Nemas sta, zavrsili smo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Haxball
Collapse
X
-
Kakva ludnica, tri sata igramo sve ti jbm
Sampioni Dale, ja, Sandu i Aleksa, drugo mjesto za Djordja, Marka, Miletica i Bicea, a najveci luzeri su u Papijevoj ekipi, pored pomenutog to su Nerealni, Maric i Roso. Sve u svemu dobra zabava, ali neko ne umiju da se zabavljaju vec im je pobjeda vaznija od zivota. Tuzno je to.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostKakva ludnica, tri sata igramo sve ti jbm
Sampioni Dale, ja, Sandu i Aleksa, drugo mjesto za Djordja, Marka, Miletica i Bicea, a najveci luzeri su u Papijevoj ekipi, pored pomenutog to su Nerealni, Maric i Roso. Sve u svemu dobra zabava, ali neko ne umiju da se zabavljaju vec im je pobjeda vaznija od zivota. Tuzno je to.
Comment
-
Odbojka je bas top, jos da nema onaj bag, ali hajde ne moze sve biti idealno
Odigrasmo bas ko ljudi, fuj, manta mi se
Comment
-
Aleksa je tu gospodski postupio, izadje covjek van terena, ko veli eto vam zavrsite sto prije
Mark respect, prvi put je igrao s nama, a vrlo vrlo dobar
Idem seriju da gledam, cut cemo se, pozz .
Comment
-
Hvala ljudi, mada cu morati da poradim na kontroli lopte I kretanju.Papi bas opasan pozadi, a izabrao je ekipu kao da su 5 godina igrali zajedno.
Vrhunska zabava.
Last edited by mark !t zer0; 28-07-17, 06:03.sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostSmejao sam se ko majmun, pogotovo kod drugog gola kada nisam ni pritisnuo strelicu nego shift ili ctrl.
Sad se setih kad smo igrali predvece i koliko je puta Sandu ulazio i izlazio. hahaTako da mora na space da se sutira. - barem u mom slucaju jer ne igram na strelice. Ko igra na strelice najbolje mu je na x da sutira.
sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Meni nije jasno kako Rićma vodi onako mirno i pravolinijski loptu kada ide sam na gol, meni beži loptaТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
Comment