Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Regular Season 2011/12 (opste diskusije, komentarisanje vesti, tracevi i ostalo)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Samo je Durant clutch za razliku od LeBron-a

Comment

• Ima li neke trunke istine u tome da ce Boston poslati KG-a u zamenu za J-smoove-a??
      sigpic

Comment

• Mislim da je to besmisleno za Atlantu.KG je na zalasku karijere a J-Smoove ima jos dosta do zalaska karijere.Josh moze jos dosta da pruzi dok je KG presusio.
        "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Originally posted by colke995 View Post
          Ima li neke trunke istine u tome da ce Boston poslati KG-a u zamenu za J-smoove-a??
          Pa nisu ovi valjda retardirani...
          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by colke995 View Post
            Ima li neke trunke istine u tome da ce Boston poslati KG-a u zamenu za J-smoove-a??
            To samo lud coek moze da izmisli.
            sigpic

Comment

• To moze da izmisli totalni ludak.
              "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Ne uklapaju im se ni zarade KG ima preko 20 mil a Smith manje tako da bi Atlanta morala da da jos nekoga ali od toga nema nista,Atlanta je zainteresovana za Allen-a samo ne znam koga bi ponudili Boston-u u zamenu.......
                Last edited by Monta Ellis #11; 03-03-12, 19:28.

Comment

• Originally posted by Monta Ellis #8 View Post
                  Samo je Durant clutch za razliku od LeBron-a
                  http://www.libertyballers.com/2012/2...fs-4th-quarter
                  Imas tabele ispod za clutch-eve od 2006. pa nadalje...mislim da ces uvideti ko je bolji u tome

Comment

• vreme je da durantula uzme MVP ove godine

Comment

Samo je Durant clutch za razliku od LeBron-a
                      Da.

Pregledao sam snimak zadnje akcije 1000000 puta i zaista ne vidim šta je Lebron mogao drugo da uradi osim da pronađe igrača koji ima otvoren šut? To je i uradio. Slično je bilo i na All-Star tekmi kada je pronašao Deron-a jer su krenuli da ga udvajaju. I što se mene tiče, uopšte ne mora da uzima zadnji šut. Neka odradi tekmu kao što je sinoć protiv Jazz-a pa neka zadnji šut uzima ko god hoće. Danas se, na kojekakvim glasanjima i raspravama, većina ljudi složila da je uradio pravu stvar što je dodao Haslem-u.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                      sigpic
                      RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                      - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by emil_portnoy View Post
                        http://www.libertyballers.com/2012/2...fs-4th-quarter
                        Imas tabele ispod za clutch-eve od 2006. pa nadalje...mislim da ces uvideti ko je bolji u tome
                        Odmah se Miami-jevi navijaci primaju.........
                        Nemam je nista protiv LBJ nemoj pogresno da me shvatite on je jedan od najboljih igraca u NBA,samo ga ja licno manje cenim od Durant-a jer je napustio Cavs-e i otisao kod drugara na south beach umesto kao Durant i Rose da pokusa sa svojom ekipom da osvoji prsten tu je po meni izgubio dosta na svom ugledu ali svako ima pravo na svoje misljenje.......

Comment

Nemam je nista protiv LBJ nemoj pogresno da me shvatite on je jedan od najboljih igraca u NBA,samo ga ja licno manje cenim od Durant-a jer je napustio Cavs-e i otisao kod drugara na south beach umesto kao Durant i Rose da pokusa sa svojom ekipom da osvoji prsten tu je po meni izgubio dosta na svom ugledu ali svako ima pravo na svoje misljenje.......
                          Ma opusteno bre
                          Znam da je sto puta ovo isto pricano, ali evo jos jednom i necu vise. On je pokusavao 7 godina da uzme prsten sa ekipom koju bismo mi sa foruma uspeli da dobijemo, a Rose i Durant imaju jedne od najboljih igraca danasnjice u svom timu. Njih dvojica naravno da ni u snu ne pomisljaju da napuste tim, ali Lebron je jednostavno morao. Da je on sa Cavsima uzeo bar jedan prsten i da je tek posle toga otisao u Majami, slozio bih se da je to bila greska, ali ovo je bila nuznost i u mojim ocima je jos veci, cim je odlucio da zanemari svoju statistiku koja bi oborila sve rekorde da je ostao u Cleveland-u.
                          P.S. - Ovo je off topic, pa vise necu nastavljati.
                          Edit: Odom se vraca u Dallas
                          Last edited by Emil_LBJ; 03-03-12, 23:29.

Comment

Nema veze ko šta misli. Who cares. Svako neka misli šta hoće i normalno je da ljudi misle različito.
                            Što se tiče Durant-a i Rose-a, veliki igrači i idu ka tome da postanu superstar-ovi. Kada budu svoju dušu ostavili u Oklahoma-i i Chicago-u kao što je Lebron u Cleveland-u, a posle 7 godina ne budu imali prsten, jer je uprava kluba usrana, videćemo šta će uraditi. Imaju dve opcije:
                            1. da kao Kobiška ucenjuju upravu i histerišu kao derišta kako bi im se dovelo pojačanje
                            2. da odu u drugi klub u kome će imati priliku da svoj potencijal pretvore u titulu

Lebron za 7 godina nikada nije ucenjivao upravu Cleveland-a. Napravio je od njih ime, prvaka konferencije sa osrednjim igračima, a onda se lepo pokupio i otišao za svojim životom i karijerom.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                            sigpic
                            RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                            - 4xMVP -

Comment

• Al ste uigrani u isti minut prste odgovori..........

Ma nema frke ne mrzim ja LBJ opet kazem odlican igrac jedan on najbolji koji su ikada igrali basket......
                              Da ne raspravljamo o ovome po ko zna koji put i idemo u off u pravu ste.
                              Monta je clutch vise od svih njih zajedno.

Comment

• Originally posted by ledeni 80 View Post
                                vreme je da durantula uzme MVP ove godine
                                To je neminovno po dosadasnjem delu sezone , nadam se da ce se to i desiti .
                                GIFSoup

Comment

Working...
                                X