Originally posted by Killuminati
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Regular Season 2011/12 (opste diskusije, komentarisanje vesti, tracevi i ostalo)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Killuminati View Postti ces da mi kazes. igarc koji je koristan samo 3 cetvrtine a nema ga nigde kad se lomi ne zasluzuje da bude ni u top 10. mvp mora da ide durantu ili kobiju. covek u 34.godini drzi lekcije svima kako se igra kosarka i kako se resavaju utakmice. jel jasno? a sad pali
Tvoja 2 posta su pravo osveženje. Vidi se da si vrstan poznavalac košarke, a pogotovo NBA lige. Ja ti se klanjam. Samo nemoj više da pišeš jer sam oplakao oba tvoja posta.
I SAS i Miami će da ispadnu u prvom krugu PO i šampioni će biti Bobcats-i.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Killuminati View Postsan antonio ispada u prvoj rundi potpisujem osim ako ne dobiju sunse za protivnika. uvek ista prica odigraju regularni deo sezone nabiju pobede nad slabim ekipama i svi ih posle svrstavaju u kandidate za titula kad dodje playoff ozbiljni timovi obrisu patos sa njima. imaju previse godina a premalo kvaliteta da se suprotstave najboljim timovima zapada. miami bi mogao da ispadne u prvoj rundi od knicksa ako se vrate amare i lin a carmelo nastavi da igra ovako.
Objasnio si sve buraz...
@točilo Ljuba je u pravu, Fila 73. godine imala skor 9-73, najgori ikada...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Philadelphia 76ers guard Lou Williams will opt out of the final year of his contract at the end of this season and become an unrestricted free agent, according to a league source with knowledge of the situation.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostBice pomama za ovim igracem na letosigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
-
Originally posted by T-Mac View PostNesto ne verujem, nije on igrac kalibra jednog startera. Moze da prodje kao bench scorer i to je to. Jedino ako ga neko preplati nakon sto izduva za Deron-a. Secam se, skoro se bas Iggy nesto posrao po njemu rekavsi da ne moze bukvalno nista da odbrani.
Comment
-
Originally posted by Branislav View Post
Tvoja 2 posta su pravo osveženje. Vidi se da si vrstan poznavalac košarke, a pogotovo NBA lige. Ja ti se klanjam. Samo nemoj više da pišeš jer sam oplakao oba tvoja posta.
I SAS i Miami će da ispadnu u prvom krugu PO i šampioni će biti Bobcats-i.
@tocilo nisam rekao da ce ih niksi izbaciti ali da nisu bez sansi to stoji. svako ko nije fanboy majamija se mora sloziti sa tim.
Comment
-
Originally posted by Killuminati View Postajde mi objasni genije sta je to toliko smesno u ovome sto sam rekao. san antonio od 2008. nije igrao finale konferencije a da ne pominjem sto ih je memfis pocistio u prvoj rundi kad su bili prvoplasirana ekipa na zapadu. miamiju sigurno nece biti lako protiv njujorka jer i wade i bosh nisu 100% a carmelo igra najbolju kosarku u poslednjih par godina.
@tocilo nisam rekao da ce ih niksi izbaciti ali da nisu bez sansi to stoji. svako ko nije fanboy majamija se mora sloziti sa tim.
Comment
Comment