Kad prestanete biti botovi i počnete igrati najnormalnije na big doći ću da vas podučim.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Haxball
Collapse
X
-
Originally posted by Sandugp View PostPa da mnogo je lakse sutirati na desni ctrl, s tim sto u koliko drzis taster za kretanje (ja se krecem na awsd) i pritisnes ctrl u isto vreme izbaci te iz igreTako da mora na space da se sutira. - barem u mom slucaju jer ne igram na strelice. Ko igra na strelice najbolje mu je na x da sutira.
Kako god okrenem space kao da nemam (polomio sakom kad je igrao Real, cekao ga za pare na kladionici), sad nema zakacke i vaga na obe strane. Ovako kad pisem moze se nekako koristiti, a u igrici sanse nema. Nekad primi, nekad ne (vecinom ne).Last edited by Rossonero; 28-07-17, 11:00.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostKad prestanete biti botovi i počnete igrati najnormalnije na big doći ću da vas podučim.Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostPa da mnogo je lakse sutirati na desni ctrl, s tim sto u koliko drzis taster za kretanje (ja se krecem na awsd) i pritisnes ctrl u isto vreme izbaci te iz igreTako da mora na space da se sutira. - barem u mom slucaju jer ne igram na strelice. Ko igra na strelice najbolje mu je na x da sutira.
Originally posted by realnost View PostMeni nije jasno kako Rićma vodi onako mirno i pravolinijski loptu kada ide sam na gol, meni beži lopta
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostA pazi kako ja igram, lijeva ruka na kretanje (wasd), desna na sutiranje x. Vjeruj mi da je dosta nezgodno, ali sanse nema da se naviknem na strelice i x.
Kako god okrenem space kao da nemam (polomio sakom kad je igrao Real, cekao ga za pare na kladionici), sad nema zakacke i vaga na obe strane. Ovako kad pisem moze se nekako koristiti, a u igrici sanse nema. Nekad primi, nekad ne (vecinom ne).sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Meni je samo krivo sto nismo dobili onaj maraton od 12 minuta. Odlicna taktika u stilu Italijanskih strucnjaka, brani se i cekaj kontra napad ali nazalost nije uspela.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
@Rićma - uputi nas u osnove barem kontrole lopteТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Tu sam i ja , ali dzaba, ne mogu sada.
Mozda nesto kasnije, posle 17h.sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Maric kontrolise loptu solidno, tj vrlo dobro, ali najbolje je kontrolise Papinjo. I Dale kontrolise odlicno. Ako cete nekoga da pitate za savet, pitajte njih dvojicu.sigpic
Comment
Comment