Announcement

Collapse
No announcement yet.

Komentatori

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pažljivo sam gledao meč i slušao komentatora, sve do njegovog 'potpisa' u odjavi meča. Komentator Denis Radonjić, za teniski meč (žensko finale) Dokić - Vinči, zaslužuje visoku VRLO DOBRU ocenu... Takav njegov komentar bih mogao uvek da slušam, sa zadovoljstvom...Relativno lako i brzo sam mu prepoznao glas, ali sam, ipak, morao da sačekam i 'potpis' na kraju kako bih bio siguran da je o Denisu reč. Ako u SK, i sami komentatori, kažu da se trude da rade najbolje što mogu, zar nije onda ovakav komentar meča, najbolji etalon - kako bi trebalo činiti i nadalje!
    Denise, malo šale, Dragooon i kada sedi 'krivo', najvažnije mu je da govori - pravo! Danas si zaslužio - POHVALU! (I, vidiš, nije mi 'pala kruna...', naprotiv, osećam blago zadovoljstvo, kako god!?)... Pozdrav!

EDIT (da ne bih postovao posebno): Imao sam dovoljno vremena da, u okviru 'subotnjeg teniskog popodneva', pogledam i drugi teniski meč: Tursunov - Dodig, SK, dir, oko 16,00, komentator Branislav Bane Pralica, mogu samo da kratko ocenim da je VRLO DOBRI Bane, u blagom stabilnom usponu, da u nizu ponavlja zapažene komentare i treba mu davati - podršku.

Last edited by Dragooon; 18-06-11, 19:19.
    "Svaka stvar na svome mestu." Aristotel

Comment

• Originally posted by Dragooon View Post

Pažljivo sam gledao meč i slušao komentatora, sve do njegovog 'potpisa' u odjavi meča. Komentator Denis Radonjić, za teniski meč (žensko finale) Dokić - Vinči, zaslužuje visoku VRLO DOBRU ocenu... Takav njegov komentar bih mogao uvek da slušam, sa zadovoljstvom...Relativno lako i brzo sam mu prepoznao glas, ali sam, ipak, morao da sačekam i 'potpis' na kraju kako bih bio siguran da je o Denisu reč. Ako u SK, i sami komentatori, kažu da se trude da rade najbolje što mogu, zar nije onda ovakav komentar meča, najbolji etalon - kako bi trebalo činiti i nadalje!
      Denise, malo šale, Dragooon i kada sedi 'krivo', najvažnije mu je da govori - pravo! Danas si zaslužio - POHVALU! (I, vidiš, nije mi 'pala kruna...', naprotiv, osećam blago zadovoljstvo, kako god!?)... Pozdrav!

EDIT (da ne bih postovao posebno): Imao sam dovoljno vremena da, u okviru 'subotnjeg teniskog popodneva', pogledam i drugi teniski meč: Tursunov - Dodig, SK, dir, oko 16,00, komentator Branislav Bane Pralica, mogu samo da kratko ocenim da je VRLO DOBRI Bane, u blagom stabilnom usponu, da u nizu ponavlja zapažene komentare i treba mu davati - podršku.

Dragooon,
      imas li neki link Mila Lakica?

Comment

• (Darko!!! )
        Panchev9, nemam nijedan link na kome bi mogao da čuješ komentatora Mila Lekića (nije Lakić, već Lekić)... Jednostavno, još ne "baratam" linkovima i sličnim mogućnostima kompa, naučiću... Polako!... Mislim da Milo Lekić 'prenosi' utakmice u kasnim večernjim terminima, pogledaj moje postove u "Komentatori pod lupom", tamo sam precizno zapisivao datume i vremena i sve podatke o utakmicama i komentatorima, za koje sam postovao - osvrte i analize... Lako ćeš se snaći, samo kreni da listaš od poslednjeg unapred, naletećeš (!?), pa ćeš i videti mnogo više detalja, kao i koje utakmice, i u koje vreme, najčešće. Poklopiće se, samo budi strpljiv... Pozdrav!

Comment

• Dragooon, hvala na pohvalama,...,sto rece moj kolega "Best", a i ja cu samo da potvrdim, nemoj da brines, vecina nas prati sta se desava na forumu, i trudimo se da budemo sve bolji i bolji. To sto se ponekad napravi poneka greska,...,i mi smo ljudi, desava se,...,ali tu smo da prihvatimo svaku i pohvalu i kritiku i zaista se trudimo da to vremenom ispravljamo. Tebi svaka cast sto imas vremena da pohvatas sve nase greske i dobronamerno nam skrenes paznju da ih ispravimo. Vidi se da si odlicno "potkovan" za ovakvu vrstu teme, kao i sasvim dovoljno "pismen" i tvoje kritike mogu samo da nam pomognu da budemo jos bolji. Svaka cast, slobodno nastavi da nas i hvalis i kritikujes, a mi cemo se truditi da budemo sve bolji i bolji. Cao cao, i cujemo se,...,))

