Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Regular Season 2011/12 (opste diskusije, komentarisanje vesti, tracevi i ostalo)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by D-Wade View Post
    A jbg, ali ako ode on u Nets-e, a Deron ode u Dallas, bice Nets-i gori nego ovaj Orlando, jer ovde barem ima sutere. A, ne slazem se da ih je Dwight odveo do finala sam, te sezone je Nelson bio all-star, a Hedo igrao kao lud..Pietrus takodje igrao jako dobro..
    Nije ih odveo sam, ali ti igraci zive od Dvajtovih double i triple teamova, tako da uvek jedan trojkas sam ostane. A da ne pricamo koliko je Dvajt bitan u odbrani. On je jedini igrac koji moze da dominira mec a da ne dodirne loptu.

Comment

• The Nets are emerging as the most likely trade partner for Dwight Howard, sources tell CBS' Ken Berger.

Edit:
      According to Berger, the Magic are finally "coming to grips" with the reality that they have to trade Howard before Thursday's 3 p.m. deadline. It's becoming increasingly clear that Howard has no intention of re-signing with the Magic this summer when he can opt out of his contract. A possible deal with the Nets would center around Brook Lopez and MarShon Brooks for Howard and Hedo Turkoglu. The Lakers, Warriors and Rockets are also candidates to make offers. The Magic have less than 48 hours to find the right deal.
      Last edited by Monta Ellis #11; 13-03-12, 21:13.

Comment

• Sta li je Prokhorov obecao Dwightu kada toliko insistira da ode tamo? Oni ne da nikada nece osvojiti titulu nego...
        Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Originally posted by LejkerBoy View Post
          Nije ih odveo sam, ali ti igraci zive od Dvajtovih double i triple teamova, tako da uvek jedan trojkas sam ostane. A da ne pricamo koliko je Dvajt bitan u odbrani. On je jedini igrac koji moze da dominira mec a da ne dodirne loptu.
          Pa da, ali treba neko i da pogodi taj sut, to u Nets-ima nema ko. Turkoglu je te sezone radio sve...blizu tripl-dabla u vecini tekmi...U Nets-ima nema izrazitog sutera, Brooks mozda i Morrow...Ako Deron ode, oni ce biti raspad...Ne znam sta je Dwight-u sa mozgom...

EDIT: Aldridge kaze da bi John Calipari mogao biti novi trener Wizards-a, nakon MM-a...
          Last edited by D-Wade; 13-03-12, 21:17.
          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Pa da, ali treba neko i da pogodi taj sut, to u Nets-ima nema ko. Turkoglu je te sezone radio sve...blizu tripl-dabla u vecini tekmi...U Nets-ima nema izrazitog sutera, Brooks mozda i Morrow...Ako Deron ode, oni ce biti raspad...Ne znam sta je Dwight-u sa mozgom...

EDIT: Aldridge kaze da bi John Calipari mogao biti novi trener Wizards-a, nakon MM-a...
            Ako Deron ode i tada Dvajt prodje u Bruklinu, onda imamo pobednika nagrade najglupljeg igraca u NBA.

Comment

• Iskreno bih voleo da Calipari preuzme Wizards-e, bilo bi jako zanimljivo..Wall bi sigurno zaigrao kako zna i ume.
              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

• Originally posted by LejkerBoy View Post
                I ti i Wade zaboravljate da je tada u plejofu Lewis vukao konce.On je bio taj koji je pogadjao kad je najbitnije, uz Turkoglua.Mada i on i Turkoglu, Pietrus i Nelson su tada pruzali najbolje partije u svojoj karijeri, nakon toga su se raspali, Turkoglu napustio ekipu dosao Karter, Luis je imao pristojnu sezonu, ali u plejofu kada je trebao da prelomi sa svojim sutevima on je to promasio, a bilo je tu i par otvorenih, dok se kod Nelsona isto desio pad samo ne drastican kao kod Lewisa.To se prenelo i na sledecu sezonu i morao se desiti trejd kako bi ga se otarasili posto im je vise stete naneo nego koristi.

Comment

• The Magic and Wolves are having discussions regarding Jason Richardson,sources tell Real GM's Jarrod Rudolph.
                  On paper at least, this one makes some sense. The Magic may be entering a rebuilding mode if they move on from Dwight Howard and J.J. Redick is ready to be a starting shooting guard. The playoff-hungry Wolves are desperate for guard help after losing Ricky Rubio (knee) for the season. Redick and Richardson are both fantasy holds.
                  Svasta se prica ali jos nismo videli nista konkretno,samo neke glasine.....

Comment

Iskreno bih voleo da Calipari preuzme Wizards-e, bilo bi jako zanimljivo..Wall bi sigurno zaigrao kako zna i ume.
                    Wall je nenormalno napredovao u odnosu na onaj katastrofalan pocetak sezone.

Iskreno,svidja mi se Wittman,ali se ne bi bunio da Wall-ov ucitelj dodje. Bilo bi zanimljivo.

Sto se tice Dvajta...Shvatite ljudi da ce sledecu sezonu on i Deron poceti u istoj ekipi. Pa makar to bili i Bobcatsi. To je njihov usmen dogovor i verujem da ce tako i biti.

Comment

• Ma da, nisam ni mislio da igra lose, nego, Wall moze mnogo bolje, to svi znamo. Verujem da bi bio nenormalno dobar kod Calipari-a.
                      sigpic

Comment

• Stan Van Gundy on Dwight: "I have no idea what he wants"..."I'm tired of it, nobody gives a damn about the outcome of our games"

Stan Van objasnio
                        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Yahoo reporting blockbuster. Bogut to GST for Monta Ellis. Jackson headed to Warriors. Udoh to Bucks

Konacno nesto
                          sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                            Konacno nesto
                            Ne bi bilo ovo lose MOnta za Boguta , to je ono sto treba Bucksima da dodju do PO-a iako im ne zelim bas to bar ne da zavrse ispred nas Sta mislis kako bi onda Milvoki resio poziciju centra, doduse i ovako krpaju kako stignu , igrali bi bez klasicnog
                            Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Je l` GSW ima trade exception? Ako nema onda ne mogu da apsorbuju ta dva ugovora...

Uzese Bogut-a koji pati od hronicnih povreda...
                              "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                              odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                              fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Kakva bi to kosarka bila sunce ti jebem. Jennings-Monta-Mbah a Moute-Ersan-Gooden...Auu..
                                sigpic

Comment

Working...
                                X