Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Regular Season 2011/12 (opste diskusije, komentarisanje vesti, tracevi i ostalo)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Takav igrac bas nam i treba. Na centra ne igramo toliko. Cist primer su 3 sezone kad je oforimrana velika trojka i u tom sastavu je bio Perkins koji nema brojke, ali je odlican defanzivac, a fab Melo je i bolji od njega. Legao bi nam kao budali samar
    sigpic

Comment

• Originally posted by Monta Ellis #11 View Post
      Glavni skaut za NBA i NFL NebojsaNS
      Ma kakav skaut, malo povatam sta kazu americki novinari, malo izlupam i izgledam mnogo pametno, sta cu kada sam awesome

Hocemo li vise videti Rosea, ja zaboravih kako taj covek izgleda
      Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Glen Davis has been fined $35,000 for making an "obscene guesture" toward a fan on Monday.
        That's a lot of cash lost for raising one finger, but with no suspensions coming this doesn't have fantasy implications.
        Debela beba

Comment

• Originally posted by colke995 View Post
          Takav igrac bas nam i treba. Na centra ne igramo toliko. Cist primer su 3 sezone kad je oforimrana velika trojka i u tom sastavu je bio Perkins koji nema brojke, ali je odlican defanzivac, a fab Melo je i bolji od njega. Legao bi nam kao budali samar
          Sto se ove sezone tice, nece biti novih prinova u nasem rosteru http://www.celticslife.com/2012/03/c...other-big.html
          Neka nam je Bog na pomoci do kraja sezone sa zdravljem igraca

@Monta

Bass je za debelu bebu, sto bi MVP rek'o, bogotac
          sigpic

Comment

• Kako je Danny odradio taj trejd svaka mu cast,Beba nema pojma u Orlandu a Bass igra dosta dobro tokom cele sezone.

Comment

Kako je Danny odradio taj trejd svaka mu cast,Beba nema pojma u Orlandu a Bass igra dosta dobro tokom cele sezone.
              Bass nij sjajan u odbrani, cesto skace finte sto sam naglasio nekoliko puta, mada ce kod Doc-a to biti popravljeno koliko toliko, a sto se napada tice, tu je i vise nego dobar. Otvorene suteve uglavnom pogadja (fascinantno je koliku preciznost ima s obzirom da celo telo koristi prilikom izbacaja) ima dobru kretnju, sve u svemu, za klasu bolji od "debele bebe"
              sigpic

Comment

• Ne znam ko je napisao,to je jedan od boljih komentara koje sam procitao,kada je Davis presao u Orlando,"Konacno Orlando ima igraca koji promasuje iz svih pozicija"...
                Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Ne znam za tog Fab Mela,al mi se cini da bi onaj Zeller bio savrsen za Boston.

Comment

• Originally posted by trigger View Post
                    Ne znam za tog Fab Mela,al mi se cini da bi onaj Zeller bio savrsen za Boston.
                    Sta znam, koliko sam ga gledao, odlican je u napadu ali mi nije nesto u odbrani, ali mislim da ce on otici mnogo ranije, tako da od njega nema nista..
                    sigpic

Comment

• Originally posted by trigger View Post
                      Ne znam za tog Fab Mela,al mi se cini da bi onaj Zeller bio savrsen za Boston.
                      Obojica ce biti uzeti pre nego sto Boston bude birao. Ali ako Tyler slucajno ostane a oni traze visokog, ne treba da razmisljaju. Samo ne verujem da ce ostati do 15og pika. Cody je naravno naucna fantastika, on ce otici top 5, top 10.
                      Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Bice dobrih igraca i kada budu Celtics-i birali mnogo jak draft tako svi govore..a jos imaju dva pika u prvoj rundi valjda ce da ubodu nesto dobro barem sa jednim.

Comment

Bice dobrih igraca i kada budu Celtics-i birali mnogo jak draft tako svi govore..a jos imaju dva pika u prvoj rundi valjda ce da ubodu nesto dobro barem sa jednim.
                          Uboli smo mi i ove seozne, dobar je pik bio Marshoon, samo steta sto smo ga trejdovali, mada ni Johnosn nije los, samo ne dobija dovoljno prostora kod Doc-a. Bilo koga da izaberemo (tesko da na ovakvom draftu moze covek da promasi), samo nek igra..
                          sigpic

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
                            Obojica ce biti uzeti pre nego sto Boston bude birao. Ali ako Tyler slucajno ostane a oni traze visokog, ne treba da razmisljaju. Samo ne verujem da ce ostati do 15og pika. Cody je naravno naucna fantastika, on ce otici top 5, top 10.
                            Mislio sam na Cody-a,nisam znao da se tako visoko kotira na draftu.Verujem da ce Tyler sigurno da ostane nije on bas toliko dobar igrac da ode u prvih 15.

Comment

• Boston treba da da Denija, Big 3, celu klupu, i ekonoma za Dvajta, uzeti par pristojnih sutera i verovatni Rondu. Mada onaj je bizgov on ne zna gde hoce, ko da mu veruje.

Comment

• Uboli smo mi i ove seozne, dobar je pik bio Marshoon, samo steta sto smo ga trejdovali, mada ni Johnosn nije los, samo ne dobija dovoljno prostora kod Doc-a. Bilo koga da izaberemo (tesko da na ovakvom draftu moze covek da promasi), samo nek igra..

Gledao sam nedavno Danny-a govorio je bas u vezi MarShon-a i toga trejda...mnogi misle da su njega Celtics-i draftovali ali oni su imali dogovor sa Nets-ima pre drafta da ovi biraju sa njihove pozicije tako da po njegovj prici Boston nije bio u opste zainteresovan za njega vec da im je Johnson bio glava meta,mada mislim da je i ovaj Johnson sasvim korektan igrac da mu je samo dati minutazu kao sto ovaj ima u Nets-ima bilo bi to dosta slicno...

Comment

Working...
                                X