Comment

(Darko!!! )
            Panchev9, nemam nijedan link na kome bi mogao da čuješ komentatora Mila Lekića (nije Lakić, već Lekić)... Jednostavno, još ne "baratam" linkovima i sličnim mogućnostima kompa, naučiću... Polako!... Mislim da Milo Lekić 'prenosi' utakmice u kasnim večernjim terminima, pogledaj moje postove u "Komentatori pod lupom", tamo sam precizno zapisivao datume i vremena i sve podatke o utakmicama i komentatorima, za koje sam postovao - osvrte i analize... Lako ćeš se snaći, samo kreni da listaš od poslednjeg unapred, naletećeš (!?), pa ćeš i videti mnogo više detalja, kao i koje utakmice, i u koje vreme, najčešće. Poklopiće se, samo budi strpljiv... Pozdrav!
            Dragooon,
            kakav je sad to rebus "komentatori po lupom". Valjda komentatori koji "lupaju" .
            Mislio sam da postoji neki snimak komentatora Lekica, pa da cujem. Evo, pozivam da sam gospodin Lekic ukaze.
            Pratim SK od pocetka, ali nisam cuo za takvo ime.
            Pozz
            Uzdravlje

Comment

• Originally posted by Dennis View Post
              Dragooon, hvala na pohvalama,...,sto rece moj kolega "Best", a i ja cu samo da potvrdim, nemoj da brines, vecina nas prati sta se desava na forumu, i trudimo se da budemo sve bolji i bolji. To sto se ponekad napravi poneka greska,...,i mi smo ljudi, desava se,...,ali tu smo da prihvatimo svaku i pohvalu i kritiku i zaista se trudimo da to vremenom ispravljamo. Tebi svaka cast sto imas vremena da pohvatas sve nase greske i dobronamerno nam skrenes paznju da ih ispravimo. Vidi se da si odlicno "potkovan" za ovakvu vrstu teme, kao i sasvim dovoljno "pismen" i tvoje kritike mogu samo da nam pomognu da budemo jos bolji. Svaka cast, slobodno nastavi da nas i hvalis i kritikujes, a mi cemo se truditi da budemo sve bolji i bolji. Cao cao, i cujemo se,...,))

Dennise, odlično se razumemo..., s BESTom sam “zakopao ratne sekire” (namerno kažem u množini, jer mislim na sve nas), a smatram da bismo sada svi trebalo i “koplja da pobodemo u zemlju” (malo simbolično, ali ako!)... U svakom slučaju, namera je bila - najbolja... Ni to, valjda, više ne bi trebalo da ponavljam...

Po onome što sam danas čuo na teniskom meču, mislim na tebe, Dennise, uveren sam da ću ubuduće s zadovoljstvom slušati sve tvoje prenose – fudbal, tenis... Dalji nastavak naše ukupne inter-akcije vidim kao obostrani pokušaj da afirmišemo Forum SPORTKLUBA, kako bi vaše česte preporuke da ljudi ‘posete’ ovaj forum bile još više – opravdane; a ljudi koji gostuju, da osete prijatnu dobrodošlicu i atmosferu... Vimbldon je prva prilika, predložio je BEST... Gledaću tenis i slušaću vas, opušteno, bez ‘lova na veštice’...

Ponavljam, nisam nikada smatrao da sam JA posebno bitan, ali kao što vidiš, ‘dato mi je’ da ‘reagujem’ na ono što sam smatrao da je udaljavanje od struke (novinar – komentator), a kada prođe malo vremena, sve će se pozitivno iskristalisati... Priznaj, Dennise, da li je u skorije vreme neka Redakcija imala takvu i toliku - kritiku, kako god!? Ali, sada, nema – ljutiš!!!

Ćao..., ćao...! ‘Čujemo’ se...!

Comment

• Originally posted by Panchev9 View Post
                Dragooon,
                kakav je sad to rebus "komentatori po lupom". Valjda komentatori koji "lupaju" .
                Mislio sam da postoji neki snimak komentatora Lekica, pa da cujem. Evo, pozivam da sam gospodin Lekic ukaze.
                Pratim SK od pocetka, ali nisam cuo za takvo ime.
                Pozz
                Uzdravlje

Panchev9, samo su dve mogućnosti: ili je mali nesporazum ili tvoj vrlo dobar smisao za humor... Svaki humor razumem, prihvatam ga i podržavam... A, ako je mala nedorečenost, onda dopunjavam: ideš u SPORT KLUB FORUM, tamo imaš: KRITIKE I KOMENTARI, a u okviru toga ideš na Topic: KOMENTATORI POD LUPOM... I, nađeš sve moje postove o našim i još ponekim komentatorima, za koje sam radio osvrte i analize...
                Srećno! Ako 'zalutaš' javi mi se, opet...! Ćao!
                Last edited by Dragooon; 19-06-11, 01:46.

Comment

Panchev9, samo su dve mogućnosti: ili je mali nesporazum ili tvoj vrlo dobar smisao za humor... Svaki humor razumem, prihvatam ga i podržavam... A, ako je mala nedorečenost, onda dopunjavam: ideš u SPORT KLUB FORUM, tamo imaš: KRITIKE I KOMENTARI, a u okviru toga ideš na Topic: KOMENTATORI POD LUPOM... I, nađeš sve moje postove o našim i još ponekim komentatorima, za koje sam radio osvrte i analize...
                  Srećno! Ako 'zalutaš' javi mi se, opet...! Ćao!
                  Ok.
                  Stvarno nisam znao gde je ta rubrika.
                  Humora kod mene nikad dosta.
                  Uzdravlje

Comment

• Originally posted by Panchev9 View Post
                    Ok.
                    Stvarno nisam znao gde je ta rubrika.
                    Humora kod mene nikad dosta.
                    Uzdravlje

Ma, znam, vidim da si - legenda...! Smeh je najbolja 'terapija' za - srce!

Comment

Ma, znam, vidim da si - legenda...! Smeh je najbolja 'terapija' za - srce!
                      Upravo tako.
                      Nasao sam rubriku!
                      Posto je kasno, sutra cu da procitam u celosti.
                      Uzdravlje

Comment

• kada bude dosao 14-ti dan "Roland Garosa" onda ce biti puno zemlje a sve manje trave!
                        jao Viskovicu nauci koji turnir prenosis!!!
                        danas rekao na mecu Nadal - Russel ....

Comment

• Originally posted by maximvs View Post
                          kada bude dosao 14-ti dan "Roland Garosa" onda ce biti puno zemlje a sve manje trave!
                          jao Viskovicu nauci koji turnir prenosis!!!
                          danas rekao na mecu Nadal - Russel ....

Ovo gore je ocigledan lapsus koji ne dovodi u sumnju da je Nebojsa veliki poznavalac tenisa i odlican komentator. Evo ko je recimo gledao sinoc Nebojsu oko 22h i sad u najavi meceva Branislava, mislim da mu je sve jasno.
                          Nisam ni petinu zapamtio ali izmedju ostalog Bane je rekao:
                          -E sad si me zatekla, nisam gledao zreb... Voditeljka onda dodaje: dobro, to cemo onda kasnije..
                          -Za Melanie Oudin, stvarno ne znam koliko ona ima godina, da li je napunila 21 ili nije jos.. Baneta niko nije pitao koliko ona ima godina, a ako vec sam sebe pita za ono sto ne zna onda moze sa sekund videti na netu da u septembru puni 21...
                          -Za Janka. Ne znam tacno, mislim da je imao povredu prepone ... itd..

Taj covek vecito odgovara na zamisljena pitanja za koje po pravilu ne zna odgovor.

Recimo Nebojsu je veoma zanimljivo slusati kad prica ne samo o tenisu vec i o sporednim stvarima, covek zna da prica ali se i pre emisije spremi, potrudi, dodje do informacija, i ne odgovara sa ne znam tacno, mozda je tako, sad si me zatekla sa zrebom za danasnji dan (u emisiji koja se bavi majavom meceva za taj dan)
                          Vise sam se sad iznervirao nego da je izgubio Janko..

Comment

(Darko!!! )
                            jel da a znas mi reci onda kako se zove i preziva komentaror koji prenosi obicno holandsku ligu ..celav je! zaboravio sam jbg fantastican je!! cak mislim i najbolji!

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                            sigpic

Comment

• Iskreno maximvs sad si lupio gluposti ... Nebojsu Viskovic je uzitak slusati , pricao sam sa covekom 3-4 puta na Facebooku i stvarno je momak legenda neponovljiva ... Nazalost nije na forumu bar nije bio regan kad smo zadnji put pricali ... Njega slusati je veliki uzitak ... Jednostavno zna , zna i zna a plus ima glas kojeg je uzitak slusati ... Bane jednostavno zna dosta ali nema glas koji privlaci ... Ja ga iskreno ne volim slusati , ne uzivi me u mec kao Visko ... Posle Viska mi je Ilija Kovacic (koji upravo prenosi Roddick-Hanescu) odlican komentator, kada je pocinjao raditi jako je malo znao ali sa godinama je stasao , pored kosarke ponekad prenosi tenis kada zafali i bez obzira sto manje zna o tenisu nego o kosarci jako dobro komentarise i on ima glas koji privlaci , reicmo Barcelona-Panathinaikos Euroleague sam na SK gledao samo zbog njega jer zna komentarisati ...
                              Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Cujem li Iliju Kovacica ikada na nekom teniskom mecu odoh na Stream.. covek nema pojma
                                Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

Working...
                                X