Takav igrac bas nam i treba. Na centra ne igramo toliko. Cist primer su 3 sezone kad je oforimrana velika trojka i u tom sastavu je bio Perkins koji nema brojke, ali je odlican defanzivac, a fab Melo je i bolji od njega. Legao bi nam kao budali samar
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Regular Season 2011/12 (opste diskusije, komentarisanje vesti, tracevi i ostalo)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Monta Ellis #11 View PostGlavni skaut za NBA i NFL NebojsaNS
Hocemo li vise videti Rosea, ja zaboravih kako taj covek izgledaNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by colke995 View PostTakav igrac bas nam i treba. Na centra ne igramo toliko. Cist primer su 3 sezone kad je oforimrana velika trojka i u tom sastavu je bio Perkins koji nema brojke, ali je odlican defanzivac, a fab Melo je i bolji od njega. Legao bi nam kao budali samar
Neka nam je Bog na pomoci do kraja sezone sa zdravljem igraca
@Monta
Bass je za debelu bebu, sto bi MVP rek'o, bogotacsigpic
Comment
-
Originally posted by Monta Ellis #11 View PostKako je Danny odradio taj trejd svaka mu cast,Beba nema pojma u Orlandu a Bass igra dosta dobro tokom cele sezone.sigpic
Comment
-
-
Originally posted by trigger View PostNe znam za tog Fab Mela,al mi se cini da bi onaj Zeller bio savrsen za Boston.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by Monta Ellis #11 View PostBice dobrih igraca i kada budu Celtics-i birali mnogo jak draft tako svi govore..a jos imaju dva pika u prvoj rundi valjda ce da ubodu nesto dobro barem sa jednim.sigpic
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostObojica ce biti uzeti pre nego sto Boston bude birao. Ali ako Tyler slucajno ostane a oni traze visokog, ne treba da razmisljaju. Samo ne verujem da ce ostati do 15og pika. Cody je naravno naucna fantastika, on ce otici top 5, top 10.
Comment
-
Uboli smo mi i ove seozne, dobar je pik bio Marshoon, samo steta sto smo ga trejdovali, mada ni Johnosn nije los, samo ne dobija dovoljno prostora kod Doc-a. Bilo koga da izaberemo (tesko da na ovakvom draftu moze covek da promasi), samo nek igra..
Gledao sam nedavno Danny-a govorio je bas u vezi MarShon-a i toga trejda...mnogi misle da su njega Celtics-i draftovali ali oni su imali dogovor sa Nets-ima pre drafta da ovi biraju sa njihove pozicije tako da po njegovj prici Boston nije bio u opste zainteresovan za njega vec da im je Johnson bio glava meta,mada mislim da je i ovaj Johnson sasvim korektan igrac da mu je samo dati minutazu kao sto ovaj ima u Nets-ima bilo bi to dosta slicno...
Comment
Comment