Originally posted by MiljanVR
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP - Rafael Nadal
Collapse
X
-
Rafa je dobitnik ESPY Best male tennis player award 2011. Sve cestitkeOne and only - Rafael Nadal
Dream it, and then make it happen!
Verdasco: "If you did not leave friendship aside on court, Rafa would have no friends, since he's crushing everybody!"
Ferrer: "Rafa is a great tennis player and as a person even better"
Comment
-
One and only - Rafael Nadal
Verdasco: "If you did not leave friendship aside on court, Rafa would have no friends, since he's crushing everybody!"
Comment
-
Originally posted by Rafanatic View PostRafa je dobitnik ESPY Best male tennis player award 2011. Sve cestitke
Comment
-
Originally posted by MiljanVR View PostSve cestitke ,ali mi nije jasno kako je mogao on da dobije tu nagradu pored Noleta ,ali dobro cestitke ;)Last edited by Rafanatic; 14-07-11, 14:26.One and only - Rafael Nadal
Comment
-
Originally posted by Rafanatic View PostIskreno, ne znam. Nisam sigurna kako se ta nagrada dobija, znam da postoji glasanje preko interneta, ja sam dala svoj glas njemu naravno. E sad, da li je to jedini nacin da se glasa i da li osim glasova sa interneta postoji i neki ziri, ne znam. Znam da su bili nominovani jos i Rodzer i Novak.Last edited by MiljanVR; 14-07-11, 14:30.
Comment
-
Originally posted by MiljanVR View PostZnam da su bili nominovani i Roger i Novak , i ja sam dao glas za Noleta ,ali mi nije jasno sistem glasanja ;)
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View PostSistem je za koga najvise ljudi glasa, nema zirija i tako tih stvari. Rafa ima vise fanova od Noleta, tako da je njemu pripala ta titula. A Roger mozda ima fanova otprilike koliko i Rafa, ali nisu bas svi oni mogli da kazu da je on najbolji ove godine kad je istina daleko od toga...
Comment
-
Originally posted by majabl View PostAko se ne varam, nagrada se dodjeljuje najboljim sportistima za proteklu (kalendarsku) godinu, tako da, ako je neko zasluzio tu nagradu, to je Nadal... ;) Cestitke...
Comment
-
Da , ova nagrada je za 2010.
Čestitke Rafi, zasluženo.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment