Originally posted by FresHMaN91
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Week 1 (25.December-1.January)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Na celom svetu samo Crvena zvezda
-
Originally posted by NebojsaNS View PostBez zelje da umanjim taj ucinak, ali 8 blokada na jednom od nizih timova lige kojem je centar Kwame Brown (koji ja i pored toga simpatisem, da ne bude zabune) i nije bas toliko spektakularno, bar po standardima NBA, plus je samo jedna utakmica, prva u sezoni.Ali da vidimo sledecu tekmu Deandrea, ja sam uveren da ce imati barem 4 blokade... U pravu si ti, sve ja to razumem, ali ce se Dwight dobro pomuciti da osvoji tu cetvrtu titulu najboljeg defanzivca, a mozda opet bude neko treci...
sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by FresHMaN91 View PostMa dobro i ja malo prenagljujem...Ali da vidimo sledecu tekmu Deandrea, ja sam uveren da ce imati barem 4 blokade... U pravu si ti, sve ja to razumem, ali ce se Dwight dobro pomuciti da osvoji tu cetvrtu titulu najboljeg defanzivca, a mozda opet bude neko treci...
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostLBJ i Deng mogu da ih naprave.Sve sami centri i krilni centri su osvajali nagrade...;)
sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by FresHMaN91 View PostNeverovatno je to sto od 97 pa do danas samo jedan krilni igrac je osvojio nagradu za najboljeg defanzivca u ligi a to je bio Svetski Mir aka Ron Artest...Sve sami centri i krilni centri su osvajali nagrade...;)
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostPa glupost, ono sto njih dvojica, Wade, Toni Alen, Marion igraju u odbrani to je za mene mnogo teze od onoga sto igraju centri al dobro.sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Dzaba kada je do blokada lakse doci nego do ukradenih (a Ameri su statisticki freakovi) i na centru nema toliko ofanzivnih ludaka kao na 1, 2, 3. Samim tim su centri u prednosti.
Originally posted by FresHMaN91 View PostCak sta vise od kako nagrada postoji samo sedam krila/bekova je osvojilo ovu nagradu... Ali ipak ne mozes reci da je teze to sto Wade i ostali dobri defanzivci igraju u odbrani od toga sto centri igraju...Last edited by Nebojsa; 26-12-11, 14:48.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by FresHMaN91 View PostCak sta vise od kako nagrada postoji samo sedam krila/bekova je osvojilo ovu nagradu... Ali ipak ne mozes reci da je teze to sto Wade i ostali dobri defanzivci igraju u odbrani od toga sto centri igraju...
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostDzaba kada je do blokada lakse doci nego do ukradenih (a Ameri su statisticki freakovi) i na centru nema toliko ofanzivnih ludaka kao na 1, 2, 3. Samim tim su centri u prednosti.Last edited by Freshman; 26-12-11, 14:55.sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
Comment