Announcement

Collapse
No announcement yet.

Haxball

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eh kad bi kupili Rocket League i onda se okupili, to bi bilo tek awesome, pet na pet moze i prebrutalno je
    sigpic

Comment

• Ja sam stavio ovu mapu, evo linka

http://haxmaps.com/map/4544
      Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
      До поновног сусрета, твој Швабо

mala H2H 2018/19
      suicide
      2019
      velika H2H 2019/20

Comment

• @realnost za prvi put ja sam zadovoljan svojim učinkom
        DALE 1992-2020
        NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

• Ne možeš biti najgori ni da hoćeš, kada Limar igra
          Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.

mala H2H 2018/19
          suicide
          2019
          velika H2H 2019/20

Comment

• Originally posted by Dale View Post
            p4p1, mozes staviti link odakle si skinuo ovu mapu s brzom loptom, ako mi nekad naumpadne da kreiram, pa da je imam reda radi
            Odgovorio ti je realnost.

Ja ih nikad nisam skidao inače, samo sam ih skupljao kad uđem kod nekog ko ima novu mapu. Kucaš /store u chat i to je to.

Comment

• Prodje vreme lagano. Kakvu smo ekipu sastavili, nema je svet. I svako zna svoj zadatak:
              Stameni Abel pozadi zajedno sa kreatorom Dalom. Vlajko u sredini, i Crni Djordje napred u tandemu sa Pipom Inzagijem koji ne pprelazi na svoju polovinu (dobro predje - ponekad).
              A protivnici nam mocni Papisa sa svojim pulenima Leksom, Rosom i Biceom. Podpomognuti Dzeksonjom Bio je tu i Realnost
              Jeste bilo dobrih meceva, moramo sutra opet.
              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Hvala vam obojici

Sto se tice meceva, do veceras sam ubijedjen bio da 5 na 5 i vise ne moze valjati, ali ona mapa s brzom loptom me je razuvjerila i bilo je bas dobro
                https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Odlicno zezanje, uspeo sam da postignem gol konacno, i imao sam par asistencija, ali kako se nekad pogubim u odbrani pa promasim loptu i onda se iznerviram
                  2 neverovatna preokreta smo imali 0-2 3-2 i 1-2 5-2, cak je malo falilo da bude i treci preokret ali eto sta da se radi
                  Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Sta malo falilo!? Rastavili smo vas tu poseldnju (trecu; valjda mislimo na istu tekmu) 5-1 A zamisli da ste stvarno okrenuli i tu trecu, pa mislim da bi Vladan poludeo, malo mu falilo da porazbija sve u sobi.
                    Uglavnom bitno je da smo pronasli mod igre koji nam odgovara. Ekstra je ispalo. Nadam se da ce nas ovo drzati barem jedno 7 dana da se izigramo

Ne bi bilo lose da se jos ljudi ukljuci, pa da igramo na "pobednik ostaje" ili tako nesto. Kada bi imali jedno 16 ljudi pa 4 ekipe po 4 igraca, mogli bi i turnir da napravimo Ala bi bilo ludilo
                    sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• A najgore mi je, kada lopta prođe na par mm od mene i ja hoću da šutnem pa promašim. Osećaj kao da ti pređe preko noge. Možemo i turnir 3 na 3, 4 na 4. Dobro je i pobednik ostaje, da gubitnici odmaraju malo oči

mala H2H 2018/19
                      suicide
                      2019
                      velika H2H 2019/20

Comment

• Evo igrao bih i ja, ako se budete danas organizovali
                        sloboda ili ništa

Comment

• Evo jedan prijedlog.

Igramo 5 vs 5. Sad bubam da se igra na 5 (moze i vise) pobjeda, timovi se ne mijenjaju kako se na pocetku dogovorimo tako se igra.

Pobjednicki tim na kraju za izgubljeni tim bira avatar za forum (dogovor na koliko dana). Avatar mora da bude grb nekog kluba (fudbal) da se odmah razumijemo.

Dosta smo vremena zajedno da bi znali ko koga gotivi/ne gotivi od klubova.

Ne moramo svi isti avatar da nosimo, jer svaki igrac iz pobjednickog tima bira za igraca iz izgubljenog tima..

Sta ja znam meni se ovo cini zanimljivo. Zanima me vase misljenje.
                          Last edited by Rossonero; 26-07-17, 09:54.

Comment

• Originally posted by realnost View Post
                            A najgore mi je, kada lopta prođe na par mm od mene i ja hoću da šutnem pa promašim. Osećaj kao da ti pređe preko noge. Možemo i turnir 3 na 3, 4 na 4. Dobro je i pobednik ostaje, da gubitnici odmaraju malo oči
                            Jeste, ali jos gore mi je kada mi odigraju ljudi dobru loptu, a ja se zaletim ranije nego sto treba i lopta me udari u dupe umesto da naletim na nju i zakucam je. Sve je do dobrog otvaranja i tajminga. Ne treba samo leteti kaao muva bez glave, treba cekati i citati igru. Kada to naucimo jebacemo kevu
                            sigpic

Comment

• Originally posted by mark it zero View Post
                              Evo igrao bih i ja, ako se budete danas organizovali
                              Po danu tesko da se mozemo skupiti, a navece je vec druga prica.

Comment

• Originally posted by Rossonero View Post
                                Evo jedan prijedlog.

Igramo 5 vs 5. Sad bubam da se igra na 5 (moze i vise) pobjeda, timovi se ne mijenjaju kako se na pocetku dogovorimo tako se igra.

Pobjednicki tim na kraju za izgubljeni tim bira avatar za forum (dogovor na koliko dana). Avatar mora da bude grb nekog kluba (fudbal) da se odmah razumijemo.

Dosta smo vremena zajedno da bi znali ko koga gotivi/ne gotivi od klubova.

Ne moramo svi isti avatar da nosimo, jer svaki igrac iz pobjednickog tima bira za igraca iz izgubljenog tima..

Sta ja znam meni se ovo cini zanimljivo. Zanima me vase misljenje.
                                Sto se mene tice, moze sve. Mogu timovi kakvi su sinoc bili, nemam nista protiv.
                                Samo je bitno da se igramo.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X