Wade i LeBron pokazali kako se to radi. Prezadovoljan sam igrom, ovo je ono sto sam cekao odavno da vidim u Miami-u i sada sam napokon zadovoljan. Prvo ona banana Wade-a, pa onaj alley op, a Norris Cole me odusevio svojom igrom, pogotovo u 4/4.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Week 1 (25.December-1.January)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Jeste da je NJ raspad sistema, ali Hawksi su sinoc izgledali dosta mocno. Radmanovic me je odusevio, Tracy solidan, vratila mu se malo eksplozivnost koju nije imao prethodnih godina. Kontam da bi ove sezone mogao da se vrati u formu iz 2008. I ono sto mi se svidja je da idu dosta preko njega u napadu, ima veliku slobodu u igri. Jos Kirk da se vrati i ja ne vidim razlog zasto oni ne bi mogli da se nose sa Bostonom i Niksima.
Comment
-
Atlanta je izdominirala Netse, ono nije humano koliko su oni dobri a koliko su Netsi losi... Radman kraljina... Minesoti ni 30p i 20sk Lova nije pomoglo, da je pogodio onu trojku ko zna...... A sto se tice Miami-a, dovoljno je reci Norris(Chuck) Cole...Kradja na draftu, apsolutna kradja Majamija...
A Lejkersi treca sreca...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Bas sam juce razmisljao o tome da li je Cole steal...i moram da kazem da jeste,ali ne onaj klasican steal. Nije on mogao da ide u prvu polovinu drafta jer je bilo dosta mladjih i talentovanijih plejmejkera. On svakako nece biti zvezda ekipe,all star kalibar igraca. Ali on je steal samo zato sto ga je uzeo Majami. Nisu se slucajno popeli 2,3 mesta na draftu. Plasili su se da im ne ode pred nosem. Cole se savrseno uklapa u njihov sistem i vec je jasno da moze bez problema da igra u prvoj postavi,da igra 30+ minuta po utakmici. Majamiju se zuri i zato su doveli "matorog" rukija koji je brz,jak,igra strasnu odbranu i ima sut na kojem moze da se radi. Kada na draftu pokupis igraca koji ima 4 godine igranja na koledzu,jasno je da ne moze biti steal u pravom smislu te reci,ali za ovaj tim Majamija, Cole je svakako steal of the day
Comment
-
Totalno se slazem Ljubo.. Decko nije all-star kalibar, ali steal svakako jeste za Miami... Savrseno se uklapa u sistem.. Majamiju ne treba all-star na poziciji pleja kad imaju LeBrona, a Cole je sjajan izbor, decko me je odusevio sinoc..sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Ironicno je da ako osvoje titulu to ce biti najvise do Colea. On je ono sto im je falilo prosle godine, neko ko se ne boji da uzme loptu u kljucnim momentima i napravi nesto. To skida malo pritiska i sa Wadea i LbJa jer ne mora se uvek ici na njih u poslednjim momentima, morace timovi da se koncentrisu i na Colea. Ko ce uopste moci da cuva taj backcourt?Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostIronicno je da ako osvoje titulu to ce biti najvise do Colea. On je ono sto im je falilo prosle godine, neko ko se ne boji da uzme loptu u kljucnim momentima i napravi nesto. To skida malo pritiska i sa Wadea i LbJa jer ne mora se uvek ici na njih u poslednjim momentima, morace timovi da se koncentrisu i na Colea. Ko ce uopste moci da cuva taj backcourt?
P.S. Hvala Bogu,pa Walton nije mnogo u igri,ako je uopste i ulazio.
EDIT: Zna li neko nesto o ovom Goudelocku,kakav je?Moze li bar biti nesto poput Cook-a,trojkas?Last edited by Black Mamba 24; 28-12-11, 14:10.sigpic
Comment
-
LA sinoc do lagane pobede, ako cemo realno i zasluzili su je, pre svega Kobe. Poginuo je u sva 3 meca, posebno protiv Sacramento-a, ali bez pomoci niko nista ne moze sam.
Ja sam prvo malo gledao Atlanta - New Jersey i ja stvarno ne vidim kako ce to Dwight od Nets-a napraviti tim koji ce se boriti za nesto vise na istoku. Doduse, ono je verovatno bila jedna od "onih" veceri za NJ, ali brate mili stvarno imaju brdo nedostataka u igri. Atlanta iako je poprilicno dobra ekipa, nisu oni Bog zna sta, pa da ih onako razvale, cinjenica da je Radman bio najbolji igrac dovoljno govori. Deron verovatno jedno od najgorih poluvremena u karijeri (drugo nisam gledao), davao je ocajne pasove, zabijao se u reket bez ideje sta bi mogao da uradi i uzimao lose suteve. Oni centra nemaju sad kad je Brook povredjen, Memo se raspada, a Petro u napadu kao da ne postoji. Brooks pokidao, jos uvek sam ljut na Bulls-e sto ga nisu pokupili kad su imali sansu, moze se on razviti u sasvim solidnog startera. Hawks-i disciplinovano, koristili su sanse koje su im davali raspali Nets-i i stvarno ne bih da ih ocenjujem na osnovu sinocnjeg meca jer ni frontcourt, ni backcourt protivnika nisu postojali na terenu. Lepo je Erni cini mi se sinoc napisao, Zaza i Radman su vladali pod kosevima, to valjda dovoljno govori.
