Zar oni nisu imali i kec u rukavu na pocetku kada su em ostali bez Odoma em bez CP?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Regular Season 2011/12 (opste diskusije, komentarisanje vesti, tracevi i ostalo)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by LejkerBoy View Postajde molim vas Lejkersi u 70 godina se nisu nikad rebildovali, a sada ce kao odjednom. Malo da omatori Bajnam i vise suteva i eto im 5-6 godine sigurno plej of pozicija. I ovo pitanje za pleja , Mitch i ostali iz strucnog staba bolje poznavaju kosarku i NBA bizniz od nas , tako da i oni imaju kec u rukavu. A ovo za trejd Kobija, ja vecu glupost skoro nisam procitao ( njegov rezime, dostignuca i sve sto je posvetio ovom klubu je nevidjeno jos iz Medzikovih dana), jedini nacin da trejduju Kobija je da se on izjasni i kaze da hoce trejd.
Comment
-
Originally posted by MakiVW View PostZar oni nisu imali i kec u rukavu na pocetku kada su em ostali bez Odoma em bez CP?
@ MVP nisam rekao da poznavam bolje od vas, ali bice ekipa kao od Sekovog trejda do Gasolovog dolazka, sto nije rebuilding, meni je rebuilding ono sto su radili u OKC, trejdovati dobre igrace za visoke pikove, i biti sljam u ligi 3 godine, pa napraviti solidnu ekipu. To lejkersi nisu radili odkad dosli u LA iz Mineapolisa. a sa ovakvim rusterom kao sto sad imaju, niko realno nema taj size u frontcourt-u, imaju Kobija koji jos igra odlicno, imaju solidnih krila, jedine 2 stvari koje ih dele od statusa kontentedera su Bench scoring i Plej koji je brz, moze da igra odbranu i da bude floor general. (meni licno je nalbolja solucija u pogledu odnosa cene i dobitka Je Sessions)Last edited by LejkerBoy; 21-02-12, 17:34.
Comment
-
Pravi rebuilding Lejkersi su imali kad se Magic penzionisao, sest godina je proslo dok se Kobe nije pojavio, ukljucujuci i dolazak Shaq-a... Kad se Kobe povuce, morace da krenu u rebilding, to im jednostavno ne gine...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Nema tu Gilbert nikakve veze, receno je vec da je Stern uradio sto je uradio i pre nego sto je dobio mail od Dan-a.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by LejkerBoy View Postimali su taj trejd koga je upropastio Stern sa pomoci od Gilberta, sto je smejurija decenije bila...
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostSmejurija decenije bi bila da je trejd prosao, pa dokle da se Fejkersi provlace i da placanjem ispod stola izbegavaju rekostrukciju generacijama, onu sramota Gasol za Gasola, Kwame Brown-a, Javaris Crittenton-a i Aaron McKie-a, nikada NBA nece da spere sa sebe sto je dozvolila da prodje tek tako. Nema vise, dovidjenja, cao, rebuild fakers, rebuild., ali slazem se i pricano je o tome dosta puta, senzacija veka je taj trade.
sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by T-Mac View PostDoduse kad vidis kakva je zver Marc postao taj trade dobija jednu sasvim drugu dimenziju, ali slazem se i pricano je o tome dosta puta, senzacija veka je taj trade.
Comment
-
Originally posted by emil_portnoy View PostPade mi nesto na pamet, pa rekoh da vas pitam sta mislite. Posto su Knicksi pokazali da bez Mela "mogu" da dobiju dosta timova, jel bi bilo pametno da oni njega trejduju u Lejkerse? Kakav bi to bio tim?
Comment
-
Kobi je bog ja ga obozavam ali vise bi zelio da imamo buducnost da pokupimo pikove i mlade igrace."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Originally posted by emil_portnoy View PostPade mi nesto na pamet, pa rekoh da vas pitam sta mislite. Posto su Knicksi pokazali da bez Mela "mogu" da dobiju dosta timova, jel bi bilo pametno da oni njega trejduju u Lejkerse? Kakav bi to bio tim?sigpic
Comment
-
New York ce biti kompletan tim kada oteraju D'Antonia, defanzivnog gurua...
Trejd Kobea ne dolazi u obzir, to smo vec konstantovali, a trejd Paua bi im ojadio trenutni frontcourt, tako da u to ne verujem, osim ako krecu u ozbiljan rebuilding...Last edited by Freshman; 21-02-12, 18:02.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment