Originally posted by Monta Ellis #8
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Regular Season 2011/12 (opste diskusije, komentarisanje vesti, tracevi i ostalo)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
neznam baš kojisu tačno bili igrali
ne sećam se ni koi timovi
ani koji igraci
al
kakvu tije sisatu navijačicu dizvinete ufatijo režiser skamerom u publikumu
ej
ma more tiona digra skim gođ oće
svugde bije lepo primili
iu enbi eju
ai šire
tuta bugarin
eskluzivno za rumbliku kolorado cirkuz toes enbiej
izveštava slokacije
rumunjska kafana
minu do kraja
Comment
-
mislim da ove god bas mozemo da uzivamo,koliko samo dobrih igraca i majstorskih poteza,steta sto samo timovi nisu efikasni kao ranijih godina,mislim da ce majami i cikago da igraju naredne 3 god finala istoka,a na zapadu ce da dominira neko vreme oklahoma,a mali k irving ce morati da dobije jos neka pojacanja da bi mogoa da se nosi na zapadu ali je opasan nema sta
Comment
-
Evo jedan veoma bitan podatak za kladioničare , šalim se, primetio sam nešto pa sam to samo i proverio. Naime, Miami Heat je u dosadašnjem delu sezone izgubio 9 utakmica od 8 timova. Od tih 8 timova, 7 je izgubilo jedan ili više narednih mečeva što implicira da su za pobedu protiv Miami-a igrali sa 110% i sagoreli. Jedini izuzetak su Clippers-i koji su posle pobede nad Heat-om u sledećem meču takođe zabeležili pobedu.
Sa druge strane, Miami je posle 9 poraza uspeo da 7 puta zabeleži pobedu u narednom meču.
Naravoučenije:
1. nemojte pobeđivati Miami jer posle toga gubite sigurno.
2. kada Miami izgubi, u narednoj tekmi, uvek se kladite protiv tima koji ga je pobedio.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Monta Ellis #8 View PostSta bi Lakers-ima pa izgubise sinoc od Wizards-a,gledam Kobe 31-9 sut iz igre...
Mislim da su Lakersi morali vise da idu na Bynama i Gasola koji su nas unistavali,jer generalno lose branimo visoke igrace. Lupi McGee tu i tamo neku bananu,ali veze on sa odbranom nema.
Kobe je pokusao sam,nije uspeo. Sledeci put ce uspeti.
Comment
-
Manu je od sinoc peti na listi strelaca u istoriji San Antonio Spurs-a, doktor!sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
jopet sam bijo sinoć u rumunjskoi kavani
gde pustau na televizor kolorado cirkuz toes enbiej
i gdese radi ona komfrčasta konobarica
svelkim sisama malim tesnim minićom i sobilatim dekoltejom
i
moram da primetim
daje tu sinoć vidjena na momente i egzibicijona igra
a sve to zato jar je konobarica bila zaborafila
ili nie ni ponesla sobom na poso
toes u kavanu
one neke brushaltere grudnjake i štatjaznam
uglavnom
da skratim
jer sam dosadan sovom enbi ej analizom utaknice
daklem
to tije bilo priatelju
ludo ai nezaboravno
lepo sporsko enbiej veče ai jutro
tuta bugarin
eskluzivno za rumbliku kolorado cirkuz toes enbiej
izveštava slokacije
rumunjska kafana
minu do kraja
Comment
-
Originally posted by Monta Ellis #8 View PostPa jedno vreme se pricalo za Boston,cak su neki bliski njemu govorili da on ima zelju da igra za Celtics-e sad sta ce biti videcemo nema jos mnogo vremena do trade deadline.sigpic
Comment
Comment