Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Regular Season 2011/12 (opste diskusije, komentarisanje vesti, tracevi i ostalo)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Killuminati View Post
    miami bi mogao da ispadne u prvoj rundi od knicksa ako se vrate amare i lin a carmelo nastavi da igra ovako.
    Amare se vratio , Lin je završio sezonu, i jeli ti stvarno misliš da će Niksi izbaciti Majami?
    Its all about smiles and cries

Comment

ti ces da mi kazes. igarc koji je koristan samo 3 cetvrtine a nema ga nigde kad se lomi ne zasluzuje da bude ni u top 10. mvp mora da ide durantu ili kobiju. covek u 34.godini drzi lekcije svima kako se igra kosarka i kako se resavaju utakmice. jel jasno? a sad pali

Tvoja 2 posta su pravo osveženje. Vidi se da si vrstan poznavalac košarke, a pogotovo NBA lige. Ja ti se klanjam. Samo nemoj više da pišeš jer sam oplakao oba tvoja posta.

I SAS i Miami će da ispadnu u prvom krugu PO i šampioni će biti Bobcats-i.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
      sigpic
      RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
      - 4xMVP -

Comment

• @Killuminati - To brate moj

Comment

• Koji je najgori skor koji je neka ekipa imala u NBA ikad? Može li lošije od od Bobcatsa?

Comment

• Originally posted by točilo View Post
            Koji je najgori skor koji je neka ekipa imala u NBA ikad? Može li lošije od od Bobcatsa?
            Mislim da je Phila imala 9 pobeda,ali se igrala cela sezona. Nemoj da me drzis za rec

Comment

• Imao je neko 6 pobjeda ja mislim.
              sigpic

Comment

san antonio ispada u prvoj rundi potpisujem osim ako ne dobiju sunse za protivnika. uvek ista prica odigraju regularni deo sezone nabiju pobede nad slabim ekipama i svi ih posle svrstavaju u kandidate za titula kad dodje playoff ozbiljni timovi obrisu patos sa njima. imaju previse godina a premalo kvaliteta da se suprotstave najboljim timovima zapada. miami bi mogao da ispadne u prvoj rundi od knicksa ako se vrate amare i lin a carmelo nastavi da igra ovako.

Objasnio si sve buraz...

@točilo Ljuba je u pravu, Fila 73. godine imala skor 9-73, najgori ikada...
                sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                -Jürgen Klopp

Comment

• Philadelphia 76ers guard Lou Williams will opt out of the final year of his contract at the end of this season and become an unrestricted free agent, according to a league source with knowledge of the situation.
                  Bice pomama za ovim igracem na leto

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                    Bice pomama za ovim igracem na leto
                    Nesto ne verujem, nije on igrac kalibra jednog startera. Moze da prodje kao bench scorer i to je to. Jedino ako ga neko preplati nakon sto izduva za Deron-a. Secam se, skoro se bas Iggy nesto posrao po njemu rekavsi da ne moze bukvalno nista da odbrani.
                    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• http://probasketballtalk.nbcsports.c...edium=facebook

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                        Nesto ne verujem, nije on igrac kalibra jednog startera. Moze da prodje kao bench scorer i to je to. Jedino ako ga neko preplati nakon sto izduva za Deron-a. Secam se, skoro se bas Iggy nesto posrao po njemu rekavsi da ne moze bukvalno nista da odbrani.
                        Pa nema mnogo ekipa u ligi bench scorera. Nikad meni Lou ne bi igrao u prvoj petorci.

Comment

• Ne znam zasto ali imam utisak da ce Williams u Lakerse.
                          Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
                            Ne znam zasto ali imam utisak da ce Williams u Lakerse.
                            Jedino da igra za dolar po satu, ko oni Vijetnamski sirocici sto siju lopte.

Comment

• Originally posted by Branislav View Post

Tvoja 2 posta su pravo osveženje. Vidi se da si vrstan poznavalac košarke, a pogotovo NBA lige. Ja ti se klanjam. Samo nemoj više da pišeš jer sam oplakao oba tvoja posta.

I SAS i Miami će da ispadnu u prvom krugu PO i šampioni će biti Bobcats-i.
                              ajde mi objasni genije sta je to toliko smesno u ovome sto sam rekao. san antonio od 2008. nije igrao finale konferencije a da ne pominjem sto ih je memfis pocistio u prvoj rundi kad su bili prvoplasirana ekipa na zapadu. miamiju sigurno nece biti lako protiv njujorka jer i wade i bosh nisu 100% a carmelo igra najbolju kosarku u poslednjih par godina.

@tocilo nisam rekao da ce ih niksi izbaciti ali da nisu bez sansi to stoji. svako ko nije fanboy majamija se mora sloziti sa tim.

Comment

ajde mi objasni genije sta je to toliko smesno u ovome sto sam rekao. san antonio od 2008. nije igrao finale konferencije a da ne pominjem sto ih je memfis pocistio u prvoj rundi kad su bili prvoplasirana ekipa na zapadu. miamiju sigurno nece biti lako protiv njujorka jer i wade i bosh nisu 100% a carmelo igra najbolju kosarku u poslednjih par godina.

@tocilo nisam rekao da ce ih niksi izbaciti ali da nisu bez sansi to stoji. svako ko nije fanboy majamija se mora sloziti sa tim.
                                Bez sansi su. Ikakvih.

Comment

Working...
                                X