda to i nije tako cudno. Meni je ona uvek delovala kao duhovita i otkacena persona.Last edited by Dell Boy; 14-01-14, 00:32.
Comment
-
Originally posted by cssr View Postplavusa u lozi je lackova djevojka a reporterka francuskog eurosporta marion bartoli
Sto se pak Bartoli tice, narocito nje, ali u principu i muskih komentatira EURO sporta, odusevila me je spontanost. Oni kad vide strasan udarac, a u mecu Novak - Lacko je bilo strasnih udaraca, pogotovo od strane Novaka, pokazu iskreno ushicenje.Last edited by NI; 14-01-14, 05:06.
Comment
-
Ja pocnem u jedan i oko cetiri sam gotov .... eventualno izdrzim do pola pet, u koliko me neki mec bas zainteresuje, onda se skljokam na kauc, pa oko osam pola devet nastavim da pratim .... i tako skoro svako vece, ne secam se kada sam poslednji put celu noc proveo uz AO ....sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostJa pocnem u jedan i oko cetiri sam gotov .... eventualno izdrzim do pola pet, u koliko me neki mec bas zainteresuje, onda se skljokam na kauc, pa oko osam pola devet nastavim da pratim .... i tako skoro svako vece, ne secam se kada sam poslednji put celu noc proveo uz AO ....
Comment
-
Originally posted by proudNolee View PostPa jel Normalan ovaj Novak, nije mogao malo kasnije da igra, ni večeras nema spavanja
Aaaa nov avatar, cestitke za plave okice,bogami pobedi Lajovic
Nego treba poraniti, Noleta gledati, srecno Nole, idemoooosigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
Comment