Announcement

Collapse
No announcement yet.

Komentatori

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• SBB je, ne znam u cemu je problem...verovatno ce mi reci ako predjes na digitalni receiver ne secka, ali to ce te te kostatai dodatnih ... SRBIJA!!!

Comment

• Dobrodosao na forum. ;)

Comment

• Samo da pozdravim sve forumase, citala sam vas i ranije ali ovo mi je prvi post.. zanima me sta se desava sa Viskom, zasto vise ne komentarise Noletove meceve? Poslednjih nekoliko na SK radi Pralica, da me ne shvatite pogresno- nemam nista protiv njega, skroz je ok, ali sta je sa Viskovicem? Vi ste sigurno obavesteni
        ....

Comment

• Pozdrav i dobrodosla,nadam se da ce ti biti prijatno ovdje i da ces biti aktivna

Visko je prenosio finale npr. ali on obicno ne prenosi kasne meceve,one termine oko i posle ponoci,da Novak igra u 17h ili 19h vjerujem da bi on komentarisao njegov mec
          sigpic

Comment

• Ma da,Visko je dzomba,on vise ne prelazi ponoc...Omladina je tu da radi sitne sate...

Comment

• Originally posted by dreamy View Post
              Samo da pozdravim sve forumase, citala sam vas i ranije ali ovo mi je prvi post.. zanima me sta se desava sa Viskom, zasto vise ne komentarise Noletove meceve? Poslednjih nekoliko na SK radi Pralica, da me ne shvatite pogresno- nemam nista protiv njega, skroz je ok, ali sta je sa Viskovicem? Vi ste sigurno obavesteni
              Dobro došla!
              Višković normalno radi i prenosi na SK: Novaka u naormalnim terminima i finalnom delu tekmičenja , ( takav slučaj je bio u finalu Montereala), a prenosio i druge, juče, ako se dobro sećam, meč Nadal-Verdasko.

EDI: Ala smo brzi u odgovorima!
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Hvala svima na dobrodoslici, vrlo ste ljubazni ) Razresili ste mi misteriju, bas sam se pitala sta je sa njim poslednjih dana..
                ....

Comment

• Ovaj komentator (Semis Cincinnati Djokovic - Berdych) je BOLID neviđenih razmera. Ovaj poslednji komentar u vezi sa predajom meča od strane Noleta mu je biser nad biserima. Da li se desilo u istoriji teniskih mečeva (koje dotični komentator poznaje u prste) da je teniser koji je upravo dobio set (i poslednja 3 gema - manje bitno) predao meč?!? Da ne pominjem što je lupetao sve vreme prenosa.

Comment

• Originally posted by dreamy View Post
                    Samo da pozdravim sve forumase, citala sam vas i ranije ali ovo mi je prvi post.. zanima me sta se desava sa Viskom, zasto vise ne komentarise Noletove meceve? Poslednjih nekoliko na SK radi Pralica, da me ne shvatite pogresno- nemam nista protiv njega, skroz je ok, ali sta je sa Viskovicem? Vi ste sigurno obavesteni
                    Pa u šemi je sa Fishom (Mardijem) zar nisi chula? Toliko mu se uvlachio "S oproštenjem" ova dva dana da je Mardi odluchio da ga usvoji kao svoju osmu konkubinu.

Comment

• Originally posted by luger22 View Post
                      Ovaj komentator (Semis Cincinnati Djokovic - Berdych) je BOLID neviđenih razmera. Ovaj poslednji komentar u vezi sa predajom meča od strane Noleta mu je biser nad biserima. Da li se desilo u istoriji teniskih mečeva (koje dotični komentator poznaje u prste) da je teniser koji je upravo dobio set (i poslednja 3 gema - manje bitno) predao meč?!? Da ne pominjem što je lupetao sve vreme prenosa.
                      Sta se cudis, zakinuo mu je i jedan Slem dok je nabrajao sta je sve osvojio ove godine!

A kroz istoriju su se desavala razna odustajanja.. Orantes je u 1/2 Hamburga 1978. protiv Viljasa dobio prvi set sa 6-0 i u drugom predao kod 1-1. U finalu Hjustona 1982. Klerk je predao Lendlu iako je imao 4-1 u cetvrtom setu i bio blizu da mec odvede u peti. Konors je predao Cengu u trecoj rundi Frens Opena 1991. nakon cetvrog seta, koji je dobio i mec uveo u odlucujuci peti
                      Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• sve pohvale za komentatore!!! na sk gledam tenis preko sbb-a koji nije bas ok ali samo zbog komentatora samo jedan - je to sto na pocetku meca komentator prica gledaocima kako ce nole da preda!! to nema potreba za time dok se ne desi! hvala

Comment

• Originally posted by luger22 View Post
                          Ovaj komentator (Semis Cincinnati Djokovic - Berdych) je BOLID neviđenih razmera. Ovaj poslednji komentar u vezi sa predajom meča od strane Noleta mu je biser nad biserima. Da li se desilo u istoriji teniskih mečeva (koje dotični komentator poznaje u prste) da je teniser koji je upravo dobio set (i poslednja 3 gema - manje bitno) predao meč?!? Da ne pominjem što je lupetao sve vreme prenosa.

bravo za tebe!! slazem se!!!! ja sam prebacio kada je to rekao

Comment

• Originally posted by krusevac123 View Post
                            sve pohvale za komentatore!!! na sk gledam tenis preko sbb-a koji nije bas ok ali samo zbog komentatora samo jedan - je to sto na pocetku meca komentator prica gledaocima kako ce nole da preda!! to nema potreba za time dok se ne desi! hvala
                            Apsolutno se ne slazem - covek je lepo najavio sta ce se desiti i time je pokazao kakav je znalac. Viskovic je komentatorsko zlato, klasa iznad svih ostalih.

Comment

• Je li ovo onaj Vujcin ili kako vec sa B92 komentarise na ES ?
                              Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Jes .. baš je dobar .. da se uspavaš !!

Comment

Working...
                                X