Milwaukee i Minnesota, u prvoj cetvrtini su Wolves-i dobili toliko touch faulova (neki cak nisu ni postojali, al' ajde) da je u njoj dato ukupno preko 60 poena, a do kraja meca samo 130. I, jos jedan fascinantan podatak kada su u pitanju penali, Love je sam sutnuo i pogodio vise slobodnih od cele ekipe Bucks-a, dok je Milwaukee imao cak 24 pokusaja vise iz igre. Kevin je odigrao jos jedan fascinantan mec, 31 poen i 20 skokova i u prvom poluvremenu utakmice je bio prakticno nezaustavljiv (opet, dosta diskutabilnih faulova), kad god bi krenuo ka kosu bilo licem, bilo ledjima sudije bi se oglasavale. Realno, da nisu dobijali toliko penala, Milwaukee bi se odlepio koliko u prvoj i ne bi tu bilo previse problema. Uspeli su do poluvremena da odu na +12 cini mi se, a potom pocetkom trece da dignu i na blizu +20. Medjutim, ekipa je tada postala jumper happy, prestali su da napadaju kos sto im je i donelo prednost i Minnesota je mic po mic smanjivala, sve se na kraju zavrsilo sutem Love-a za izjednacenje sa nekih 9 metara sto je btw bilo ocajno resenje sa onoliko vremena na satu. Elem, Jennings i Jackson kada su agresivni i kada napadaju kos driblingom to izgleda jako dobro i korisno jer imaju dosta visokih igraca koji mogu da pogode iz spot up-a, medjutim kada postanu staticni to je ogroman problem jer se tada spomenuta dvojica ispucavaju. Bogut je odlicna opcija na postu, ali je on sinoc bio jako los, promasio je brdo poluhoroga iz prilicno dobrih pozicija i cini mi se da kod tih suteva previse zuri, ni ne okrene se kako treba, a vec izbacuje loptu. Da li zbog straha od blokade, ali mislim da to kod njega ne bi trebalo da postoji s obzirom na duzinu ruku i naravno velicinu. Cudo iz Evropeje bilo izdominirano od strane Jennings-a, nekoliko dobrih asistencija iz pick and pop-a za Love-a i par suteva sa poluodstojanja, ali to vec svi znamo da moze. Barea nastavlja da odusevljava i mislim da moze biti nosilac igre Wolves-a, onoliki covek rastura u ligi grmalja i zivotinja, mora imati nase simpatije. Beasley mozda i izgubio utakmicu, ali on je bolesnim sutevima i vratio Minny u igru, tako da nema preterano sta da mu se zameri. Verovatno sam dosta stvari zaboravio da napisem (kad krenem u ovako dug post pocnem da kenjam o svemu i svacemu, pa i zaboravim zbog cega sam ustvari poceo da ga piisem
), kao recimo igra Leuer-a koji me odusevio, nadam se da nece imati manju minutazu povratkom Gooden-a, bila bi greota.
Portland se sprdao u prvom poluvremenu, ali cim su poceli da igraju njima karakteristicnu odbranu sve se okrenulo. Nic Batum sa klupe nastavlja da odusevljava i mnogo mi se svidja kada igra na poziciji beka, a Gerald na trojci, izgleda to jako dobro. Ovo sam hteo da skratim jer nisam gledao utakmicu do kraja, iako mogu da pricam o problemima Kings-a u odbrani kada su Jimmer i Thomas na terenu, al' to cu prepustiti nekom drugom, dovoljno od mene.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Neki rani injury report, Pietrus kao sto napisah u drugoj temi nece igrati jos neko vreme; posle MRI-a Steph-u ponovo utvrdjen ankle sprain; Shumpert, Jeffries i Bibby su out za NY.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Ne zna se jos zvanicno ni da li je out za vecerasnju utakmicu iako ja mislim da jeste itekako. A, to je vec hronicna povreda u pm, svaki put kad malo doskoci na stranu stopala, opet ce zglob otici, tako je to kad par puta sjebes gadno, posle cak i sam izlece... Voleo bih da odmori par nedelja, da proba da zaleci, ali ratnik je to i posebno kao sto sam vec napisao pre neki dan, jasno se vidi da ga povreda jako, jako frustrira i igrace kroz nju 100%.sigpic
Comment
-
-
Pa dje si bre Popaje jbt, dobro si se setio nas.
Krece se iz snegom okovane Kanade, pa cemo dalje kud' nas put navede.sigpic
Comment
Comment