Danas mec moze da se svede u jednu rec, rutinski.Nista drugo se nije ni ocekivalo,2. i 3. set isprobavanje tela na visoke temperature po dnovnom paklu Australije.Ovaj mec nicemu drugom ne moze da posluzi.Ovim smo valjda ispunili kvotu dnevnog igranja tako da naredne meceve bi trebao igrati u nocnom teminu i poceti lagano brusiti formu za 1/4F gde ga verovatno ceka Wawac.Sledeci mec sa Istominom je prvi znacajniji test za Novaka jer Istomin ima udarce kojima moze donekle parirati Novaku i to ce biti lakmus za trenutnu Novakovu formu i nivo igre.Vidim Novak ipak priznao da su uslovi brzi nego ranijih godina i da je Rafino kukanje s razlogom
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by Niki View PostTo znaci da je Beker besplatno angaziran?
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Mozda je angaziran volonterski,a mozda ce on da placa Novaku
Retko se sta vise moze procitati a da bar neka izjava nije izvucena iz konteksta. Lepo rece Pecaros pre neki dan u osvrtu na Radojcica..
Nole rumenih obrascicaSimilis simili gaudet
Comment
-
Novakov meč protiv Istomina na RLA igra se poslednji.
Ovako se čuvaju relikvije.
sigpic
Comment
-
Originally posted by draza View PostBravo majstore....22 pobeda u nizu na AO...ne znam koja mu je od prosle godine,ali mislim da je brojka oko 30 meceva bez poraza...
Comment
-
Originally posted by draza View PostBravo majstore....22 pobeda u nizu na AO...ne znam koja mu je od prosle godine,ali mislim da je brojka oko 30 meceva bez poraza...sigpic
Comment
Comment