Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP - Rafael Nadal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Indigo View Post
    Ma kakav kraj karijere. Znajuci onu lisicu Tonija ne bi me cudilo da ga uci da igra sa desnom rukom pa kada se vrati sledece godine da ih sve bitchslapuje
    Igraće i jednom i drugom rukom, pa će imati dva forhenda i dva bekenda i mnogo varijacija na servi, te smeč sa dvije ruke.

Comment

• Nema kraja karijere. Nema ni govora o tome. Ali neki ozbiljni zakreti u nastavku karijere su moguci.

Comment

• Ma kakav kraj, to su senzacionalisticki tekstovi, napumpani.

Evo na sta sam naisla na tw, nznm koliko je pouzdano:

Rafa has Hoffa's Disease, which is an inflamation by accumulation of fat in his knee, behind the patellar tendon. If the pain remains for 6 months, surgery to extract the fat is unavoidable.
        Oklen mu fat?

Evo jos al na spanish, njegov intervju:

Lo que quiero es alargar al máximo mi carrera.. Haremos un planteamiento nuevo y probablemente a partir de ahora tenga que jugar más pista de tierra que en dura, que me perjudica más. Si tengo que jugar menos partidos al año, lo haré, si tengo que cambiar los torneos a jugar, lo haré lo que sea para alargar mi carrera..
        Uglavnom, da nece forsirati povratak, dok ima bola nece se vratiti, najveci cilj mu je da maks produzi karijeru, vise bi narav voleo da je #2 nego 3, ali to je najmanje bitno u ovom trenutku, 3 ili 4 je trenutno svejedno, zeli da se vrati i da pobedjuje, veliki cilj je i Rio. Trenira svaki dan, da ne izgubi formu, ali bez opterecivanja kolena. Napravice novi pristup, igrace vise sljakastih turnira, koji mu manje opterecuju kolena, a sto manje na tvrdim podlogama koje mu smetaju, ako bude morao da smanji broj turnira i da menja turnire, tako ce biti, sve, samo da produzi karijeru. (ovo je najslobodniji prevod )

Comment

• Moze jedino da izbaci Dohu i Tokyo, masterse na hardu mora igrati.

Comment

• Sta se desilo sa Rafinom grupom na fejsu?

Comment

• Pitam jer vidim samo sitne grupe, ne i onu od desetak miliona clanova.

----

Mea culpe. RAFA, a ne Rafael Nadal.

Comment

• Originally posted by altlosta View Post
                Napravice novi pristup, igrace vise sljakastih turnira, koji mu manje opterecuju kolena, a sto manje na tvrdim podlogama koje mu smetaju, ako bude morao da smanji broj turnira i da menja turnire, tako ce biti, sve, samo da produzi karijeru.
                Ocekivano.

Comment

• Ocekivano... Ponekad mi je zaista antipatican ali falice tenisu i ne zelim da se penzionise tako brzo... Nek radi sta mora ali neka produzi karijeru. Ako je zavrsi sad to ce biti veliki udarac za tenis.
                  sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• http://www.b92.net/sport/tenis/maste...&nav_id=635721

Molim one koji ga nisu postovali i vrijedjali da ne patetisu na ovoj temi jer je neukusno.

Comment

• Niti ga volim, niti mrzim, ali ovaj covek je podigao tenis na jedan neverovatan nivo. Nadam se da ce se ubrzo Rafa vratiti na teren!!!
                      sigpic

Comment

• A i sta si se ti skenjao majke ti. Ko da ne znas Nadala.
                        Taj ce se bre vratiti sa vestackim kolenima ako treba. Jeste da nece imati dugu karijeru zbog ovoga ali sigurno jos 3 godine na vrhunskom nivou.
                        There's something wrong with me chemically
                        Something wrong with me inherently
                        The wrong mix in the wrong genes
                        I reached the wrong ends by the wrong means
                        It was the wrong plan
                        In the wrong hands
                        With the wrong theory for the wrong man
                        The wrong lies, on the wrong vibes
                        The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Originally posted by Indigo View Post
                          A i sta si se ti skenjao majke ti. Ko da ne znas Nadala.
                          Taj ce se bre vratiti sa vestackim kolenima ako treba. Jeste da nece imati dugu karijeru zbog ovoga ali sigurno jos 3 godine na vrhunskom nivou.
                          Znam da se ovako nesto prvi put desava i znam kolike su mu najvece pauze bilo i koliko je turnira propustio.

Comment

• Rafa vrati se ... uzasno nedostajes tenisu

Comment

• Sigurno ce se vratiti, ali je ovo uzas

Comment

• Pozdrav Rafinim navijacima,mnogo mi je zao sto je Rafu ovo zadesilo.
                                zelim mu oporavak,da uspesno prodje operacija i da se so pre vrati ,nedostaje tenisu mnogo
                                sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

Working...
                                X